Basszus...!!

 2010.01.23. 19:20

Igen. Amolyan igazi, fejrecsapós, tantuszleesős káromkodás. xD Szerep-kategóriában... xD No, akkor lássuk is, hgoy mik estek le a napokban, és mik voltak azok, amik fejbevágtak - a kezemen kívül. xD (És többnyire a felismerések után bazmegoltam is egyet. xD)

No. 1.: Eroi.

Ő kérem szépen egy erojinn, méghozzá az Aladdinbeli dzsinnel elelntétben ő vizipipában lakik. Megalkotás ideje: valamikor akkor, amikor enyhe lázzal fetrengtem az ágyban - heh... Most hogy így ebbe belegondolok... xD A lényeg, hogy amint kiötlöttem a drágaságot, alkalmaztam Kishivel. Először ukeként, majd semeként, majd az elmúlt napokban volt vegyes is - hármasozás, s ő középen. xD

Node, küllemre: smaragdzöld szemek, elöl rövid, hátul egy fonott tincsben hosszú, fekete haj, melynek végei s az egész fonat is vörös. Bal fülecskéjében pedig egy fülbevaló. (Leírnám a ruhát is, de mivel a képen, amit mutatni fogok, nem az van, ezért majd csak később kaptok róla látványt, mert bezony be lesz scannelve az a ruha. xD)

S a fejrecsapás helyzete, oka: Nagyban bámészkodtam Mirus Mayhem-en, hogy Hetalia yaoidoujinshiket töltsek - rákaptam az Are You Ready? címre hallgató doujin párosára - Roman Empire X Germania, nem összekeverendő a Holy Roman Empire-rel, ami a Német-Római Császárság, ez az ókori Római Császárság! XD - s gondoltam, megnézem, hgoy milyen doujineket fordítottak még le.

Lestem egy FMA-sat, de csak egy darab volt, Edet abba is Winryvel hozzák össze, na mondom, köszi inkább nem. S lévén, hgoy hatalmas Final Fantasy fan is vagyok - hármas F alliteráció xD - amint megláttam az FF kiírást, rákattoltam. Egy darab doujin volt kint, Zero néven. S kicsit szemezgettem a kicsinyített borítólappal, s valami kezdett megfogalmazódni bennem... Láttam, hogy korhatár nélkül, és Reno X Rufus akarna lenni a párosítás. Na mondom, egy próbát megér, elszedjük.

Le is szedtem. Oké, lejött, kicsomagoltam. Elős kép, a Mirus csapat logója, oké, iksz, következő kép... Amin szabályosan leesett az állam. O_O

(Reno. A vicc az, hgoy a játékban [VII] kurvára nem így fest, legalább is csak nagyon árnyaltan. xD)

Igen. Egy hiba: a hajtövek nem feketék,e gyébként minden stimmel... (Még a fülbevaló is abban a fülében van, ez nagyon komoly... xD)

No szóval. Eroi valahogy így fest, csak más ruciban, s a haja fonva, de hát istenem, ki is lehet azt bontani. xD

Lényeg: akkorát csaptam a fejemre, mikor megláttam... O.o Bazki... Hogy így szembejöjjön velem egy karakterem, ráadásul oly nagyszabású, aki már három szerepet is megélt - ritka az ilyen xD - az azért nem kis teljesítmény, és nem elhanyagolandó...

Eddig csak Nath és Cain jött velem így szembe, BJD-ben.

És... És egyszerűen lehidaltam, amikor megláttam. A doujinshi egyébként letölthető még, szóval érdemes rákeresni. Mirus Mayhem - Zero.

Úgyhogy, igen, ez a kép enyhén is odabasz, és hazavágta jó fél órára a cselekvőkésségemet. xD (Illetve, szerepben pont, hogy felspanolta. xD)

No. 2.: Cain

Rájöttem, hogy totál úgy fest viselkedésben, mint egy őőőőskövületű ukekarakterem, Kishi-s szerepből, bizonyos Hiroshi Io - kérdem az illetékest, valami dereng? xD Ha megemlítem mellé Hirokano Kaito-senseit, tuti beugrik. xD

Egyébként, Io asszem 13 - vagy 14? mindegy - a sensei pediglen 23. (Enyhe Cain-Josh feeling. A vicc, hogy a szerep előbb volt, mint a Blaster-sztori... xD És rohadtul nem is gondoltam rá, mikor ötlődött! XD)

Hjajh... No, ennyit akartam... xD Igen, ezt most rohadt fontosnak tartottam közölni a tetemes mennyiségű - legjobb esetben is öt fős xD - olvasóközönséggel. xD (Meg már amúgy is, Reno-ért megérte, vagyis Eroi-ért, neeeeem? XD)

(És még vastag zárójelben megjegyezném: Rockbandát akarok alapítani. [Már olyan 12 éves korom óta, de most jutottam el arra a szellmi szintre, hogy ezt meg is tudjam valósítani. xD] Szóval... Először is kéne egy elektromos gitár. Aztán egy basszeros, egy dobos és egy énekes. Frenetikus esetben pedig két gitáros + ritmusgitár. xD És... És a vicc, hogy millió embert ismerek, aki gitározik, és bandában akarna nyomulni. Dobos ismerősöm is van! Énekest nem ismerek, de tuti, hgoy le tudnánk akasztani egyet bárhonnét! XD Szóval gyerekek... Lehet ám agyalni, és konzultálni, vagy ha esetleg - adj isten - nem csak 5 főből áll az ovlasóközönségem, és azon az öt főn kívül rocker, bandát akaró illetők is olvasgatnak errefele, írjanak. =P Mert próbálkozni kell, és ha az ember tud, akkor tud. Szóval, akit érdekelne egy rockbanda, visítson! XD)

Ennyi lettem volna mára, asszem. Bye-bye! ^^

Címkék: zene szerep napló yaoi doujinshi

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr951696053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishi 2010.01.24. 21:13:43

Először is: elsőrehajvéget írtál, de a kép alatt hajtő van.
S hű, az a kéééép, te jó ég. Total Love.
Hm, talán valami halványan dereng arról a szerepezésről. De már rég volt.
Hajrá a bandával. /Mindenki most alapít bandát? XD Ilyenkor kár, hogy semmihez nemértekXD/

Tadeshi 2010.01.24. 22:28:48

@Kishi: A hajvég a vörösre, míg a hajtő a feketére vonatkozik.
S ugyeeeee? *.*
Köfi. xD És... Hát... Igyekszem. xD

Tune-chan 2010.01.25. 14:49:54

Hűnbazkiaztailyennincsvalamieszméletlenahogykinéz!
Jól vagyok, amúgy. xD Baasszus az a kép Reno-ról... (Advent Childrenben se így nézett ki, szerintem... desu ne? Nekem nem így rémlik, csak... valami ahsonló, de nem ilyen. De ez a kép rendesen odabasz)
Amúgíy megjött a ekdvem, hogy újra megnézzem az Advent Childrent. xD
Hjaj, banda... én is akarnék, csak ne lennék hangszerileg analfabéta, és fahangú. De szólj, ha tudnék segíteni valamit, vagy ha elfogadnátok, ha írok dalszöveget néktek. xD

Tadeshi 2010.01.25. 16:29:43

@Tune-chan: Igen édesem, tudom, hogy odabasz! XD ÉS nem, AC-ben se így nézett ki, de akkor is! Az alkotó fantáziája életre keltette Eroit! XD
Egyetlenem! Hjajh... Bármit! Csak először banda legyen. xD
süti beállítások módosítása