Fukai no Yami

 2014.06.27. 12:53

Gyerekek, tudtam én, hogy jó lesz valamire hat hónapnyi japántanulás...! Végre megértettem ennek a számnak a címét, most, hogy így hirtelen szembe jött velem...! XD (És ez még mind semmi - ugyanis döbbenet, de néhány sort még a dalszövegből is értek...! X"D Japán minor rulz! XD)

Egyébként azt jelenti, hogy "A sötétség mélye" - iiiiiigen, még egy sírós szám. De ígérem, hogy ez lesz az utolsó! (De ez olyan szép, és egy kicsit keményebb is a hangzása, mint az előzőknek, és én annnnnyira szeretem...!) És akkor nem is pofázok tovább, tessék. xD

Tárá... És Nii a gitárszólóval már megint brillírozik - 2:31-től valami frenetikus az a szóló...! *_* Utána meg minden egyes hallgatáskor megborzongok Satoshi hangjától, mikor elkezdi énekelni, hogy "shizunde iku..." és ez a borzongás egészen az utolsó ordításáig tart... Sőt, még utána is, jó sokáig. x3 Szóval baromi jó ez a szám, na. xD És hogy értsétek is a szöveget:

Sound dances on the wind...flutter, flutter
Reason and consciousness have been crushed
As crime and punishment mix together, the light suddenly goes out...

Those last fragile words echo
Though I scream at the far reaches of this decaying world
My voice, my mad, inflamed heart, and everything "falls to its death"

A hoarse voice mutters a laugh
The waves of hatred fade...
This shaken love freezes
And a blind voice spills over...

Dead leaves flutter
A scream disappears into the darkness of a decaying world
A voice from the depths of a tortured death "grows hazy"

I'm drowning, drowning
I'm being swallowed up by a deep darkness
Endless shivers pierce my body

Igen, az utolsó versszak a "shizunde iku." x'D Amúgy... Még egyszer bocsi, hogy ennyire elmaradtam a zenékkel, ez még sose fordult elő - és nem is fog többet, reméljük - csak... Kicsit magam alatt voltam a tárgyalás után - amolyan "az emberiség bekaphatja"-állapot volt ez... - és szükségem volt néhány barátomra - nagyon sok barátomra - hogy összeszedjem magam. Néha nagyon úgy érzem, hogy nem vagyok kompatibilis a társadalommal... Vagy épp a családom anyai ágával, akiket inkább nem mutatnék be, legyen elég annyi, hogy okkal nem tartom velük a kapcsolatot - és így a tárgyalás után egyel több okom van nem keresni őket. x'D De elnézést, befejeztem a rinyálást, a szám amúgy is elég depis, zárjunk valami pozitívval: tegnap Kishivel hatalmas képeslapvásárló körutat tartottunk, és elképesztően nagy zsákmánnyal tértünk haza, ma fel is adtam nyolc lapot. x3 (Lassan beérem magam Postcrossingon is. x'D) És sikerült hajókáznunk a BKK-s hajóval! *.* Annyira jó volt! x3 (Csak ajánlani tudom, bérlettel ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás. ^^)

Na, tessék, máris mindenkinek jobb a kedve. xD Főleg nekem. De megyek most már, még rengeteg dolgot kell intéznem - mert megint utazom. x'D Tudom, takarodjak most már a fenébe. xD Megyek is. x'D

Adieu!

Címkék: zene napló dalszöveg rinya girugämesh

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr86432509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása