Tisztelt Hallgató!
Tájékoztatjuk, hogy anglisztika (BTK-BANGL-NBHU) képzésén, 2013/14/1 féléven
a 'BBN-AME-121-Angolszász politikai kultúra' tárgyhoz tartozó
'1' kódú kurzushoz
'Írásbeli' típusú vizsgára (2014.01.29.)
'Közepes' eredmény lett beírva a 2014.02.02. időpontban!

Ahogy elolvastam ezt a rendszerüzenetet, esküszöm, felcsendült bennem ez a szimfónia - bár nálam 12:40-től indult... és 13:28-ig tartott. xD

De megvan a jegyem, és nem kaszáltak el az UV-n, és még jobb is lett, mint vártam, és hármas, és wháááááá!! Életemben nem örültem még így hármasnak...! x'D Úgyhogy mától hivatalosan is vége a vizsgaidőszaknak rám nézve~ És egy tantárgyat se kell újra felvennem, nem kell krediteket pazarolnom - ebben a félévben is sikeresen összeszedtem magamnak 35-öt x'D - szóval most öröm van, és boldogság, és éljen Beethoven! (És a szemfülesek még azt is észrevehetik, hogy egy hatalmas spoiler van épp a képen az Evangelionból. xD Illetve nem, pont a spoiler előtti 25 másodperc van ott. xD)

 Adieu!

Címkék: zene suli napló elte őrültségek

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr315794068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása