Helyzetjelentés

 2010.01.12. 20:59

Egy kis gyors bejegyzés, mert most csak ennyire van időm/energiám. xD

Jelenleg Axl üvölt a fejhallgatómból, méghozzá a Welcome to the Jungle, amit most sajnos nem tudok betenni a kedves ovlasóközönségnek, mert a) lusta vagoyk megkeresni, b) nincs időm megkeresni. xD 

Az imént meg átkapcsoltam a Metallica - All Nightmare Long-jára. (Jól sejtitek, az se lesz beteszve. xD) Azok is egy fantasztikus szááámok! x3 (egy fantasztikus számok... jólvan, oké. A humán szak azért érződik, ugye? XD Legutóbbi rételmes felszólalásom szünetben: Már tíz perce ki vagyunk csöngetődve! xD)

Hjajh... Kezdem úgy érezni, hogy néha hirtelen kapom fel valamin a vizet. Túl hirtelen, és túlságosan nagyon, elég akár egy... Egy gúnyos beszólás. Egy lenéző megnyilvánulás. Egy undok véleménykifejtés. Komolyan... Csak egy nyavajás mondat, és mégis, egyes emberek baromi jól értenek ahhoz, hogy hogyan kell a szavakat is hegyes tőrré formálni, és azzal jól az ember legkülönbözőbb pontjaira vágni, lehetőleg mélyre, és ha egy mód van rá, meg is forgatják azt, kicsit tágítva a sebet, biztos, ami biztos. (Legrosszabb esetben még méreggel is bekenik.) 

A másik meg, hogy még támadható is vagyok ebben, mert... Mert na, hogyha én nem ártok neki, akkor ő milyen alapon szólogat be, bassza meg?! xD De komolyan, kifejtem az álláspontomat valamiről, tök normálisan, erre kapok egy kedves, a lehető legtöbb iróniával megtömött választ... Király, tényleg. Lehet, hgoy csak az én fülem érézkeny erre, és ezeket a haloványabb hangárnyalatokat csak én hallom meg, de... De nem hiszem, hogy a hangkiadó illető - vagy második esetben üzenetírónk, akit már egy ideje ismerek, és tudom, hogy mikor hogyan ír - nem direkt mondja úgy, ahogy.

Két konkrét eseten húztam fel magam a nap során, de nincs kedvem kibelezni, mert nem komoly. (Ha komolyan felhúzom magam valamin, az olyanokkal jár, mint az ,,Egy kicsit fáj" névre keresztelt bejegyzésben leírtak.) Csak akkor is. Emberek, vigyázzunk, hogy hogyan árnyaljunk a hangunkat, és ne vigyükl túlzásba az iróniát, emrt egyes érzékeny lelkű emberek hajlamosak az ilyenekre odafigyelni, és abból esetleg besértődés, meg veszekedés alakulhat ki.

No, mit akartam még? XD Ja, egen! BKV-sztrájk. Ilyenkor úgy örülök, hogy csak a HÉV és a metró az a két tömegközlekedési eszköz, amit használok, és amiken nem mertek sztrájkolni. xD (Tényleg... Ha a metróvonalakat elvágnák, nem is tudom, szerintem ott apokalipszis lenne. xD részemről legalább is. xD)

Aztááán... Öööh... Jajj, a hétvégi színházról! xD Veszett jó volt! x3 Csak most mint mondottam volt, nincs energiám kifejteni bővebben... xD (De Tune-chan ki fogja fejteni, előbb vagy utóbb. xD)

Egyébként, újdonsült szándékom: meg akarok tanulni sumérül. (Khm, ne kérdezzétek... túl sokat baszogattak Mezopotámiai témákkal - ld. kultúrmegálló, avagy a jelenlegi zárófeladat - és mivel már két hete a sumér nyelvtant és a Gilgames-eposzt gyötröm, előfordul, hgoy rámragad egy-két, vagy esetleg több kifejezés.) Így tanultam emg elsőként, hogy a LU az ember, férfi, a GAL a nagy, a LUGAL összetétel pedig (embernagy) a király. <3 És ma is bővült a szókincsem! SI-SÁ = nyílegyenesen. Si-sá előre! x3 Meg a GEMEME = kurtizán, URUKI = városhely. GEME = nő. <3 (Vajon a GEMEGAL a királynő?) URU = város. Asszem ennyit tudok. xD (Ékírni még nem, de legalább latin betűkkel megyeget. xD)

Szóval, egen. Holtnyelveket akarok tanulni. (Sumér, óegyiptomi, óperzsa és ógörög. Aztán esetleg latin.) (Jólvan, álmodik a nyomor, először angolul kéne tudni felsőfokon, aztán németül középfokon, és majd aztán... xD Bár, anyu egyszer azt mondta, hogy ha kiskoromban jobban nyomatták volna az angolt - az angolnyelvű Cartoon Network-ön kívül - akkor talán most már állnék valahogy felsőfok közelben angolból. A magyar nyelv tanulása mellett persze. Lehet, hogy el kéne kezdeni az összeset, és majd csak lenne belőle valami. [Ja, totális káosz a fejemben, hgoy akkor ez most melyik nyelv. xD])

Jesszusom, tíz perc és mennem kell aludni. Uramatyám. xD Bocsi, amúgy, hogy csak így ennyi, de... De nem telik többre. xD (Caint kéne másolni, Zenedobozt kéne írni, AtA-t is, RL-t is - mert már nálam van, és mert Dantének/Yoroinak lépnie kéne. XD Ezen kívül FMFP. És... És még az a novella - sok novella - amik csak úgy spontán jutnak eszembe metrón, HÉVen, álmomban...

Pár szót a félévemről... xD Nem lesz egy darab hármasom se! x3 Remek, mi? x3 Örülök magamnak, mert ebbena  félévben három egyest is sikerült begyűjtenem. xD Egyet angolból - első szódoga, király vagyok xD - aztán matek - algebrai törtek és társai. Amiket régebebn tudtam. De amióta az a nő tanít, azóta azt is elfelejtettem, amiről azt hittem, hogy tudom. xD Aztán a legutolsó tesi - kötélmászás. Csúszik a kötél, hát istenem. xD És amúgy se tudok kötelet mászni - másodikban még ment... xD 

Négy perc. Hjajh... Hétvéééégééééét... (Bazz, egy hete járunk suliba, de már úgy érzem magam, mintha egy hónapja járnék... Három perc. Nagyon, bvá. Két perc. Nah, megyek is elfele.)

Bye-bye! ^^

Címkék: suli fáradtság napló metallica eötvös gunsnroses

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr611667670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tune-chan 2010.01.13. 19:00:39

A kötélmászás nekem se az erősségem, de háh, én megkaptam rá a hármast még anno! xD
Értem, írok is... majd mindjárt. xD Csak előtte eszegetnem kéne valamit... Már a gyomrom is megkordult... ööö...
Mitisakartamég... megvan! ne húzd fel magad ilyeneken - bagoly mondja. Amúgy én is nagyon hallom az ilyeneket, lehet csak beképzelem, de... de. A legviccesebb, mikor msnen képzelem be, vagy nem is tudom, úgy érzem, az a bizonyos mondat olyan hangot kapna. Ebből szoktak lenni a beszólogatós-veszekedések, ami miatt tegnap is összekaptam Levivel, vagy mi. xD Na mindegy.
Az ógörögöt régebben én is nézegettem, meg az óegyiptomi nyelvecskét... Na majd meglátjuk - nekem ott a japán, a francia, az angol... és valszeg lesz majd egy koreai is. xD

Tadeshi 2010.01.13. 19:40:36

@Tune-chan: Képzeld, nálunk lehet tanulni ingyenesen kínaiul... xD (Tök komoly! XD)
És igen,én is MSN-en képzeltem be az egyik hangsúlyozást. Csak mert a drága illetővel már nyol... kilenc éve barátok vagyunk - kisebb nagyobb megszakításokkal persze xD - és mivel ismerem, tudom, hogy amit ír, az hogy hangzana... (Vajon ebből magára ismer az illető? XD)
S helyes, hgoy írol. ^^
Basszus. xD Nekünk spártai kiképzőtisztünk van. xD

Tune-chan 2010.01.13. 19:54:05

@Tadeshi: Heh, csak én úsztam meg Spártát? xD Kishi is spártai tanárral vagyon megáldva... - aki ha jön helyettesíteni, úgy megizzaszt, mint még ahogy tesin sose izzadtunk. xD
Jaj, ismerős... Én Kishi msnes írásait szoktam rendszerint árnyalni a hangokkal. xD Meg már lassan-lassan a tiedet is... sőt, asszem már a tiedet is. :3
Nálunk meg japánul, ugye. :P

Miss Rose 2010.01.13. 20:34:32

Nagyon jól kezdődött, Lolly! ;)

És hozzám bármikor jöhetsz kiönteni a szíved. =)

Tadeshi 2010.01.14. 19:28:44

@Miss Rose: Jól kezdődött? XD Sztem a folytatás is jó lett. xD S majd megyek, ha gond lesz. ^^

@Tune-chan: Heh, jólvan. xD Az enyémet is?! XDD Uram teremtőm. xD (Raccsolással néha? =P)

Tune-chan 2010.01.14. 21:11:08

@Tadeshi: Nem ott még nem tartok. xD

Tadeshi 2010.01.15. 12:34:36

@Tune-chan: Heh... xD Na majd...! xD
süti beállítások módosítása