Another

 2014.02.11. 01:24

Hahoy! Ma egy nagyon érdekes számot hoztam nektek~ (Szerencsére holnap csak tíztől van órám, így nem kell takarékra tennem magam még egy kicsit, és tudom tovább terjeszteni a zenei Igét. xD)

Bár, mielőtt ezt megtenném, először is szeretném ezt a számot Csillának ajánlani. Boldog Szülinapot! x3

És hogy mit is ajánlok? Nos, az nem más, mint a Kyomu Densen, amit valaki már három nappal ezelőtt egy kommentben belinkelt merő véletlenségből x'D ami az Another című horroranime openingje is többek közt - és állítom, hogy a leggroteszkebb és legbrutálabb PV-je van, amit eddig láttam. (Komolyan, ijesztőbb, mint a Boukoku Kakusei Catharsis klippje! De... valahogy a Kyomu Densen PV-je érdekes mód tetszik. x'D) És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, íme:

Feliratos, HD-minőségű gore-klipp. =D Csak Nektek~ (Bár, akármilyen beteg is, azért azt a szőke parókát és a fehér bonnet-t elfogadnám, ha hozzám vágnák... Meg az átlátszó talpú platformot...! *.*) Khm, és mint mondtam, ez bizony egy opening, és csak mert baromi jó volt az az anime - bár hozzátenném, hogy volt benne néhány momentum, amikor a szereplők és a készítők igencsak mellőzték a logikát... - mutatom azt is. x3

Íme. (Akartam írni erről az animéről mélyebb élménybeszámolót, mert sok dolgot imádtam, és sajnos sok dolgot kegyetlenül elrontottak benne, de sajnos nem jutottam el odáig - meg asszem, igényelne egy újranézést is, hátha akkor rájövök, hogy csak én nem kapcsoltam össze a dolgokat, és a készítők igenis tudták mit akarnak... vagy nem.) Minden esetre egy nagyon jó kis horroranime, aki a műfaj rajongója, az csak a logikát fogja hiányolni belőle néhol, a rémálmok viszont garantáltak utána. =D

...Bár, koránt sem olyan ijesztő, mint a hitori kakurenbo...

Címkék: zene horror anime születésnapok ali project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr165808616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása