2CELLOS

 2014.03.25. 15:29

Tune tegnap este megmutatta nekem, hogy milyen hangja lehet a Mennyországnak~ Aki kíváncsi, olvasson tovább~

Először is egy kis matek: Adjuk össze az AC/DC-t és az Apocalypticát. Az eredményből vonjunk ki 7 főt. A különbséget szorozzuk meg egy adag nagybetűs EPICNESS-szel - és most kapaszkodjatok meg:

Én tegnap este majdnem hanyatt estem a székemmel, mikor meghallottam - no nem ezt, mert Tune a Thunderstruck-ot mutatta elsőnek, de én gondoltam ezzel kezdek xD - és annyira kiütött, hogy még szerepben sem voltam képes reagálni vagy fél óráig, ami nagy szó! XD

No de, Tune ezt mutatta meg nekem elsőnek - jó, nekem már az első egy perc is bejött, de amikor ez a két úriember (név szerint Luka Sulic és Stjepan Hauser) 1:35-nél rákezdett a Thunderstruckra, elakadt a lélegzetem. x3 (Nem értem, hogy a krinolinos, parókás, rizsporos nézőközönség miért nem kezdett el csápolni... xD Én képes lettem volna rá. XD)

De hogy tovább fokozzam - mert igen, ezt a csodát lehet tovább is fokozni xD - itt a Highway to Hell is. x3 (És ennek is mókás a klipje. xD)

Ezt a számot pedig Rosienak ajánlom - csak hogy legyen Guns N' Roses is, ne csak AC/DC. xD Amúgy az RHCP-től is megcsinálták a Californicationt, meg van Jimmy Hendrixtől is számuk, meg Michael Jacksontól is, meg Rhiannától is, meg még annyi mástól~ De még Vivalditól meg Bachtól meg Sosztakovicstól is... ;)

Csak hogy a klasszikusabbakat kedvelők is örüljenek~ x3

Ez az utolsó, és befejeztem, ígérem. xD De ez még édes kevés a teljes repertoárjukhoz képest. Úgyhogy javallom, keressetek rájuk YouTube-on, mert egyszerűen frenetikus ez a két srác. *.* És milyen helyesek...!

(Mondjuk ilyenkor mindig eszembe jut, hogy életem egyik legostobább döntése volt abbahagyni a csellózást. >< ...Következő életemben csellista akarok lenni! ...Utána meg zongorista. xD Utána meg csembalóművész a 18. században. x'D)

Na, megvolt a zene mára, tessék hallgatni 2CELLOS-t. ^w^ (Meg AC/DC-t, meg GN'R-t, meg RHCP-t, meg Vivaldit, meg Bachot meg Sosztakovicsot, meg etc-etc. xD)

Adieu!

Címkék: zene ac/dc őrültségek gunsnroses

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr555878516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása