Fél óra

 2012.10.27. 19:21

Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt világokat tudnék megváltani - nem is célom - csak gyorsan létösszegzek. (Mert egy ideje nem volt ilyen, és most kell, mert elutazom. xD És mint tudjuk, "ha a költő hosszú útra indul, verses végrendeletet ír, s ennek ürügyén jól megmondja véleményét ellenségeinek és barátainak." XD Na jó, nem.)

Egyrészt azért nem, mert nem verses, másrészt azért nem, mert nincs kedvem végrendelkezni - ellenben dicsekedni akarok, hogy már megint megyek táborozni, kultúrtöri táborba, oh yeah! x3 (Megint olyan művelt leszek, hogy ihaj.) És mivel legutóbb Dél-Olaszország votl a cél, s én a tavaly tavaszi tábort kihagytam "anyagi okok" miatt, (Beneluxba mentek egyébként a többiek), hát a mostanit nem volt szívem lemondani - mert Észak-Olaszország a szívem egyik csücske. (Na jó, a legmérvadóbb indok, amiért azt mondtam otthon, hogy én ide nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-és-még-annál-is-jobban el szeretnék menni, az Velence megemlítése volt. Mert... mert Velence az Velence. xD)

Szóval bizony, ha már ez az utolsó lehetőségem arra, hogy tengeri szivacsként magamba szívjam a tömény koncentrációjú kultúrát, hát ragadjuk meg - seize the day, carpe diem, miegyéb - és még egyszer utoljára érezzük, hogy E5vösös F-esek vagyunk. (A királyi többesért elnézést kérek. A többi énemre is gondolok. xD)

Szóval, minna-san, ez a nagy helyzet, megint nem leszek itthon egy hétig - s ezúttal nem fog elmaradni a beszámoló, mint anno Dél-Olaszországnál (ami miatt még most is ég a pofám xD) mert ha másodikán lesz lelki erőm, és élni fogok még a félnapos Ivanov-próbák után, akkor... akkor megeshet, hogy lesz beszámoló. xD (Nem olyan részletes, mint Franciaországról, de talán valamit képes leszek összerittyenteni. Ha mást nem, fotópostokat fogok nyomatni orrba szájba. xD [És akkor sutyiban hozzácsapom a dél-olaszos képeket is, kellemest a hasznossal alapon. XD])

Amúgy igen, valóban fél óra múlva indulok - még eddig olyan nem volt, hogy táborba este indultunk el, de úgy tervezzük, hogy holnap reggelre - hét-nyolc felé - érkezzünk meg az első állomásunkra, és frissen felébredvén, kimászván a buszból, gyorsan túlessünk kapásból három városon (Padova, Verona, Siena, ha minden igaz XD) ééés, csak utána, az esti órákban fogjuk megközelíteni a velencei szállásunkat - mert vándorolni is fogunk ám! XD

De most ízelítőnek ennyit csupán - egyrészt, mert még búcsúzkodni is akarok, és mert tényleg nem lehet fél óra alatt megváltani a világot. XD Illetve még útravaló gyanánt:

Mert imádjuk a Kagamine-ikreket, 96Neko-t nem kevésbé, és emberek, mindjárt itt a Halloween - és az egyetlen, amit bánok, hogy én akkor nem leszek itthon. XD Úgyhogy kellemes ráhangolódást. x3

Adieu!

Címkék: zene napló eötvös őrültségek vocaloid 96猫 kagamine len kagamine rin

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr614873615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Ellu 2012.11.04. 13:21:49

Majdnem olasz, de most mi számít ez?! Egy kis kárpótlás a Mindenszentekért!
www.verbirka.hu/2012/11/dia-de-los-muertos.html

Tadeshi 2012.11.04. 20:29:07

@Tengermacska: Úristeeeeeeeen...! Jövőre ilyen sminket fogok csinálni Halloweenkor! O_O (Már ha képes leszek rá... xD)
süti beállítások módosítása