Kocchi Muite Baby

 2014.10.29. 13:46

Szép napot! Újabb dalt hoztam nektek - bár ez is elég népszerű... xD (De talán a hét végére már sikerül kevésbé ismert számot is mutatnom. XD)

És nem is szaporítom tovább a szót, tessék~

Megjegyzem, ez most kivételesen egy olyan szám, amit nem a szövege miatt szeretek. xD (Ezért nem mutatom meg nektek sem az angol fordítást, mert kiábrándulnátok, ha tudnátok, hogy miről énekel Miku... x'D) viszont a dallama nagyon bejövős - és ez a Project Diva névre hallgató vocaloid-játék openingje. =D (Azért van profi 3D-s animációs klip hozzá. xD)

Remélem, nektek is tetszik. ^^ Éééés, képzeljétek, most is sikerült találnom egy utaite-verziót, névszerint Yukinaét, és bár nekem még elég kezdőnek hangzik a lányzó - elég sokszor remeg a hangja, főleg az elején -, viszont gyönyörűen énekel van, és legalább nincs agyonszerkesztve a felvétel. x3 Szóval remélem, sok covert fog még csinálni, és egyre jobb és jobb lesz. *.*

Voilá. Remélem, nektek is tetszik. x3 Mára ennyi.

Adieu!

Címkék: zene vocaloid hatsune miku utaite

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr766844013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása