Mekakushi Code

 2015.02.02. 23:43

Szép estét~ Hoztam nektek megint zenét. ^^

Ez most talán egy kicsit közönségbarátabb lesz, mint a tegnapi. ^^ (Gondolom én ezt abból, hogy a Mekakushi Code az animébe is bekerült - bezony, az animében is feltűnik egy csomó dal a ciklusból, ha már ihletői voltak a dolognak xD - és van egy hivatalos élőénekes verziója. x) De először szokás szerint az eredeti verziót kapjátok, ismét Miku-val - és döbbenet, de ez is egy hallgatható Miku-szám. x'D (Nem tudom, hogy csinálja...)

Tessék~ Remélem, tetszik. ^^ Bár... Őszinte leszek, ez a dal elsőre nem a szövegével fogott meg, hanem a ritmusával és a dallamával. xD És az se Miku verziója volt. Hanem az animés... És ha már itt tartunk~

Ímhol az animés verzió. x) (Én bevallom őszintén, ezt imádom a legjobban - egy kicsit a hangszerelése is más, gondolom, feltűnt. xD)

Nna, hát ennyi mára - holnap pedig egy olyan számot fogok mutatni, amit már ismertek. ;)

Adieu!

Címkék: zene anime vocaloid hatsune miku kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr527135073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása