Aliz Zeneországban

 2013.08.24. 00:17

Őszintén bevallom, tegnap hajnalban egy elhamarkodott kijelentés volt részemről az, hogy "szép az élet", mert olyan "faszomatavilágba"-hangulattal ébredtem reggel, hogy azt nehéz lenne szavakba öntenem. xD Ez a hangulat csak olyan délután fele enyhült, mikor hosszas rohangálások után találkoztam Lucával, és mivel neki is alig volt életkedve, míg elintéztük a bevásárlást - őt is küldözgették, nem csak engem, de neki csak a piacra kellett lemennie, én két Spar-ba is bementem, hogy kaját vegyek xD - felvidítottuk egymást.

És hogy még jobb kedvem legyen nekem is, meg nektek is, kapjátok ezt a számot.

Amikor megláttam, hogy 96 ezt is énekli, rávetettem magam - és gyerekek, én eddig is tudtam, hogy a csaj eszméletlen jól duettezik magával, de itt egyszerre hat, azaz HAT darab 96 énekel! XD Hat karakterünk van, és mindet ő énekli, még akkor is, amikor a fináléban egyszerre énekel mind a hat - oké, oké, keverőpult, összevágás, de akkor is...!! XD Hogy egyszerre hallom 96-t, mint Kagamine Len, Rin, Hatsune Miku, Kaito, Meiko és Megurine Luka, az nem semmi. =D (Azt meg kifejezetten bírtam, mikor Kaito-ként ordibál először magas hangon, hogy "Ojou-san! Ojou-san!" - aztán köhécsel, és már mély is a hangja... xD Meg amikor a Királynő felkonferálása előtt Len-ként majdnem megfullad... xD)

És hogy lássátok, kivel van dolgotok, itt van az eredeti is, angol felirattal - de csak azért, mert a 96-verzióhoz készült animációs klip, hát... mondjuk úgy, hogy nem bír a legkimagaslóbb grafikai megoldásokkal, sőt, kifejezetten nem tetszik sok helyen, így ne rontsuk el a zenei élményt a vizuális ingerekkel. xD

De remélem, ti is úgy odavagytok a vocaloid-musicalért, mint én... xD

Adieu!

Címkék: zene vocaloid meiko hatsune miku utaite 96猫 kagamine len kagamine rin kaito megurine luka

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr25474094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2013.08.26. 12:21:26

Ezt is szeretjük a hölgytől :) De megint azt kell modjam, hogy Pokotától is nagyon X3

Tadeshi 2013.08.26. 16:01:45

@Alouette: Pokota minden számot megcsinált, amit 96猫 is? X'D Szörnyűek ezek az utaiték. =D

.Ellu 2013.08.31. 08:47:47

A "humanoid" Pokota igenis cuki!!!

Tadeshi 2013.08.31. 20:05:39

@Tengermacska: Elnézést! x'D Egy szóval sem mondtam, hogy nem cuki. =D Nagyon is az~ (Főleg a Dancing Samurai-ban, ugye, Aida? X'D)
süti beállítások módosítása