Arabesque Romanesque

 2014.02.24. 00:51

Szép estét! Hoztam nektek zenét. =D

De még előtte: ma megnéztem két Evangelion-filmet, a Death and Rebirth-t és a The End of Evangelion-t - csak mert előbbi legutóbb kimaradt xD - és volt egy olyan tervem, hogy majd akkor nézem meg a Rebuild of Evangelion-szériát, ha kijön a 4. film is, de erre 2015-ig várnom kell a MAL hírei szerint... *sigh* Úgyhogy a maradék három - a távoli jövőben négy - film megnézése vagy tanulás helyett pepecseltem Paintben egy grandiózus alkotással - amit majd akkor mutatok be, amikor kész lesz. xD (Nem tudom, mikor, mert az összemontázsolás kicsit komolyabb képszerkesztő programot fog igénybe venni, mint a Paint - meg mondjuk képszerkesztői tudást, ami nekem nem sok van... x'D - de nem adom fel, kész lesz az! XD Hint: természetesen Evangelion-témában készül a mű. =P)

De ennyit rólam és a napomról, hadd mutassam meg, mit hoztam nektek mára: és ez megint csak egy instrumental szám lesz, ráadásul igazi kuriózum, mert két nappal ezelőttig sehol nem lehetett megtalálni ezt a verziót YouTube-on. És mivel bosszantott a tény, hogy nincs fenn, úgy döntöttem, hát akkor majd feltöltöm én - úgyhogy van szerencsém bemutatni életem első YouTube-ra feltöltött "videóját" is egyúttal:

Imádom ezt a számot. *.* Különösen ebben a verzióban. x3 (És egyszer olyan szívesen keringőznék erre~ *_*)

Remélem, nektek is tetszik. ^^

Adieu!

Címkék: zene ali project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr715829139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása