Matryoshka

 2013.08.29. 00:13

Hahoy! ^^ Hmm, mit is mondhatnék... Egyre közelebb kerülünk a hónap végéhez - ma megyek beiratkozni, te jézus úristen. xD (Meg elméletileg a kedves telefonszerelő legkésőbb mára életre kelti a telefonomat - amit melegen ajánlok neki... - és akkor végre könnyebb lesz az életem.)

Amúgy meg, a mai nap száma - mert nem bírtam ki, hogy ne mutassam meg, milyen, amikor 96 és VIPTenchou igazán, de igazán barmulnak. xD (És végre van hozzá angol felirat is, hogy ti is értsétek. xD)

Amúgy ez egy Miku-Gumi szám eredetileg - és eredetiben nem tetszett. Ha jól emlékszem, ASK és Faneru kellett ahhoz, hogy megszeressem ezt a dalt - aztán amikor meghallottam ezt a verziót, már imádtam. XD (Főként, hogy ezek ketten miket bírnak levágni az elején, a végén - meg a közepén xD - és most nem csak az ökörködésre gondolok, hanem pl. arra a hangmagasságra, amivel Tenchou hímnemű egyed létére bír! O.o) (Mondjuk, azóta az eredetit is megszerettem, nyilván sokadszori hallgatásra - meg ha nem figyelem annyira Miku hangját, Gumit egész jól lehet hallani... x'D)

Nna, jó zenehallgatást, én meg imádkozom, hogy ma már ne ázzak el, mint tegnap - az brutális volt... - és hogy minden simán menjen, és hogy megint le tudjak adni könyvet oda, ahova le kell adni, és... És még van egy pár tennivalóm, de nem jut több az eszembe. (Kéne írnom valami "to do" listát, hogy semmit ne felejtsek el... xD)

Adieu!

Címkék: zene vocaloid utaite 96猫

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr615482825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása