Mr. Taxi

 2013.10.19. 12:32

Hahoy! Kb. fél órája értem haza Fruéktól, úgyhogy még egy kicsit kómás vagyok - de ez nem gátol meg abban, hogy ne hozzak nektek valami mulatságosat. x)

Bár a tegnap estém nagyon vicces volt - hazaértem fél kilenckor zenekarról, gyorsan beszéltem fateromékkal - végre van netük! x3 - majd már rohantam is át Fruékhoz megünnepelni az elmaradt szülinapokat, de részemről szerencsére csak Zsófának kellett ajándékot adnom. xD Aztán filmet néztünk. (Valami Magic Mike névre hallgató kis szösszenet volt, és bár majdnem bealudtam rajta, azért csorgattam a nyálam a szexi pasikra - chippendale fiúk voltak benne a főszereplők, és hmmm, jól néztek ki~ x3 Megkaptam Frutól, hogy 30. szülinapomra elvisz majd egy chippendale show-ra, mondom mi a fenéért kell addig várnom rá?! XD)

Meg olyan éjfél körül kisétáltunk a kilátóhoz, hátha találunk druidákat - most se voltak, as usual xD - meg előhalloweenozás gyanánt Esty-vel cicafüleket vettünk fel - bár rám cicafarkat is aggattak, remek volt x'D - aztán miután visszaértünk olyan háromig beszélgethettünk kb., aztán kidőltünk... (Öregek vagyunk mi már a pizsamapartihoz... xD)

Nna, de ennyit rólam, itt a nap száma~ És ismét bebizonyítom nektek, hogy elment az eszem, mert bár kézzel-lábbal hadakozom a K-POP műfaja ellen, most egy hatrozottan K-POP-szám feldolgozását akarom nektek megmutatni, méghozzá nem mástól, mint a Girls' Generationtól. (Hadd fűzzem hozzá, hogy semmit nem tudok a csapatról, ezt az egy számot ismerem tőlük. xD) De mindenek előtt meg is mutatom nektek az eredetit.

Ne tévesszen meg senkit, hogy a szám maga japánul van, a banda száz százalékig dél-koreai, csak kiadtak egy japán albumot is. (Legalább is a Wikipedia ezt mondja. De kövezzen meg egy szakértő, ha hülyeséget írtam. xD) 

És amúgy, döbbenet, de tetszik ez a szám! XD Én nem tudom, mi fogott meg benne, de olyan... catchy~ (És az a koreográfia...!)

De ami most fontosabb, lássuk, hogy hogy áll ugyanez a szám Kagamine Len őappendségének. x3

Voilá~ Szeretném leszögezni, hogy én ezt a verziót hallottam előbb - lehet ezért kattantam rá nagyon. x3 (Annyira jól áll neki ez a stílus, és olyan jól hangzik az Appendje, és-és-és...! És legyen szíves mindenki elképzelni a Girls' Generation klip koreográfiáját Len append-verziójával~ *_*)

Khm, oké, befejeztem az áradozást. xD Remélem, tetszik a szám. ^^

Adieu!

Címkék: zene születésnapok őrültségek vocaloid kagamine len

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr185586253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása