Casino

 2013.08.27. 00:42

Nna, üdv! ^^ Hát, gyerekek, a tegnapi napom egyszerűen siralmas volt - elrongyoltam ügyintézni az ELTE-re, hogy legyen nekem iskolalátogatásim - amiről megtudtam, hogy azt nem így hívják, hanem becsületes nevén ő kérem "hallgatói jogviszony igazolás"! - aztán mivel azt írták ki a felelős osztály ajtajára, hogy egytől van félfogadás, én meg 11-re értem oda, elmentem a világvégére a 161-es busszal, hogy elintézzem a telefonomat. (És legkorábban szerdára lesz kész. *sigh* DE! Legalább lesz. xD)

Majd hazafelé menet eláztam, de kegyetlenül, úgyhogy ruhát váltottam, és csak utána mentem vissza az ELTE-re, hogy megtudjam, hogy egy ilyen "hallgatói jogviszony igazolásnak" a kiállítása három napot vesz igénybe, és a felelős alosztály - ami nem ugyanaz, ahova először irányítottak el xD - szerdán fogad ügyfelet... x'D (Átkozott bürokrácia!! XD)

De sebaj. Egyszer csak meglesz... Minden esetre, itt a mai nap száma, ezúttal nem Pokotával, hanem VIPTenchou-val. =D

Mert a tegnapi számról ez jutott az eszembe, és amúgy is, ezt is imádtam már azóta, hogy először hallottam a Kagamine-ikrekkel, és különben is, kell néha olyan szám, amiben 96 és Tenchou is benne van, és nem barmulnak. =D Amúgy meg, mindenki döbbenjen meg, aki még nem hallotta Tenchou-t, mert az úriember hímnemű - és ő énekli Rin szólamát, mert esküre magasabb hangja van, mint 96-nak! X'D

De tess, itt az eredeti, mert az is kibaszott jó - és ehhez van angol felirat. xD

(Komolyan, érik már egy Kagamine-hónap is... Majd... októberben, esetleg...)

Adieu!

Címkék: zene tevékenység vocaloid utaite 96猫 kagamine len kagamine rin

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr975479845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása