Ib

 2013.08.14. 21:01

Állítólag ez egy játék, nos én nem tudom, még soha nem játszottam vele, de ha 96 is énekel belőle számokat, akkor szar nem lehet. x'D

De mielőtt mutatnám a számot - hogy a retardációval felcsigázzam az olvasókat, ezáltal növeljem a szöveg expresszivitását (gyanúsan közeleg a szeptember, érzitek?XD) - képzeljétek, ma megszabadultam két kötélfülű szatyornyi régi ruhámtól. =D (Odaadtam a piaci használtruhás néninek, hogy gazdálkodjon vele, cserébe választhattam magamnak valamit, és haza is vittem egy zabálnivaló és loliable hálóinget - de ha nem válik be, átalakítom JSK-vá x'D - meg néztem egy másik cuki egyberuhát, ami ilyen sailor fukunek tűnt első ránézésre, de amikor felvettem, úgy néztem ki, mint egy apáca. Úgy hogy az ott maradt. Meg amúgy is valami fura elasztikus anyaga volt, nem is jött be nagyon...) 

Aztán öcsivel voltam - a változatosság kedvéért - hogy ezúttal egy X-szárnyű cirkálóval örvendeztessem meg - a hajlítható X-szárny már megvan! XD - de mire eljutottam volna a feléig, hazajött Évi, én meg rohantam el, könyveket leadni. És le is adtam három Rukkolás könyvet, amiket már ideje volt, továbbá vettem borítékot, hogy majd postázok további hármat... Csődbe fogok jutni. x'D (De a debreceni nőci, aki nem képes még két hetet várni, hogy legyen transzferem Debrecenbe, és ingyér vigyék el a nem épp könnyű könyvet, utoljára fogja megkapni. Há. Meg lehet, addig még én is elmegyek Debrecenbe, csak ezért. x'D)

És bocs a kis kitérőkért, csak páran említették, hogy mióta megy a 96-hónap, elmaradoznak azok a részletek, hogy én miket csinálok, velem mi van, úgyhogy gondoltam, azon túl, hogy megmutatom, milyen baromi jól duettezik 96 önmagával - bár ezt már egy pár számban hallhattátok XD - gondoltam megosztom, mi van velem, a ruhákkal, meg a könyvekkel. x'D

Voilá. A mai nap száma, örvendjetek~

Adieu!

Címkék: zene játék könyv ruhák utaite 96猫

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr275461006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2013.08.15. 11:19:00

Minek ide Pokota, ha 96猫 jó duettet akar készíteni....?! XD Ehhez bőven elég saját maga is :D

Tadeshi 2013.08.16. 18:44:35

@Alouette: Ez még semmi, majd amikor egyszerre énekel hat szólamot...! =D (Jó, persze, összevágták, de akkor is! XD)
süti beállítások módosítása