Sárkányos lolita

 2014.12.12. 23:21

Üdv és köszöntés~ Nem, még nem postázták. De hogy addig se mindig ugyanaz a bejegyzés jöjjön velem szembe, ha feljövök megnézni, hogy van-e valami újság, gondoltam, megmutatom, mit követtünk el kollegáimmal pár héttel ezelőtt. x)

Mint tudjátok, nyár közepe óta dolgozom egy lelkes furry-jelmezkészítő csapattal, és a fő munkánk két mesteri sárkány volt - és kész lettek. x) Úgyhogy valamelyik hétvégén - ötletem sincs, mikor, régen, még novemberben x'D - csináltunk egy fotózást a dögökről - bár még akkor volt rajtuk néhány apró igazítanivaló, pölö hogy ki lehessen nyitni a szárnyaikat - és ha már egyszer fotózás...

Nem tehetek róla, hogy pont volt a szekrényemben egy outfitnyi loliruha, ami pont passzolt színvilágában a vörös sárkányhoz. x) Úgyhogy én is beöltöztem. x) Ímhol az eredmény~

Tárá~ A két sárkány amúgy Survion és Ataru névre hallgat, két kollegám húzta magára a jelmezüket. x) (Note: Keresd a hibát a képen. XD)

És ha már én is ott vagyok - elnézést, utat az egómnak - ímhol egy vállalható kép a pofikámról. (És imádom azt a parókát, még mindig. x3)

És a kedvenc képem. x3

Na, mostra ennyi. Remélem, tetszettek. ^^ Én meg próbálok túlélni a továbbiakban.

Adieu!

Címkék: munka képek napló lolita varrás

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr296934957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása