Ene's Cyber Journey

 2015.02.17. 23:58

Szép estét~ Ma egy rendhagyó számot hoztam nektek. ^^

Rendhagyó pedig, abban az értelemben, hogy - ördög és pokol! - nem találtam hozzá utaite-feldolgozást se. =S Se semmit. (Volt pontosan kettő darab élővokálos coverszerűség - de hát ilyen minőséget inkább ki se rakok. Akkor inkább maradjon csak a vocaloid-verzió. x'D)

Mégpedig ez itten ni:

Voilá. ^^

Bevallom őszintén, elég érdekes egy szám. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Az egyik pillanatban még igen, a másikban már nem. Aztán megint.

De azt el kell ismerni, hogy a szövege az nagyon ott van.

Ééés, akkor mára ennyi. Mindjárt jövök a kövi számmal. ^^ (Ahhoz már van cover, nem is egy. x3)

Adieu!

Címkék: zene ia vocaloid kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr947184825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selia 2015.02.24. 15:57:41

Ezzel a dallal én is így voltam, egészen addig nem bírtam igazán amíg meg nem szerettem Enét.
Tényleg lehetne a kevésbé népszerű dalokhoz is utaite cover, de valószínűleg pont emiatt nincs. Mondjuk azért az megnyugtató hogy mindig akadnak akik nem aszerint választanak dalt, hogy hányadik helyezett volt a toplistán.

Tadeshi 2015.03.08. 16:17:22

@selia: Szerencsére. =D
Bár, azért kíváncsi lennék, melyik utaite vállalkozna arra, hgoy mondjuk ebből csináljon egy covert - mert azért nem egyszerű ez, akár hogy is nézzük. xD
süti beállítások módosítása