Pumpkin Syndrome

 2013.10.28. 13:23

Hahoy! Nyakunkon a Halloween, meg minden, úgyhogy itt az ideje elkezdeni az ehhez passzoló számok kirakását~

De még mielőtt ezt megtenném, képzeljétek, alig két óra múlva hazaér Évi és a kisöcsém, tökjó~ x3 Itt lesznek szerdáig, aztán szerda délután összeszedjük még Évi fiát is, és megyünk ki hozzájuk Németországba~ x3 És egészen vasárnapig ott is leszünk, yeeey! X3 (Kiporszívóztam, elmosogattam, leszedtem a ruhákat, elraktam a varrógépet, úgyhogy remélem Évi álla is le fog esni, hogy magamtól eltérően mennyire rend és tisztaság van mindenhol, és hogy még egyben van a lakás, és nem emésztette fel a Káosz. x'D)

Na de ennyit rólam, szóval Halloween~

(Ne tudjátok meg, mennyit vadásztam erre a feliratozott verzióra. xD) Minden esetre, tessék, remélem, nektek is tetszik. ^^ Én részemről imádom az ikrek szinte minden Halloween-témájú számát - van is belőle jó sok, valahogy Lenhez és Rinhez nagyon passzolnak ezek a bájosan ijesztő, kicsit groteszk stílusú számok =D - de a már sokszor belinkelt Trick and Treat-et (a link az eredeti, vocaloid-verzióra mutat, ITT egy másik, 96neko-feldolgozás is) idén ki fogom hagyni. =P Csak azért is. Kaptok helyette mást. xD

De most asszem megyek, még szeretnék kicsit lébecolni, mielőtt Éviék hazaérnek. XD

Adieu!

Címkék: zene őrültségek vocaloid kagamine len kagamine rin

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr925602962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása