Went crazy

 2012.07.29. 13:05

Oké, eddig se voltam épp a normális kategóriába sorolható személy, elismerem, és azt is, hogy ha eleddig volt is valami józan eszem, hát most önként és dalolva lemondtam róla. Az ok igazán egyszerű: gyerekek, elmebeteg állat vagyok, de nekem kell. Egy. Rózsaszín. Paróka.

Megláttam ezt a gyönyörűséget tegnap FM-Anime.com-on, és... fall in love?

Nem nagyon engedi, hogy letöltsem a képet, úgyhogy remélem egy szimpla CTRL+C CTRL+V kombináció is képes orvosolni a problémát. xD Ha nem látnátok, itt a link, le kell görgetni kicsit.

Szóval, a parókára visszatérve, 80 cm hosszú, 29$, postaköltséggel együtt 44$. (Ami azt jelenti, hogy ha valami vadbarom miatt felmegy a dollár árfolyama akár 250-re, akkor is meg bírom szerezni max. 12000 Ft-ért. Ha meg 230-as árfolyammal számolok - 225-ön van amúgy általában - akkor 10120 Ft-ért az enyém lehet, postaköltséggel és egy grátisz hajhálóval...)

Én... Akarom. Jó, persze, mi a francot kezdenék én egy rózsaszín parókával - egyébként is, rózsaszín!! -  de a legszebb az egészben, hogy két nőszemély a megtámadhatatlan indokom, hogy miért is kell nekem ez a drágaság: az egyiket úgy hívják, Gasai Yuno, a másikat úgy, hogy Megurine Luka. (Oké, életemben nem CP-ztem - még - és se Ms. Yandere, se a drága vocaloid ruhája nem lehet egyszerű, pláne nem az én varrási tudásommal, meg ha még meg is tudom csinálni - ha lenne rá időm - akkor az anyag ára miatt fogok sikítórohamot kapni, de...)

De nem bír érdekelni az "ellenzék". xD Na jó, akkor lássuk a pro-kontra részt:

+ Tökéletes a paróka vágása, pont, amilyent elképzeltem, nem oldalfrufrus, amitől minden bizonnyal agyérgörcsöt kapnék, és a kommentelők szerint nagyon puha, élmény hordani, gyönyörű színe van. (Ötből négyen öt csillagot adtak rá, a maradék egy négyet.)
- Állítólag bepöndörödik a vége - ezért kapott egy személytől csak négy csillagot - de hozzátette, hogy ez egy általános jelenség a hosszú parókáknál, és elvileg lehet orvosolni
+ 29$-nál olcsóbb hosszú parókát nem találtam eleddig, ami meg árban hasonló, az vagy oldalfrufrus, vagy göndör, nekem meg egyenes kell.
- Postaköltséggel már 44$, mint említettem, átszámítva 10000 pénz - számoljunk 11-el, biztos, ami biztos - de azt hiszem, hazai terepen se találnék olcsóbbat, pláne nem rózsaszínt.
+ Kapásból két olyan karakterhez passzol, akiket CP-zni akarok (Yuno és Luka) és ahogy magamat ismerem - meg az animekészítők extrém hajrajzoló technikáját XD - lesz még hosszú, rózsaszín hajú csaj - vagy srác XD - aki egyszer be fogja lopni magát a szívembe...
- Rózsaszín. És ugyan eddig hadakoztam eme szín ellen, mert én ilyen színű dolgot nem vagyok hajlandó hordani - asszem változott a véleményem. Pink powa! xD
+ Loliruhához is passzolna. Mert igen, van olyan loliable ruhám, amin pont ilyen színű virágok is vannak, a ruha alapszíne mályva-lila, tehát még csak nem is ütné. Meg akkor már fekete ruhához is fel lehetne venni, "bitter-sweet"-styleban. Sőt, ha tényleg bekattanok, egy shiro-outfittel olyan sweetloli-koordit hozok össze, hogy csak na!
- Na egen, mióta vagyok én sweet... xD (De ki mondta hogy egy ember csak egy alstílusból öltözködhet?! XD)
+ Ha összeszámolom, hogy lehetséges outfitet tudok vele gyártani, egy végtelenhez közeli adatot fogunk kapni - legalább is ha az én fantáziámon múlik.
- Illene hozzá néhány rózsaszín ruhadarab, a bökkenő az, hogy a rózsaszín ruhadarabjaimnak száma egészen konkrétan zéró. (Persze, vehetek, nemde bár. A gáz ebben az, hogy in privát képtelen vagyok elképzelni magam rózsaszín akármiben - bár ez is csak elhatározás kérdése. xD Szeretném látni az osztálytársaim arcát, ha egyszer megjelennék valami nagyon babás, nagyon rózsaszín cuccban. XD)
+ Meg tudnám szerezni. Paypal kell hozzá, meg bankkártya, mindkettő kivitelezhető, sőt, még segítséget is tudok kérni.
- Drága szüleim mit szólnának, ha egy nap hazaállítanék egy rózsaszín parókával? Oké, ezt még tudom kivitelezni, hogy ne vegyék észre. A nagyobb gond az, hogy ha lolimeetre mennék, vagy bármilyen animés rendezvényre, hogy csempészem ki - s ha ez megtörtént, hol a fenében veszem fel? XD (Persze, nem megoldhatatlan. Csak komplikált. S én nem szeretem a komplikációkat. xD)

Nna, ezzel megvolnánk. És akkor most a konklúzió: kurvára nem sikerült meggyőznöm magam arról, hogy felesleges kiadás lenne ez a szépség. X'D A kontra-érvek nem olyan típusúak, amik végképp elkedvtelenítenének, mert hát... basszus... áááá, nem igaz! XD

NA jó, ennyit akartam. Még nem rendelek. Egyrészt, mert MOST perpillanat nincs pénzem - de majd augusztus 10-én, muháháááá. xD (Addig adtam haladékot magamnak. Ha még akkor is lesz, és akkor is ennyiért, és elérem valahogy azt az illetőt, akitől tanácsot tudok kérni netes rendelés esetében, akkor... Akkor mindent megteszek azért, hogy ez a drágaság az enyém legyen. Addig meg vadászok olcsó méteráru-szaküzletre. Úgy érzem, a ruhatáramra rá fog férni némi frissítés, és akkor már legyen hand-made, mert miért ne. xD Ha már szoknyát tudok csinálni, ideje lenne a felsőket is bevágni. xD)

Hát, ennyi volt. Egyéb ötlet? Help? Lebeszélés? Rábeszélés? XD (Beutaló egy elmegyógyintézetbe? X'D)

Adieu! ^^

Címkék: anime napló lolita őrültségek

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr674684692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tune-chan 2012.07.29. 15:38:28

Nem tetszik, de ízlések és ficamok. Viszont önként ajánlkozom, egy mailbe kerül, és fogadott bátyám már rendeli is Neked, és kifizeted. Bár biztos nem rám gondoltál, mint összekötő, de csak hogy tudd, ha az első forrásod becsődölne, simán, még PayPalt sem kell csinálnod, Neki van, s azt mondta, bármikor fordulhatok hozzá. Ufftam.

UnderCTRL 2012.07.29. 20:49:07

Ugye tudod, hogy ezt nem hagyhattam ki.... hogy ne kommentáljam :P

Először is, szabadjon megjegyeznem, hogy:

1.) Valóban nem vagy komp (de tutaj még lehetsz) :P
2.) Állat vagy, de a pozitív fajtából való :D

No akkor egy kicsit konkrétabban...

Hmmm... bár való igaz, hogy nem láttalak még rózsaszín bármit is hordani(legalábbis olyat nem ami látható :P), de azért megnéznélek egy ilyen parókával a fejeden, CP-zni :P

Ja és a legfontosabb: Az átöltözésnél vállalom a függöny szerepét :P (Problem solved)

Tadeshi 2012.07.30. 11:28:00

@Tune-chan: Komolyan?! O.o Mon dieu! Drágám, ha még sokáig áll az ajánlatod, én leszek oly pimasz, hogy éljek vele! x3 Leköteleznél! (Már csak a pénzt kell összeszednem. xD Meg nem ártana egy szülői engedély - bár, mi közük van ahhoz, hogy mit rendelek a saját pénzemből... xD)
Uffolj még sokat. xD

@UnderCTRL: De én jacht akarok lenni. =P S ha én a pozitív állat vagyok - plusszos! =D - akkor te a perverz. =P (Már meg ne haragudj. xD)
Vigyázz, ha függönynek ajánlkozol, a végén még elfogadom, és akkor semmi sem fog megmenteni, hogy ne húzzalak fel egy karnisrúdra. =P (Mellesleg, egy paróka felvételéhez még talán nem kell "próbaterem" - a komplikáció inkább abból adódik, hogy utcán mondjuk mission impossible felvenni. xD)
Köszi a kommentet! ^^

UnderCTRL 2012.07.30. 11:35:15

@Tadeshi: Jacht sajna nem lehetsz, az már foglalt :P

A perverzet bizonyos értelemben nem tagadom, jó féle Ero-sennin stílusban pl. :D

A karnisos adja, így érthető, hogy miért lett nagy kedvenced Yuno. :D (bár egy csöppet sokat nézhetted :P)

Mellesleg természetesen CP-zni egy paróka felvételével még ugyebár nem lehet, így ajánlatom arra szólt :P

Tune-chan 2012.07.30. 11:36:53

@Tadeshi: Inkább az a mission impossible, nem, hogy láss tükröt közben, nem?XD

Tadeshi 2012.07.30. 12:22:16

@UnderCTRL: Akkor gálya. Óceánjáró. Gőzhajó. xD Akármi! XD
Nem tagadom - bár én tsundere-típus vagyok, és nem yandere. xD
S asszem szüleim a CP-zendő ruhában még kiengednének - hogy a parókával a fejemen kijutnék-e a bejárati ajtón, az már kétséges... xD

@Tune-chan: Hmmm, mondasz valamit... X'D

Tune-chan 2012.07.30. 12:23:24

@Tadeshi: Szerintem a yandere is benned van, ha ez megnyugtat. XD

.Ellu 2012.07.30. 19:26:04

ÉNISKÉÉÉREEEEK!!!!!!!!!!!

Tadeshi 2012.07.31. 17:01:13

@Tune-chan: HA valóban yandere vagyok, inkább a környezetemet kéne megnyugtatni, nem? XD

@Tengermacska: Ha meglesz, ígérem, felpróbálhatod! ^^
süti beállítások módosítása