Summer Time Record

 2015.02.15. 21:25

Szép estét~ Elásom magam, máris. Elnézést a késésért. És a csalásért. (Megint. x'D)

De vasárnap lusta voltam, aztán mire észbekaptam, már hétfő volt... ^^" De most itt vagyok, úgyhogy lássuk az utolsó "kanonikus" számot a Kagerou Projectből - ami nem az utolsó lesz még ebben a hónapban, ne aggódjatok ;P - méghozzá a Summer Time Recordot!

Tárá. ^^ Az anime utolsó epizódjának endingje is ez a szám úgy egyébként. ^^ (És felfedezni véltem néhány motívumot az openingből. xD) És tudjátok, ki énekel az anime-verziójában ennek a dalnak? =D Jiiiiin~

Íme. ^^ Annyira jó hangja van~ Viszont, csak mert ilyen cuki vagyok, megint megmutatom Amatsuki coverjét is, ne haragudjatok. xD De az is nagyon jó~

Istenem, még mindig imádom ennek a srácnak a hangját...! *.* (És ma valahogy... Különösen tetszik ez a dal. Szar napom volt, talán azért.)

De mára ennyi, rohanok, és hozom a cheating nélküli hétfői dalt. xD

Adieu!

Címkék: zene anime ia vocaloid utaite kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr687181411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása