ALONE

 2014.06.17. 09:53

Guten Morgen~ Igen, már ilyen korán. Hajnali ötkor keltem. Nem, nem őrültem meg. xD Csak nagyi ma ment haza, és hét harmincegykor indult a vonata Münchenből, és oda még ki is kellett vinni. (Úgy örültünk hogy egyáltalán van jegyünk, hogy azt már elfelejtettük kérni a jegyirodában, hogy lehetőleg ne a legkorábbi vonatra foglaljon helyet... x'D Na mindegy.) De szóval...!

De szóval Girugämesh. Bár még előtte elhintek egy kis apró információmorzsát hogylétem felől, ha már ekkora igény van rá: tudni illik, én sose voltam, nem is vagyok és nem is leszek focirajongó - meg úgy en block nem nagyon köt le az, hogy a tévében bámuljam azt, hogy mások sportolnak, bármilyen sportról is lett légyen szó - de öcsi most épp abban a korban van, amikor minden, de tényleg minden sportot néz a tévében, és bőszen szurkol. Tegnap volt a német-portugál meccs, és mint a híreket követő emberek, biztos tudjátok, hogy a németek 4-0-ra nyertek, ami azért nem semmi még szerintem is - na de ezek a németek...! Az egy dolog, hogy ma reggel a rádióban, azalatt az idő alatt, amíg eljutottunk tőlünk Münchenbe - ami úgy kb. 100 km - nagyjából hétszer mondták be, hogy "Deutschland-Portugal vier zu null", de úgy egyébként is, minden harmadik autón német zászlócskák lengedeznek már a VB kezdete óta, minden áruházban fekete-vörös-sárga színekben pompázó kiegészítőket lehet kapni - karkötők, nyakláncok, fülbevalók, pólók, sapkák, zoknik, nadrágok, alsógatyák(!) - de láttunk öcsivel focilabda alakú csokit, német-zászlós HARIBO-gumicukrot, és még sorolhatnám, mi mindent...! x'D

Szóval német barátaink komolyan veszik ezt a fociVB-t... =D (És egy élmény volt hallgatni a német sportközvetítőket. x'D) Nna, és akkor, hogy ezt kitárgyaltuk, rátérek végre a napi zenére, mert mindjárt vége öcsi meséjének, és utána megyünk kacsákat etetni. Bezony.

Voilá~ A koncerten ez után a szám után gondolták azt drága srácikáink, hogy végeztek. xD De visszasikítottuk őket. És akkor a szöveg:

Pretending to be tough and being stubborn
The pain shown in that artificial smile is heart breaking

In the red-dyed sky the sun is sinking into the west
Each dream passes one another on the wind without being tamed

Even though you’re not alone somehow it seemed like it

Pretending to be tough and being stubborn
The pain shown in that artificial smile is heart breaking

In the night-dyed sky the stars are illuminating the darkness
See, we are still in the middle of our journey and our mistakes remain

Because the only path so far isn’t pointless

Even if it’s raining it will eventually stop
Because someday, even if the night comes, the sun will rise
Day after day time naturally flies us by
So from here on lets live without rushing

Íme. Nna, de most már tényleg megyek, mert öcsi rángat. xD

Adieu!

Címkék: zene németország vonat nyaralás dalszöveg őrültségek girugämesh

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr326309338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2014.06.17. 22:56:54

Herzliche Grüße aus Ungarn <3 Ich vermisse Dich sehr :( Na de váltsunk vissza édes anyanyelvünkre :) S belenyúltál ebbe a foci-dologba rendesen: olyannal állsz szemben, aki nemcsak tájékozott, DE megrögzött Nationalelf-drukker is. Nagyon. De tényleg, még olyan pólót is csináltam ( én, az antikreatív, aki sajnálja a pénzt a tizenezres eredeti mezekre XDD ), amire eredeti német zászlós pólómatricát vasaltam és abban szurkoltam X3 ( Khm, khm, értettem, befejezem a rajongást... X'D )És a helyzet az, hogy irigyellek azért, hogy pont most vagy odakint - igen-igen,sajog a szívem a VB-karkötőért... :) De a dalra rátérve: ütős, nagyon tetszik <3

Tadeshi 2014.06.18. 13:02:59

@Alouette: Danke für deine liebe Wörter - és kíváncsian várom, hány nyelvtani hiba van ebben az öt szóban x'D - és te jó ég...! Megnézném én azt a homemade-mezt, biztos baromi jól néz ki! *.* (Öcsike szombaton 25 euróért kapott nagyitól szülinapjára két mezt, az egyiket szettben, a másikat csak felsőrészként - így átváltva az úgy kb. 7500 forint... Mondjuk, nem tudom, mennyire minősül a C&A-ban vásárolt ruha eredeti meznek... x'D)
És mondd csak, hogy néz ki egy VB-karkötő? Az a műenyag karika, fekete-vörös-sárga színben, VB-logóval-felirattal? (Bocsánat, csak túl sokféle promótermék van konkrétan minden sarki kisboltban - mondom, ezek a németek nagyon komolyan veszik a szurkolást x'D - és kell némi pontosítás. x'D)

Alouette 2014.06.18. 21:59:04

@Tadeshi: Du bist glücklich, meine Liebe, es gab keine Fehler in deinem Satz :)És annyira ne légy oda, nem lett olyan zseniális a póló, mint amilyennek gondolod... :D Csak egyszerűen nem vagyok hajlandó elmenni a sportszerboltba és meg venni a HÚSZEZER forintos mezt, bocsánat :P Öcsikédnek pedig így utólag is boldog születésnapot kívánok~ <3 ( És legjobb tudomásom szerint igen, a német VB-karkötő pontosan így néz ki :) Igazán dicséretre méltóan részletes a leírásod... XDD )

Tadeshi 2014.06.19. 06:58:17

@Alouette: No lám, a végén még kisül, hogy nem is felejtettem el annyi mindent, mint gondoltam - csak a névelőket és a múltidőt x'D - és akkor még lesz némi jogosultságom Évinek nyelvtant magyarázni. xD
De engem azért érdekel, no! Már puszta kíváncsiságból is. =P
Átadom neki. ^^
És mondom, minden sarki kisboltban minimum egy kisszekrényt ezek a szurkolói promótermékek töltenek meg - de még a Rossmannban az ékszeresállványokon is! X'D - úgyhogy gyakorta jön velem szembe. xD De ha az az, akkor meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. x)

Alouette 2014.06.20. 10:40:49

És az eseteket meg az igék idejét, szóval nem gond :D De minden elismerésem, ha tanítással próbálkozol - én is igyekszem okítani apámat, de kb. öt perc után el szokta veszíteni az érdeklődését, pedig ő kérte, hogy tanítsam, szóval hurrá... X'DD És rendben, megnézheted, ha hazajöttél ^^ És még egyszer bváááá, szeretnék én olyan országban leledzeni, ahol a lakosoknak van jogalapja a szurkolásra... X'DD ( Legyünk őszinték, azért mi is szurkolnánk, ha egyszer az életben kijutnánk valamilyen világversenyre... :) )És ha nem is teszed meg, már a szándékot is nagyon köszönöm <3

Tadeshi 2014.06.20. 12:46:16

@Alouette: Hát hallod, amikor tegnap Évivel átvettük a névelőket, névmásokat és egyebeket minden esetben, néha csak pisogtam, hogy hát ez meg mi a fene... x'D
(Én nem vagyok egy nagy szurkolós... x'D Meg nincs is tévém, úgyhogy nem nagyon ülnék előtte mámoros tekintettel, hogy a magyar csapatnak szurkoljak... x'D)
süti beállítások módosítása