Yobanashi Deceive

 2015.02.09. 02:14

Szép estét~ Hajnalt. Mivel nekem mától kezdődik a szorgalmi időszakom - holymoly, nekem tíztől óráim vannak...! x'D - gondoltam linkelem a mai számot most - ha már úgyse tudok aludni.

És bevallom őszintén, gondban sozktam lenni, hogyha kedvenc dalt kell választanom a KagePro-ból, de... De talán azt mondanám, hogy a Yobanashi Deceive az örök favoritom (Kanooooo~~~ <3) és szorosan mögötte/mellette/alatta/benne/nemtom az Outer Science... Meg... a Kagerou Days. Meg a Children Record. Meg a--- najó, hagyjuk. xD

Szóóóval, Yobanashi Deceive. x3

Ímhol az eredeti - bár bevallom, nem ezzel a verziójával estem szerelembe először, hanem Amatsuki feldolgozásával - annak a srácnak a hangjai annnnnnnnnnyira passzol ehhez a számhoz - és Kano-hoz! - hogy... hogy hűűűű. Remélem, nem csak szerintem:

Zseniális. *_* (És bocsánat, jöhettek itt nekem Soraru meg kradness feldolgozásával, de nekem akkor is Amatsuki verziója marad a non plus ultra. Mea culpa, mea culpa. x'D) És ha esetleg valaki jobban értene franciául, mint angolul, remélem, elégedett a felirattal. x'D

Hát, ennyi mára - hétig óráim lesznek, majd holnap hajnalban jövök megint.

Adieu!

Címkék: zene anime ia vocaloid utaite kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr537153985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selia 2015.02.09. 12:28:34

Touyu coverje a kedvencem, míg hallgattam folyton az járt a fejemben h. ő lenne a tökéletes seiyuu Kano-nak <3 (Persze azért Amatsukit is nagyon bírom)

Tadeshi 2015.02.09. 22:23:45

@selia: Hmmm...! Tetszetős! (Nem tudnék dönteni, hogy Touyu vagy Amatsuki hangja illik jobban Kano-hoz, hajajaj. x'D)
Köszönöm az ajánlást! ^^ "Zenbu hora hanashi da yo~"
süti beállítások módosítása