Stalker

 2013.08.16. 19:15

Üdv! Nna, kérem, itt van az igazi indok, hogy miért azt a számot kaptátok tegnap, amit. Hogy értsétek a mai szám egyik poénját, és ti is röhögjetek egy jót. xD

És igen, magyar felirat. Nem, nem az én művem, tök véletlenül találtam egy felhasználót YouTube-on, aki csinált feliratot hozzá - meg a WAVE-hez, meg a Dreameater Monochrome Baku-hoz is X'D - és mivel ez a szám még magyarul olvasva is néha igényli, hogy lestoppolják, asszem, ezzel járunk a legjobban. =D (Amúgy imádom a szövegét, 96猫 meg egy perverz állat - de ezt eddig is tudtuk. xD (Meg különben is, Len-kun~ Khm, elnézést. xD)

Ne tudjátok meg, milyen régóta meg akartam már mutatni ezt a számot. =D Csak ugye kell hozzá a poénért a tegnapi szám - na, ki találja meg a poént? xD A helyes válasz jutalma ismét egy tálca süti, amit én sütöttem~ (És ez most könnyebb, mint a Kingdom Hearts-os feladat. xD)

Adieu!

Címkék: zene játék őrültségek vocaloid utaite 96猫 kagamine len

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr815464029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2013.08.22. 15:07:18

96猫-san nem kicsit nyomul itt Len-chanra. Hanem nagyon XDD
És ezért még arra is képes lenne, hogy a Len-kun által kiposztolt, ártatlannak szánt "varázslatos fiú"-tweetet kiforgassa, a korábban ismertetett dal segítségével shotásítsa a drágát, aztán még tovább is terjessze az "igét"... Ezt a mocsok húzást... XDD De jót nevettem, aranyos poénka volt ez kedves macskánktól :D

Tadeshi 2013.08.22. 19:47:09

@Alouette: A nyomulással kapcsolatban - meg tudom érteni. =D (Hát igen, 96猫 már csak ilyen... xD)
süti beállítások módosítása