Surprise~

 2014.03.28. 20:49

Ma ez a kis csomag landolt a postaládámban - egyenesen Kínából~

DSC0000453.jpg

(A mécses nem része a csomagnak, csak ez volt a legközelebbi tárgy, ami elég nagy volt ahhoz, hogy el tudjam takarni a címemet. xD) Aztán már ki is nyitottam:

DSC0000455.jpg

És ez a kis cukorfalat pottyant ki a borítékból. x3 Amit szintén kinyitottam és...

DSC0000456.jpg

...ezeket találtam benne. x3 Egy képeslap kínai kottával - eszméletlen...! *.* - egy kis kép az Eiffel toronyról, és kínai gyógytea. *_* Meg egy levél, amiben a lányzó kedvesen megköszönte, hogy olyan csodaszép képeslapot küldtem neki, és kérdi, hogy akarok-e vele levelezni. xD (Egyre drágább ez a Postcrossing-os hobbi, gyerekek... x'D)

Ó, és megvan a rekordom a Legrövidebb Idő Alatt Célba Ért Képeslap kategóriájában: emlékeztek még, írtam tegnap, hogy 26-án adtam fel egy képeslapot Nagy-Britanniába. Ma (28-án!!!) kaptam meg a visszaigazolást, hogy megérkezett. Ami azt jelenti, hogy nagyvonalakban összesen 3, azaz HÁROM(!) napot vett igénybe, hogy eljusson a képeslap Angliába. Csak úgy összehasonlításképp: a Németországba küldött lapok szoktak 4, de inkább 5 nap alatt megérkezni. (Anglia meg azért egy kicsit messzebb van. =D) Elképesztő ez a posta... x'D

De változatlanul mondom, hogy ne kezdjetek el Postcrossingolni. xD

Adieu!

Címkék: képek ajándék napló képeslapok őrültségek

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr905883479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása