Enyém a Világ!

 2014.10.30. 12:31

Szép napot! Bár folyamatosan ígérgetem, hogy talán legközelebb kicsit kevésbé ismert számokat mutatok, ma richtig az egyik legismertebb és legnépszerűbb Miku-számot fogom megmutatni nektek. XD

De remélem, hogy tetszeni fog. =3 Én imádom - a szöveget, a dallamot, meg úgy az egészet...! De, csak hogy ne legyen olyan uncsi a dolog, rendhagyó előadásban fogom linkelni a World is Mine-t. Tudtátok, hogy léteznek vocaloid-koncertek? Mármint úgy értem, hogy élő vocaloid-koncertek - ahol a zenét élőben játsszák emberek, a vocaloidokat meg holografikusan(!) vetítik a színpadra, és úgy énekelnek! Igen, ilyen létezik, én se hittem el, amikor először találkoztam a fogalommal - aztán szembe jött velem egy 2011-es sapporoi koncert-felvétel, és hát, engem megvett kilóra.

Tárá. ^^ Nos? =3 Kinek hogy tetszett? ^^ (Bár ez nem az a koncert, amiről az imént beszéltem, hanem egy 2010-es, március 9-ei felvétel Tokyo-ból, a harmadik vocaloid-koncertről. ^w^) Bevallom őszintén, ha egyszer az életben megadatik nekem a lehetőség, hogy eljussak egy vocaloid-koncertre, akár Japánban, akár az USA-ban, akár urambocsá' Európában, bármennyit is kérjenek érte, elmennék. xD (Utánanéztem egy kicsit, erre a koncertre például 4200 yen volt a jegyár, ami mostani árfolyamon is csak 10500 forintnak felel meg... O.o Viszonyításképp: A Girguämesh-koncertre 6900-ért mentem, Gackt-ot pedig kereken 10000 forintért láttam Budapesten - szóval egy élő vocaloidkoncertért még ennek a dupláját is fizetném nagyon szívesen. x'D)

Nna, és mielőtt még elköszönnék, kaptok emberi videót is, csak hogy örüljön mindenki. =P (És csak mert egy kibajó videót találtam YouTube-on ehhez a dalhoz. x3)

Tessék. ^^ Remélem, tetszik - szerintem így nézne ki, és így énekelne Miku, ha élő ember lenne, szóval nagyon tud a kiscsaj. x3 (Meg ez egy kicsit hosszabb szám, a másikból kihagytak négy versszakot. xD)

Nna, és búcsúzóul, ha még nem unjátok ezt a számot, mutatok egy érdekeset - a vocaloid-koncerthez kapcsolódóan. Képzeljétek, 2011-ben a Toyota Corolla egyik reklámcsaládja Miku-t találta meg a legideálisabb reklámarcnak. =D És nem tehetek róla, de annyira tetszik ez a felvétel... xD

Voilá. És mára már tényleg ennyi. xD

Adieu!

Címkék: zene vocaloid hatsune miku utaite

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr276846887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása