Shinigami Record

 2015.02.19. 02:13

Hááát, szép hajnalt~ Mennem kéne aludni. Hajnali kettő van. Nekem meg negyed kilenctől órám. x'D De nem tudok aludni, úgyhogy hoztam zenét. ^w^

Éééés szándékomban áll ma is megríktani titeket. Bezony. x)

Voilá. És ha ettől esetleg nem kezdenétek el zokogni, akkor mutatok egy full-zongorás feldolgozást, Yumeko vokáljával.


Yumeko(ゆめこ) - Shinigami Record(シニガミレコード)[Piano... by marrykozakura

Tessék. Gyertek velem bőgni.

(És amúgy igen, Dailymotion-os link. Hogy miért? Hehe... Gyerekek, én ma olyan pipa lettem...! Tegnap hajnalban keresgéltem covereket ehhez a dalhoz, és egyből belefutottam Yumeko verziójába, és miután kipityeregtem magam, linkeltem Sacának - aki már offline volt - hogy amint feljön, első dolga legyen megnézni és meghallgatni. És még szerencséje is volt, mert hajnali ötkor kelt, és akkor még meg tudta hallgatni. este már azt írta ki neki a linkre kattintva, hogy a felhasználó törölte a fiókját. Én akkor ott azt hittem, felkötöm magam. xD De mondom hát ilyen nincs, ez nem igaz, ennek a dalnak fenn kell lennie valahol, olyan nincs, hogy ezt a covert ne tudjam nektek linkelni, különben a végén még megköveztek. x'D De a Google a barátom - első találatként felhozta a Daily Motion-ra feltett videót. x3 Szóval tudtam linkelni - és! Még le is tudtam tölteni. Tanultam a Hane wa nai kedo... esetéből, ha DM-ről is törölnék esetleg ezt a videót, akkor nálam megvan az mp3, nem lesz alatta PV, de vissza fogom tudni tölteni a netre. x'D Éljen! X'D)

Nna, hát ennyi mára. Holnap már talán nem fogok megríkatni senkit. Talán... (By the way, továbbra sem értem, hogy ezek a "nem kanonikus" KagePro-dalok miért nem annyira népszerűek... Hétből kettőhöz nem sikerült vállalható élővokálos covert találnom! Mi ez?! XD Szörnyűek ezek az utaiték, hogy ezeket alig-alig dolgozzák fel. xD) 

Adieu!

Címkék: zene ia vocaloid utaite kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr77187655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása