Jubileumi lolimeet

 2014.04.11. 16:23

Hahoy! Nana megörvendeztetett minket a március 8-án zajlott jubileumi meet képeivel - és gondoltam hencegek egy kicsit, meg megmutatom a ruhámat, ahogy ígértem. (Annál is inkább, mert el akarom terelni a tisztelt olvasóközönség figyelmét arról, hogy bizony kegyetlenül kihagytam az eheti Breton-keddet - asszem bealudtam kedd délután, és csak este tízkor ébredtem fel, no meg jöttem rá, hogy elfelejtettem kimásolni az aktuális fejezetet - úgyhogy majd jövő héten lesz Breton-kedd... x'D) De szóval a meet!

Lévén nem kevesebb, mint az ötödik évi jubileumi találkozóra került sor, igen exkluzív helyen lett megszervezve a dolog: a Gerlóczy kávéház galériáján méghozzá, menüvel meg fotózkodásra alkalmas hellyel - és rájöttem, hogy az étterem fölötti társasházban akarok élni, a piros emeleten (volt kék is meg zöld is x3) vagy legalább a közelében. xD

És akkor pár kép~

DSC_5695.jpg

Itt viszonylag emberi arcot vágok, és nagyjából látszik az egész ruha - meg egy negyed Liani a háttérben =D (Amúgy Kishi meg én voltunk ketten gothloliban mindössze.)

DSC_5706.jpg"Mit is akartam mondani?"

Egy közelebbi kép a ruha mintájáról - imádom ezt a félig áttetsző, rózsamintás szoknyát, a legszebb művem eddig. *.* (A szoknyánál csak a fekete bonnet néz ki jobban. x3)

DSC_5776.jpg

A kihagyhatatlan, lépcsőházi, színskálás csoportkép~

DSC_5906.jpg"Kukucs~"

A "piros" emeleten. (Sajnos a fekete ajtókkal nem sikerült fotózkodni, pedig az lett volna igazán feelinges. =S De majd legközelebb!)

DSC_5908.jpg

Ez pedig a süti, amit kaptunk. x3 Egy citromos csoda, ami egyszerre édes és savanyú. És mennyei. x3 (Kaptunk még amúgy mindenféle nasit meg limonádét, illetve lehetett választani egy forróitalt is - szokás szerint teáztam - szóval el voltunk kényeztetve. xD)

És mivel lassan indulnom kéne zenekarra, asszem ennyi, és holnap mutatom az új képeslapjaimat. xD (Olyan gyönyörűek érkeztek ma! *.*)

Adieu!

Címkék: képek napló lolita ruhák őrültségek

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr66017273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása