Alice in Dreamland

 2014.05.06. 14:52

Uff, népek~ Igen, megint Aliz. xD Valahogy Lewis Carroll meséje nagyon népszerű a japánok körében - teljesen megértem, miért x3 - és hát nem egy embert ihletett már meg, aki vocaloid-számokat komponál szabadidejében~

Úgyhogy fogadjátok sok szeretettel ezt a számot. ^^ Kicsit creepy, de Kaitonak valahogy annyira jól állnak az ilyen típusú dalok. x3 (Majd holnap megmutatom, mire gondoltam még. xD)

A videóért viszont elnézést kérek, ez volt az egyetlen, amiben benne vannak a kedvenc illusztrációim - viszont az az animált rész ott 2:25 felé meg a legvégén... hát... nyüssz. Azt nem kellett volna beletenni. xD (Tisztelem-becsülöm azt, aki ennyit foglalkozik egy videó összevágásával, de... neh... x'D Nem lett szép. x'D) Viszont Kaito hogy elkapja a végén Lent is. xD

Szóval, remélem, elnyerte tetszéseteket. ^^ (És én most megyegetek szkennelni a reneszánsz irodalom előadás jegyzeteimet, hogy kapjak cserébe a szemináriumon vett esszéket... xD)

Adieu!

Címkék: zene vocaloid kaito

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr416126759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessias 2014.05.06. 19:25:04

Csak nem vette itt kezdetét egy Kaito-hét? *.*
De nem, azt jobban beharangoztad volna...

Tadeshi 2014.05.06. 20:50:44

@Alessias: Nézd meg, kérlek, a tegnapi bejegyzést. x)
süti beállítások módosítása