Hibák keringője

 2014.11.02. 22:48

Hát szép estét! Majdnem elfelejtettem a mai Miku-számot. xD Ami egyben a Miku-hét utolsó dala... (Vagy nem.)

Szóval, jöjjön is az egyik kedvenc számom Mikutól, a Waltz of Anomalies~

Voilá. Annnnyira imádom ezt a számot. *.* A szövege, a hangzásvilága, és még Miku hangja is...! (És halkan megjegyzem, kegyetlen mód megihletett ez a dal - de legalább is egy kisregénnyi történet kering a fejemben miatta... Meg a Semmi miatt - de erről majd később. Majd ha kész lesz... Kac-kac.)

Na, de ezúttal is mutatok nektek király feldolgozást (Amit kénytelen voltam én feltölteni, mert fogalmam sincs, hogy hova a fenébe tűnt YouTube-ról Majiko verziója... Pedig az a legfaszább. ><)

Tessék. ^^ Remélem, nektek is tetszik. ^^

És hát, asszem vége a hétnek - meg az őszi szünetnek... (Már akinek volt. Elnézést. ^^") De biztos, hogy holnap kaptok egy encore-számot, mert... mert azt a dalt muszáj megmutatnom nektek! x3 Addig is üljetek tűkön, hogy mi lehet az. ;)

Adieu!

Címkék: zene vocaloid hatsune miku utaite

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr466858399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása