Remote Control

 2013.10.22. 20:43

Üdv! Ma befejeztem a Ready Player One-t.

Nem, nem fogok tartalmat mesélni, azt ITT nálam milliószor jobban leírták. És nem, áradozni sem fogok. Csak egy tényt szeretnék közölni: ez a könyv KELL a polcomra. Saját példányban. Angolul. És/vagy magyarul. És ajánlom a figyelmébe mindenkinek. Akár fiú, akár lány, akár idős, akár fiatal, akár ért a számítógépekhez, akár nem, akár szereti a játékokat, akár nem, akár otthon van az amerikai popkultúrában, akár nem. Kockáknak meg egyenesen kötelező darab. x)

Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy elhatároztam, hogy megnézem az összes filmet, meghallgatom az összes zenét, elolvasom az összes könyvet, és nem utolsó sorban lehetőségeim szerint játszom az összes játékkal, ami a könyvben említésre kerül. (Fruval határoztuk ezt el még tegnap előtt hazafele menet. Azt hiszem, így lesz az emberből függő. X'D)

És ha már itt tartunk, a mai nap száma asszem tökéletesen passzol is a témához~ (Végre. xD)

Kivételesen úgy vélem, nem szorul különösebb magyarázatra a dal. x) További szép estét~

Adieu!

Címkék: zene könyv vocaloid kagamine len kagamine rin

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr525592975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása