Az utazó dala

 2014.05.10. 00:22

Konbanwa. Leszakad a jobb karom - de a Genki II szavai ki vannak írva. Már csak meg kéne tanulni őket. (A fele már okés, de... de... x'D) De hagyjuk most a rinyálásomat, Kaitoé a főszerep, és ma egy nagyon-nagyon érdekes, és nagyon kevesek által ismert számot hoztam nektek~

Rég találtam ezt a dalt, teljesen véletlenül, vad kattintgatások közepette a YouTube-on, és elsőre beleszerettem...

Hát ő volna. (És van, amit értek belőle! XD Durva, de néhány kanjit és kifejezést tudok értelmezni! XD) Hogy tetszik? ^^ Nekem személy szerint nagyon bejön ez a közel-keleties hangzás, az egész dalnak van valami misztikus hangulata tőle. x3 És hát Kaito outfitje meg aztán...! (Kicsit olyan nekem, mintha egy velencei utazó sétálgatna egy kicsike, eldugott török falvacskában, valahogy az 1400-as évek vége felé... Nektek nem?)

Na, hát, remélem, elnyerte tetszéseteket. ^^

Adieu!

Címkék: zene vocaloid kaito

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr576146309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása