Black Cats of the Eve

 2013.10.31. 13:13

Na, üdv! ^^ És szép 31-ét mindenkinek! ^w^

Én asszem most épp Németországban vagyok, ha nem jött közbe semmi, úgyhogy örülés és boldogság van - és bár kis szomorkás mellékhanggal, de mégis büszkén jelentem be, hogy elérkeztünk a Kagamine-hónap utolsó számához~ (Újabb mission completed. xD)

Tessék~ Az egyik legkedvencebb halloween-témájú vocaloid-számom - s egyben szerintem az egyben legcukibb és leggroteszkebb szám is XD - természetesen az ikrek éneklik, és természetesen Mayuko műve. XD

S bár kis hazánkban nem nagyon dívik a Halloween ünneplése, mert annyira még nem épült be az angolszász kultúra a miénkbe - de azért Halottak Napja nálunk is van, csak cukorkavadászatra nem indul senki, pedig az egyik legpoénabb dolog a világon xD - azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy október 31-e az egyik kedvenc napom az évben - holtversenyben a születésnapom mellett. XD Úgyhogy Nektek is kellemes Halloween-t, akár gyűjtötök cukorkát, akár nem, akár visztek virágot a temetőbe, akár nem. =)

És Nyao~ x3

Címkék: zene vocaloid kagamine len kagamine rin

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr625605822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása