100

 2014.11.23. 23:40

Nem, a századik blogbejegyzést már évekkel ezelőtt elhagytuk, de talán még a kétszázadikat is - inkább a háromszázhoz vagyunk már közelebb szvsz - viszont a fenébe is, száz kerek napja várok arra, hogy Lamia végre hazajöjjön! >.<*

Borzasztó. Szörnyű. És csak egyre rosszabb lesz... És Hanaék babóit ma adták fel, és úristen, ez azt jelenti, hogy már csak pár nap, pár hét, és talán az enyém is jön - de azért bassza már meg a DF-H! x'D

És igen, itt agonizálok, pedig drámát kéne olvasnom, de nem akarok, és nyüssz, és hol van Lamia, és mikor jön már, és nyifi és nyafi!

...Elnézést. Szóval, egen, úgy döntöttem, hogy ide jövök rinyálni - illetve, ha már ilyen kerek számot értünk el a várakozásban, gondoltam, megmutatom, hogy egészen pontosan melyik cég melyik babácskája fog hazajönni - egyszer végre valahára... Szóval, Ő lesz az:

NQKRJJKLxiangyu_head.jpgŐ egy Doll Family-H baba, Xiangyi névre keresztelte el a cég - de szerintem a Lamia milliószor jobb. x) És mielőtt bárki kérdezné, nem, nem ilyen haja lesz, nem ilyen szemei, és nem ilyen festése, sőt, még a baba színe sem ez lesz... x'D

NBQLUZZTDFxiangyiB.jpg

Kérlek titeket, hogy képzeljétek el ezt a babát hosszú, hófehér, enyhén hullámos hajjal, vérvörös szemekkel - amik igazándiból hangulatától függően változnak, szóval gyakorlatilag bármilyen színű lehet a szeme XD - porcelánfehér bőrrel és kihívó, sejtelmes dögmosollyal. (Na, ki lett szerelmes? x3)

df_xiangyi_04.jpg

Amúgy, bevallom őszintén, egészen augusztusig sose hittem volna, hogy nekem valaha lesz BJD-m. Nem, tényleg nem. Úgy értem, tetszettek, tetszettek, és tudtam, hogy egyszer, majd, valamikor, a távoli jövőben, szeretnék egyet, de egyikbe babába sem szerelmesedtem bele úgy istenigazán... Vagy, ha igen, hát akkor épp karakter nem volt hozzá. Aztán láttam egy képet a Crobidoll Yeong Ho-járól fehér hajjal vörös kimonóban, ahol belém hasított, hogy úristen, ez a baba majdnem úgy néz ki, mint Lamia...! Aztán rájöttem, hogy nem, mert túl kerek a pofija, túl pösze az orra, és nagyon morci fejet vág még festetlenül is, Lamia viszont majdnem mindig mosolyog. De utána nem hagyott nyugodni többet a gondolat, hogy Lamiát BJD-be manifesztáljam.

SGRGFDBJ2010071672507225.jpg

Aztán az idei Sakurameeten Vivi mutatott egy fotót a nemrég érkezett első BJD-jéről. Ez a baba volt az, egy fekete-fehér képen - és én ott beleszerettem. (Nem viccelek, kvázi olyan érzés volt, mintha belémcsapott volna eg yvillám - majdhogynem kitéptem szegény Vivi kezéből a telefonját, és ujjongva ugrottam oda Kishihez és Aidához - meg Alessiashoz és Hellához xD - hogy "Nézd-nézd-nézd-nézd-nézd, Lamia! LAMIA!!", és akkor asszem el is döntetett, hogyha valaha is lesz egy BJD-m, akkor ez a baba lesz az. xD)

Alig telt el aztán két hónap, és Vivi írt, hogy ha tényleg ennyire tetszik ez a baba, és akarom, akkor kapjam össze magam, mert bevonja a cég szeptemberben. Hát, augusztus 15-ére sikerült összekapnom magam. xD (Az volt az alapelvem, hogy ha ez a baba tényleg az enyém akar lenni, és Lamia tényleg benne szeretne "testet ölteni", akkor képes leszek összekuporgatni az összes spórolt pénzecskémet, és semmilyen balsorsú esemény nem fog megakadályozni abban, hogy megrendeljem. Hát bejött. xD Simán ment a paypal-account, a rendelés, a fizetés, Vivi és Hana ott ültek mellettem és küldték felém a pozitív energiát, hogy ne ájuljak le a székről örömömben, amikor megláttam az átutalásról érkezett SMS-t. xD)

De túl könnyen ment volna, ha az állítólag szokásos másfél-két hónap alatt elkészült volna... xD (100 nap...! Jó, ha csak a munkanapokat számoljuk, akkor 70, de na! XD) Szóval, most várunk... És reménykedünk, hogy ha Hana és Vivi csomagját ma adták fel, akkor az én, nyolc nappal később rendelt babácskám is elkészül hamarosan, és postázzák - és akkor várhatok újabb egy hónapot, mire hazaér! X'D (Félek, hogy már karácsonyra sem fog ideérni... x'D Vagy csak nagyon neccesen. xD)

Na jó, ennyi voltam mára, holnap hosszú napom lesz, úgyhogy megyek.

Legalább kaptatok egy kis életjelet, ha már mostanában azt se tudom, hol áll a fejem...

Adieu!

Címkék: képek napló rinya bjd

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr796927441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessias 2014.11.28. 17:39:31

Na végre, rólad is hallani... *3*
Szerencsés vagy, hogy örömödben akartál leájulni a székről a fizetés sms-ére... Nekem olyankor általában a gyomorideg szokott elindulni :/

Tadeshi 2014.11.30. 01:16:31

@Alessias: Jaj, de drága vagy! =D
Nem tudom, bennem örömhormonok szabadulnak fel, amikor pénzt költök - és különben is, a pénz azért van, hogy elköltsük! (...Egy borzasztóan veszélyes típusú nőszemély vagyok, asszem. x'D) De... Lamia kifizetésekor azért örültem, mert hogy hazajön, és hogy úú, hány hónap-év összekuporgatott zsebpénzét tudtam elkölteni egy számomra nagyon-nagyon-nagyon sokat jelentő tárgyra. x3
süti beállítások módosítása