Konoha's State of the World

 2015.02.06. 21:28

Hahoy~ Itt is vagyok a mai nap számával megint. ^^

Ellenben... Nem nagyon tudom, hogy konferáljam fel ezt a dalt - bevallom töredelmesen, hogy nem tartozik a kedvenceim közé, elsőre nem is nagyon tetszett, és most sokadik hallgatásra olyan "oké" kategóriás... Legalább is nálam. ^^"

De azért nem rossz, nem rossz - kicsit olyan, mintha a Kagerou Days komplementere lenne. x) Szóval, lássuk is, elsőként IA-val és Miku-val:

Hát íme. ^^ Viszont, ha ez a verzió nem nyerné el annyira tetszéseteket, ne aggódjatok, van ebből egy Soraru által énekelt verzió - és most, hogy elkezdtem azt hallgatni, egyre jobban tetszik ez a szám... x'D (Meg az animés verzió kevésbé jön be. xD)

Voilá~ Remélem, tetszik. x3 (Nekem egyre jobban és jobban~) És hát ennyi mára asszem.

Adieu! ^^

Címkék: zene anime ia vocaloid hatsune miku utaite kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr917146255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selia 2015.02.07. 11:29:05

Én nagyon szeretem, de mondjuk sokat dob nálam a tetszési indexén hogy Konoha a kedvenc szereplőm. XD Neked ki a kedvenc karid a kagepro-ból?

Tadeshi 2015.02.07. 20:20:26

@selia: Kano~ <3
Bár igazából mindenkit nagyon szeretek (még Kuroha-t is, igen xD) - és ez ritkán szokott előfordulni. =D (Talán az egyetlen személy, aki egy kicsit idegesített, az Hiyori, de ő is csak az animében... A mangában jobban rá lehet húzni, hogy csak tsundereségből gyepálja Hibiyát állandóan - az animében viszont tök bunkó. -.-" Legalább is szerintem...)
És amúgy Soraru verzióját hallgatva nekem is kezd egyre jobban tetszeni ez a dal. =D

selia 2015.02.08. 11:20:47

@Tadeshi:
Kano-ra tippeltem volna (de csak mert írtad a yobanashi deceive-ot). Ő is aranyos. Hiyori az animében tényleg idegesítő kis ribi, kár volt ilyen undokra csinálniuk a karakterét de engem Hibiya is bosszantott egy kicsit (ahogy Momo-val viselkedett néha). Am. én nagyon bírom Kurohát is!!!

Tadeshi 2015.02.08. 14:24:05

@selia: Na igen, én se értettem, hogy szegény Hiyori miért lett ilyen kis undok - a Kagerou Days-t hallgatva cukibbnak képzeltem el - de hát evvan... A mangában még menthető. xD

selia 2015.02.08. 16:42:13

Úgy legyen!! :) A mangában tényleg nem jött ez ki ennyire.
süti beállítások módosítása