Ya-ya-ya iya-iya-iya

 2014.11.01. 15:49

Szép napot! Ma, Halottak Napja alkalmából hoztam nektek még egy creepy számot - aminek nem fért ki a címe a rubrikába. xD (És mire én ezt a címet megjegyeztem...!)

És talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy megmondom, a szóban forgó dal a Musunde Hiraite Rasetsu to Mukuro - angolul Hold Release Rakshasa and Carcasses (vagy Close Open Rakshasa and the Corpse, attól függ, melyik fordítást használták. xD) És igen, én ezt a számot már mutattam, tavaly, a 96neko-hónap során, de ha jól emlékszem, akkor is gonosz voltam, és nem mutattam meg az eredetit... Úgyhogy most megteszem.

Tárá. ^^ (És ha jól emlékszem, akkor fordítás se volt még a szöveghez... Úgyhogy most vadásztam egyet - szerintem nem ez a legkorrektebb, de itt legalább az illető lefordította a feliratos szöveget is, és nem csak azt, amit énekelnek.) De így talán még ijesztőbb. xD És ismét nagyvonalú leszek, és belinkelem a 96neko-féle feldolgozást is, hadd örüljetek. ^^ (És mert szerintem ez az egyik legdurvább és legjobb cover ebből a dalból. x3)

Voilá. Bár, őszintén bevallom, pár napja sikerült találnom ebből a dalból egy újfajta klipet... Amiben 96neko és még két srác - töredelmesen bevallom, nem tudom, melyik olvasatát használják a kanjiknak, amikből a nevük áll... x'D - amitől feláll a szőr a hátamon... Komolyan.

Tessék... Szerintetek melyik a legijesztőbb verzió? =) (Én nem tudok dönteni... xD) Nna, ennyi mára - ha még a nap folyamán kapok képeket a tegnapi halloweeni randalírozásunkról Adrival, akkor még lehet, hogy lesz poszt később... xD

Adieu! ^^

Címkék: zene vocaloid hatsune miku utaite 96猫

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr86854323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása