No More

 2014.05.15. 00:39

Szép hajnalt ismét~ Ma végigjapánoztam a napot Tune-nal. Átjött hozzám délután segíteni, és kellett is, mert magamtól képtelen lettem volna kiszenvedni mindhárom fogalmazást. xD Utána meg itt maradt... xD Úgyhogy végre van egy alvótársam. x'D ..De ettől függetlenül a tököm tele van már a vizsgákkal - még el se kezdődött a vizsgaidőszak hivatalosan, ez a legviccesebb az egészben x'D - és máááárgh... Úgyhogy címben passzoló számot hoztam nektek.

Tegnap találtam ezt a számot. És meg voltam döbbenve, hogy mennyire emberi itt Luka hangja, és hogy érdekes mód még be is jön a szám - nagyon szeretem Luka hangját, de annnnnyira nehezen találok olyan számokat, amik tetszenének is tőle. >< Mert vagy Luka hangját nem találják el bennük, vagy jó a hangja, még a vokál is, de a szám pocsék, vagy jó a dal, csak olyan kis semmilyen a dalszöveg meg az énekszólam... Ez viszont nagyon tetszik. x3 (VocaApple-P baromi jól el tudja kapni Luka stílusát, és bár inkább feldolgozásokat csinál, annnyira jól kezeli a vocaloidokat, hogy az valami elképesztő. *.* Keressetek rá YouTube-on! ^^)

És asszem mára ennyi. Ma már megyek órára, hál istennek csak egy lesz, de az korán, és még rá kell vennem Tune-t, hogy szerény vendéglátójára tekintettel térjen aludni egy kicsit korábban, hadd aludjak én is, hogy fel tudjak kelni reggel - ha már neki nincs órája...

Adieu!

Címkék: zene vocaloid megurine luka

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr316168388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása