Kagerou Days

 2015.02.03. 23:59

Hát szép estét~ Szóval, a mai számot már mutattam nektek, ha minden igaz 96neko feldolgozásában - úgyhogy most NEM azt fogjátok kapni. xD

Sőt, gonosz leszek, és az eredtit se fogjátok meghallgatni, mert azt Miku énekli, és Miku-val a Kagerou Days hallgathatatlan. Trust me. Nem akartok halláskárosodást szenvedni.

Viiiiszont, mivel ez az egyik legikonikusabb szám a Kagerou Project-ből, nyilván kihagyhatatlan az animéből is - és szintén van egy élőénekes feldolgozása. x3 Úgyhogy elsőként azt kapjátok, hgoy azért legyen egy feliratos verzió is. xD (Bár ez a feldolgozás... Nh. Nem rossz, nem rossz - de 96neko verziója a non plus ultra.)

De íme, ez itten a hivatalos verzió. ^^ És mint tudjátok, az én kedvencem 96neko feldolgozása - mily meglepő - illetve...

Van egy bizonyos Wagakki Band névre hallgató együttes... Akik a tradícionális japán zenét ötvözik a j-rock stílussal, és... És hát akkor inkább megmutatom, miről beszélek, emrt ezt hallani - és látni - kell!

Én csak azt tudom mondani, hgoy fantasztikus...! *_* Mind hangzásában, mind látványában~ (Amúgy, van még kibaszottjó Senbonzakurájuk is, de azt majd legközelebb. x'D Majd egyszer tartunk Wagakki Bando-hetet is, megígérem. x'D)

Hát, ez volna mára. ^^ Szerintem a többi számot még egyszer se linkeltem itt. =D Úgyhogy nem kell félnem, hogy esetleg unnátok. x)

Adieu!

Címkék: zene anime kagerou project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr657139269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selia 2015.02.04. 19:19:02

szia :)

Tök jó ötlet ez a kagepro hét!!
Majd szépen elolvasgatom a postokat is :) Az anime nekem kissé csalódás volt, de a dalokat nagyon szeretem, mindegyiket!! (A kedvencem am. az outer science :D)
A kagerou days-ből pedig nagyon imádom kaito coverjét a project divás vidivel, annyira jó!!!

www.youtube.com/watch?v=vb8hWKEHg1Y

Tadeshi 2015.02.04. 22:59:35

@selia: Szia~
Úúú, ezt a covert Miku-val láttam, de Kaito verziója sokkal jobb! *_*
Az anime szerintem rövid lett, és azért sikerült ennyire kuszára. 24 részben sokkal jobban ki lehetett volna bontani - és talán sikerült volna belerakni az összes dalt is... (Nekem nagoyn hiányzott belőle a yobanashi Deceive - az Outer Science-ről nem is beszélve! Nekem ez a kettő a kedvencem. =D)
És hát jó szórakozást az előbbi és az elkövetkező posztokhoz. ^^

selia 2015.02.07. 11:26:21

Örülök h. tetszett, szerintem is aranyosabb Kaito-val :)
Talán tényleg jobb lett volna és érthetőbb ha 24 részesre csinálják. Az a baj velem hogy ha valamit nagyon szeretek hajlamos vagyok túl sokat várni és ezért gyakran csalódom XD Ilyenkor nem bánom ha a kedvenc mangáimhoz inkább sosem nyúlnak mert az anime változat csak ritkán tudja felülmúlni őket.

Tadeshi 2015.02.07. 20:31:33

@selia: Meg tudom érteni. x'D (Nekem még ilyen szívfájdalmam a Monochrome Factor volt, aminek a mangáját imádom, az anime viszont... Mehh.)
Ellenben a Mekakushi Actors nem volt akkora csalódás, mint lehetett volna - a grafikai része szerintem zseniális...! A vége felé viszont egyre több lett a "WTF-moment" és csak akkor értettem meg egy csomó történést, ha felmásztam KagePro-wikiára, és elolvastam a spoileres részeket... Csak mintha egy sorozatnak az volna a lényege, hogy utánaolvasás nélkül is érthető legyen... x'D

selia 2015.02.08. 11:25:48

A Monochrome Factor-hoz csak mangában volt szerencsém, animében (ezek szerint szerencsémre) nem :) Én is hozzá olvastam a KagePro-hoz, mert sok mindent nem értettem volna, a manga fejezetek is lassan jönnek ki sajna :/ a dalokból meg nem igazán derül ki a lényeg, és az animéből sem sajna. Az animével az volt a bajom sztem hogy vmi nagyon weirdo dolgot akart kihozni a shaft de úgy én éreztem túlzásba vitték.
Ezek után őszintén remélem más vocaloidos projekthez inkább nem nyúlnak (pl. shuuen pro).

Tadeshi 2015.02.08. 13:59:05

@selia: HElyes, az animét ne is nézd meg, nem akarom, hogy kiábrndulj a történetből. x'D
És ja, így az anime után a mangában - meg a regényben! - bízom, hogy az biztosan jobb lesz, talán Jin is több beleszólást kap a sztoriba, és akkor nem fog félrecsúszni a dolog... (Csak fordítanák már gyorsabban...! XD Meg Shidu is összekaphatná magát a rajzolás terén...)
És én mondjuk egy mothy-féle Evil-series-es animét megnéznék! A Daughter/Servant of Evil-ből van is egy manga, de az ugye csak Rin és Len szálát dolgozza fel - de azt valami frenetikusan - szóval én befizetnék rá, hogy akár csak ebből, akár az egész ciklusból csináljanak egy animét... XD
A Shuuan Pro-ról még nem hallottam... Van valami köze a Shuuen no Utahime dalhoz - meg a To Aru Uta Utai Ningyo no Kiroku (imádom ezt a címet...!) többi számához?

selia 2015.02.08. 16:40:37

Bevallom a novelt nem olvasom (bár talán nem ártama :)) de én is drukkolok a mangának. Shidu rajzait imádom!! Mothy animét most rögtön XD (csak nehogy megbánjuk amit kívántunk) az biztos h. nagyon szép lenne. A daughter/servant of evil mangát láttam csak nem igazán tetszett a rajzolása de tetszett a feldolgozás (és főleg a kezdeményezés).
A shuuenpro nagyon jó, suzumu írja a sztorit 150p a dalokat (manga is van belőle és novel is). Kicsit zakkant, szerintem tetszene neked :D a második szezonról (új szereplőkkel) még nem sokat tudok, de az elsőt nagyon bírtam. Parancsolj, a wiki-je: shuuen-no-shiori.wikia.com/

Tadeshi 2015.02.08. 19:32:08

@selia: Úúú, köszönöm! *.* ...Te jó ég, van benne hitori kakurenbou-témájú dal?! Ez a sorozat most vett meg magának kilóra. (Asszem megvan, mibe fogom beleásni magam, ha lement a KagePro-hónap itt... xD)

selia 2015.02.09. 09:47:57

Az első négy dalban városi legendák vannak, mint a hitori kakurenbou, doppelganger, mearry-san... kicsit ijesztőek is és a manga is az :)

Tadeshi 2015.02.09. 22:25:49

@selia: ...Akkor ezt nekem készítették. =D
süti beállítások módosítása