Live is Life

 2014.06.14. 16:50

Uff! Szép napot, emberek! Und Grüß aus Deutschland~

Tegnap este fél kilenckor - nyolc órányi vonatút után... x'D - érkeztünk a vonattal Münchenbe nagyival, onna meg még egy órát utaztunk faterékkal hozzájuk, és végül fél tizenegykor végre megérkeztünk hozzájuk, és konkrétan csak arra volt erőm, hogy bedőljek az ágyba - a télikertben van a kinevezett rezidenciám, eszméletlenül menő! XD - és ma délelőtt már végigjártuk Kemptent családostul. =D De mivel azt hiszem, családi életem nem sok embert tölt el izgalommal, inkább rátérek a Girugämesh mai számára. xD

Bár, hozzátenném, hogy ez a szám is azért van itt, mert rajta volt a setlisten. x'D Gomen. ^^" (És sajnos angol szöveg sincs ehhez sem. x'D Még túlságosan új szám... =P)

Nna, szóval ennyi mára. (Fater laptopján tök jól lehet gépelni. O.o Lehet nekem is kéne egy...x'D)

Adieu!

Címkék: zene németország vonat girugämesh

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr86301058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2014.06.16. 16:59:15

Ez nem is rossz :) Újabb ismeretlen számot kezdtem el hallgatni a srácoktól :) És NAGYON szívesen hallgatnék még többet is a családi életedről... ha írnál :P ( Oh, és még egy megjegyzés: GrüßE aus Deutschland :) Pluralban van a kifejezés... :D )

Tadeshi 2014.06.16. 17:05:04

@Alouette: Régen voltak a németóráim, cssss! X'D
És igenis, értettem. XD Majd lesz még több... Remélem. x'D
És örülök, hogy ez tetszik. ^^

Alouette 2014.06.17. 23:02:56

@Tadeshi: Tudod, hogy csak azért írtam, mert szeretlek <3 ( Meg mert vicces beléd kötni :) De erről hallgatok. Nagyon mélyen :D )
süti beállítások módosítása