The End - Vagy mégsem?

 2010.06.16. 14:07

Egyre vészjóslóbb címeket írok be. xD Segáz. De kérem, hát milyen más cím illene ide, egy évzáró utáni bejegyzésre? XD 

Mert biza, nekem ma volt az évzáróm, ennke okán hétkor kellett kelnem. xD Király volt. -.-" Főként, hogy előtte hajnali fél kettőig vadásztam. Eredmény: négyből két szúnyog felkenve a falra/plafonra. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a maradék kettő úgy szarrá csipkedett reggelig, mintha tűpárna lettem volna. xD (Mi vaogyk én, bazzeg, mozgóbüfé?! Rohadt, nyomorult, vérszívő állatok... *morog*)

Bvááá... Utálom a szúnyogokat - a legyek után a legidegesítőbb rovarok. (Külön kedvencem, amikor alvás közben röpködnek a fülem mellett, és jön a jellegzetes bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-egő hang. x) Akkor sozktam magam elkáromkodni, de nagoyn csúnyán. xD És aztán fényárba vonom az egész szobát, és vadászni indulok, muháháhá...)

Egyébként, annyira nem volt kínos, mert fél egyig olvastam. xD Tegnap Frutól kölcsönkaptam a Gyehenna című műremeket, és alig bírtam letenni. (Majd a tegnapi napomról részletesebben később. xD)

De aztán le kellett tennem, mert Évi rámnyitott, ghoy mi a francot csinálok még fél egykor - olvasok, kérem szépen, művelődök - és félbehagytam a harminchatodik fejezetet. (Igen, egy nap alatt, ennyi haladás, szép, mi? XD)

Aztán reggel hétkor kimásztam az ágymaból - és konstatáltam, hogy ömlik az eső. Na, mondom, remek. Így esett meg az, hogy június közepén csizmát vettem és hosszúnadrágot. *cinikus mosoly* (Bár, a fekete nacimat szeretem, mert tök vékonyak benne a lábaim. x3)

Szóval, összekészültem, eszembe jutott, hogy nincs bérletem... Szóval, gyorsan kértem nagiytól egy ezrest, hogy legyen pénzem jegyre. (Három kellett...) És neki is vágtam a zuhogó esőnek, nagyjából nullával egyenlő lelkesedéssel - most úgy őszintén, ki az, akinek zuhogó esőben kedve van bemenni az iskolába, hgoy végighallgasson egy kétórás szájtépést arról, hogy milyen jó volt ez az év, és a többi és a többi? 

(Komolyan, az összes évzáró erről szól. xD Ha én igazgató lennék, szorítkoznék a lényegre. xD Tényleg, a végén, amikor a műsorolvasó hölgy bemondta, hogy ezennel kellemes nyári szüentet kíván mindenkinek, mindent túlharsogó tapsvihar követte, lelkesedés, ováció, virágeső, fanfár... Na jó, utóbbi kettő nem. xD De arra ujjongtunk legjobban. xD)

Szóóóval, hol tartottam? Ja, igen, utazás. Szépen beértem negyvenötre - a Deákra. Mert bizony, tegnap este jutott eszembe, hogy basszus, még ki kéne nyomtatni a tankönyvvásárlós lapot, amit az évzárón kéne leadni. Természetesen a drágalátos nyomtató is pont akkor tudja bemondani az unalmast, amikor a leginkább kéne. xDDD Úgyhogy emgbeszéltük faterral, hogy elküldöm neki az irodai címére, ő kinyomtatja bent, aztán negyvenkor találkozzunk a Deákon, és adja oda nekem. (Kinyomtatott két példányt, az egyikben elkezdte kihúzigálni, hogy mi nem kell - a gáz az, hogy azt kell huzigálni, ami kell. xD És remekül bejelölgette a Latin nyelvkönyvet, a FranceEuro Express tankönyvet és munkafüetet, de még a Giro d'Italiano-pakkot is. xD Micsoda mázli, hogy a másikat nem kezdte el huzigálni! XD)

De aztán végülis, beikszelgettem, hogy nekem mi kell - egy csomót kihagytam, amik megvannak már, meg azokat is, amiket tök felesleges megvenni, mert úgyse használjuk őket. (Pölö kihagytam a kémiamunkafüzetet, a nyelvtankönyvet, a matekgyakorlót - az már megvan xD - meg a fizikakönyvet is. De csak mert elő se vettük őket. *vállat von*)

Aztán, a két órás lábzsibbasztó ücsörgés után elköszöntünk mindenkitől - jajj, kihagytam, hogy még a Deákról visszafele, Astorián összefutottam Kamcsival. Tökre meglepett. xD Mondta, hogy ő pont az az ember, aki mindig minden buliban benne van, és mindig elkésik. (Ja, mert egyébként 8:59 volt, amikor felértünk az aluljáróból, és 9:00-kor kezdődött elvileg az egész. xD) De legalább nem késtem/tünk egyedül, és nálam volt ernyő, nála meg nem. xD Vicces volt. xD

Node, szóval, elköszöntünk az évzáró végén - életemben nem örültem még ennyire a zászlókivonultató fanfárnak xD - és még azért Csillával belestünk a Könyvudvarba, és meg is vettem öcsikém szülinapi ajándékát. x3 Ma három éves! X3 (Tegnap Évi szülinapja volt, szóval jól összehozták. xD)

Vettem neki egy kirakóskönyvet, madarakkal. ^^ Olyan szép rajzok vannak benne! O.o (Hat darabkás puzzle-ök, szóval ki tudja rakni, nyugalom. xD) És már be is csomagoltam - csak piros, karácsonyi csomagolópapír volt otthon... x'D Nembaj, a szándék a fontos! XD)

Nnnno, ma köbö enynit cselekedtem. Ezen kívül egyébként el vagyok tiltva egész hétre. Ja, hogy akkor mégis mit keresek itt? Hát... Ősök hajlamosak elfelejteni, hogy ők napközben dolgoznak. =D Én meg itthonvagyok. xD (A kiskapuk, azért figyelitek... xD Mert ugye ők azt mondták, hogy ,,nem akarják meglátni a héten, hogy gépezek." Hát sutty, nem fogják látni. xD Mondjuk ilyet legutóbb úgy játszottam el, hogy Évi mondta, hogy nem akar holnapra kupit látni az asztalomon, mire visszavágtam, hgoy csukja be a szemét. ... De én tisztelettudó vagyok. xD)

No, mit is... ja igen, tegnap. Tegnap tök vicces napom volt. =D Annyit röhögtem, hogy rágörcsölődött - létezik ilyen szó? mostmár igen - az arcomra a vigyor. xD Úgy kezdődött az egész, hogy Évi mondta, hogy hívjam át pár barátnőmet, hogy szedjünk cseresznyét. Na kérem, délben jön Frutól az SMS, hogy boldog nyári szünetet - nekik aznap lett vége a sulinak. Mire visszírtam, hogy neki is, és hogy van-e kedve átjönni. Írta, hogy fél kettőre jönnek. (És itt ácsi egy pillanatra. xD Jönnek - fenn lehet akadni a többesszámon. Számítottam rá mondjuk, hogy Zsófi is jön - egy suliba járnak Fruval, a Teleki Blankába - aztán amikor az ajtóban szembesültem azzal, hogykettő helyett hárman ácsorognak... xD)

Szóval,a  felállás úgy festett, hogy Fru, Zsófi, Dorina - Zsófi osztálytársa, s így fél napnyi ismertség után tök jófej x3 - és én. És eredeti tervemtől eltárően, miszerint befogom őket cseresznyét szedni, elmentünk sétálni. xD Megmutattuk Dórinak a környéket, és már abbana  szent pillanatban, hogy bemutatódtunk egymásnak, jött a szokásos barmulás. xD 

Engem nem szabad két főnél nagyobb társaságba ereszteni. Akaratlan is felbuzdulok, és nem bírom abbahagyni a röhögést, nomeg a röhögtető esetek mesélését. xD Sétálás közben is, aztán amikor visszamntünk hozzánk - és közben visszkaptam Frutól a mangáimat, és kölcsönadta a Gyehennát. Nálunk ücsörögtünk egy kicsit fönt, aztán lementünk a kertbe, és befogtam a népet cseresznyét szedni. Három zsákot teleszedtünk. (Én felmásztam, a többiek lent kopaszították az ágakat, és közben folyton arra kellett figyelnem, hogy ne essek le a röhögéstől. xD)

Aztán Zsófi vitt is haza a cserinkből - megjegyzem, egy fát szabadítottunk meg a cseriktől, és még mindig van három cseresznyefánk. xD Meg is kérdezték, hogy van-e valamilyen gyümölcs/zöldság, ami a mi kertünkben nincs. xD Válaszoltam, hogy sütőtök és krumpli nincs, de előbbi már forudlt meg nálunk.

Annyira szeretem a kertünket. Tele van fákkal - az összesre fel tudok mászni - és ha az ember megéhezik, csak kimegy, leakaszt egy neki szimpi gyümölcsöt, esetleg megmossa, ha koszosnak van ítélve, és már meg is van oldva a nasi. (Az egyetlen gáz az egészben, hogy egy olyan esőzés, jégeső, mint ami hétfőn volt, nagyjából a fél termést tönkre tudja vágni... -.-")

Jesszus, hol tartottam? Ja, igen, szóva, a cseresznye. xD Ötig szedtük, aztán úgy döntöttem, hazakísérem Zsófit - Fru és Dorina náluk aludtak - és a végén náluk ragadtam, hétig. xD (Fater hívott negyed nyolckor, hogy hol a picsában vagyok. Izé... Én szóltam neki, hogy hazakísérem Zsófit! Csak utána azt mondtam, hogy megyek haza... ^^" És hát... Erhm... Na, kérem, ezért vagyok eltiltva. xD)

De, amíg csak magam vagyok itthon, kit zavar? XD Ötkor el kell tűnni, mert akkor jön haza Évi, azt annyi. Addig meg simán kiblogolom magam. (Nyelvújítok egyébként... Gondolom már észrevetettétek. xD)

Nnnna, ez történt velem tegnap. Ma meg a már fentebb kifejtett események, meg hogy Fruval taliztam, visszaadtam neki a Gyehennát, egyébként az évzáróceremőnia unalmasasbb részein olvastam tovább. xD Nem bántam volna, ha egy kicsit hosszabb - simán ellettem volna vele egész végig, a kutya se vette észre. xD

És kölcsönkaptam tőle aaaa... *tatataaaaamm, dobpergéééés* BATTLE ROYAL-T!! x3 Három éve vadászom arra a könyvre, és most megkaptam - kölcsönbe xD - és nálam van, és hjaaaaah! *.* <3 (Csak azért nem most olvasom, mert vagyok annyira intelligens, hogy nem akkor olvasok, amikor van lehetőségem gépezni, hanem amikor nem keltek feltűnést. xD) Cserébe adtam Frunak Drakulát és Az Ördög szolgálatábant. (A kettő együtt volt olyan vastag, mint a Battle Royal egymagában. xD)

Nnna, épp ideje végre valami kicsit evilággibbat olvasni - a sok démon, szenvedés és pokoljárás már kezdett uncsi lenni. xD (Na jó, nem, Darren Shan könyveit nem tudom megunni, de nah. xD Egyébként, Zsófi azt mondta, hogy a Rémségek Cirkusza, meg úgy ámblok a Vámpírkrónikák sorozat anynira nem jó. Visszavágtam, hogy akkor ovlassa a Démonvilágot, mert az viszont rendesen hazavágja az embert. =D Én az első két kötet után lettem függő. xD)

Szóval, jee, már alig várom. x3 (Tényleg, Tune-kedves, hogy haladsz az Elf Csillaggal? XD [Ha nagyon nem bírod, nem muszáj, csak kérdezem... ^^" Felőlem átugorhatod, és olvashatod Az Alkímistát is... Annak legalább már megvan a második kötete. xD])

Tyú, könyvekről asszem mostanra ennyit. Sokat olvasgatok az utóbbi időkben - na jó, nem többet, mint egyébként. Mindig is imádtam olvasni - annál már csak írni szeretek jobban. xD 

Hm... najó, éles témaváltás: Találtam egy csomó kibebaszottjó képet Hetalia-ból. x3

Ez... Annnnyira kis tündéri! x3

Gilbert-kedves otthon érzi magát. x3 (Sok pici csibécske. xD)

Akaratlanul is eszembe jutott, hogy Rosie-drága engem a suliban Csibinek becéz. (CS-vel, és nem CH-val!! ><*)

Amúgy, a maradék két delikvens a képen Supein és Furansu.

Erhem, nade Furansu!! O.o

Ezt a képet megláttam Photobucket-en, és... Azt hittem, ott helyben orrvérzést kapok. =D 

(Volt már Fanfictionnet-en egy ollllllyan AustriaXPrussia fanfic, amitől majdnem bekövetkezetett az orron át történő elvérzés... xD Nnna, az kapott egy kommentet. xD Olvasva a többi visszajelzést, indenki azt írta, hogy ide már törölköző kell, mert a zsepi átázik. xD) Jap, Furansu, Pusorisen és Supein megint. (Ez a hármas egyébként nagggyon ordít egy jó yaoiért... Vajh miért. xD)

Hmmmmm... (Fordítás: Virslit szeretnék enni! ... Ó, igen, és sört is!)

Doitsu és Puroisen aranyosak együtt. (Óóó, és még milyen képem van róluk, ku-ku-ku... xD)

Amúgy, nem értem, hogy Puroisennek miért pont a csibe az attribútuma... (Dániának meg a balta. xD) Valaki magyarázza már el ezt nekem! XD (Az oké, hogy Supeinnek a paradicsom, de na! Girisha és a cica sem fér nálam össze! XD Vagyis nem értem. xD Toruko maszkja még úgy ahogy érthető... xD Igen, most kitárgyalom az attribútumokat... xD Hangarii és a palacsintasütő... hm... Jó, az világos. xD Hmm, asszem mást nem hagytam ki - amennyiben igen, visítsatok.)

A kis aljas Poroszország galádul, hátulról settenkedve támad, éééés... Doitsu gazdagszik egy macis fülvédővel. xD 

(És az a pofa, amit hozzá vág... xD Jááá, imádom. x3)

Jááá, ezt a képet is naaagyon szeretem. x3

Ez pedig... Hát ez meg odabasz... O.o Enyhén szólva is. (HAngarii, Puroisen, Oosutori és a háttérben Doitsu.)

Hehöm. Mondtam, hogy lesz még jóóóó kép Puroisenről és Doitsuről. x3

Ez... Ez annyira gonosz... xD Szegény Prussia! (Ja, egyébként, a II. VH után Puroisen mint Kelet-Németország tűnik fel, Doitsu testvéreként. Igen, közéjük hullik le a Vasfüggöny.)

Ő pedig egy eszméeltlenül festő Gilbert-CP-s. *.*(Ha kiderülne róla, hogy lány... xD)

Nnnna, egyelőre ennyi, amik naaaagyon megtetszettek. xD Ezen kívül más... Más nem nagoyn történt velem. xD Csak amiket már fentebb írtam. Úgyhogy, asszem, én mára le is lépek - megyek olvasgatni FF-re, illetve képeket bambulászni PB-re.

(Egyébként, ha MSN-en akartok elérni, akkor egészen ötig fentvagyok. Utána már kockázatos lenne maradni.)

Visoznt most már megyek innét, úgyhogy, bye-bye! ^^ Jó képnézegetést...! xD ^w^ Chuu~!

Címkék: könyv suli képek napló eötvös őrültségek tevékenység hetalia kisöcsém

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr952086221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishi 2010.06.17. 22:01:50

Go to the hell, my dear. I am mad at you. I want to szerepezni with you... But 'cause of your mistake it can not be happen. Just come back to msn... and i will cut off your head. /No, I will not. If I do it you will not be able to play Ryu - and this would be a tragedy./

Well... Your present from day of Tünde-s is still here. Do you want it, or I should do with it whatever I want?

/Sorry, I do not know why did I write this in english...^^"/

Tadeshi 2010.06.18. 12:43:41

@Kishi: I come from there. ^^ And I won't go back there until I'm dead. xD
But I am really glad that you won't do such a thing like cut my head off... O.o What would I do, if my head will not be on my nec?! I'm sure I will lose it... ^^"
(And when I think about, this huge mercy from you is because you like Ryu... Oh my, I am so proud of my dear-dear Dragon. x3 [Just 'coz Ryu... xD])

I want it, oh I want it! Please, keep it for me, don't do anything with it! *.* *little puppy-eyes*

(No prob. xD I am glad for the comment, and really don't care about the language - until I understand it. xD)
süti beállítások módosítása