Fotografálás

 2010.06.19. 14:50

Unatkoztam - tehát, fotóztam. xD Ne kérdezzétek, hogy jött az ihlet. Általában inkább rajzolgatok és/vagy írok, ha éppen unatkozós kedvem van, még olyan nem fordult velem elő, hogy fényképezgessek. Egyszer mindent el kell kezdeni, nemde? 

Nnnna, tegnap valahogy úgy éreztem, hogy én Kyle-lal fényképezni akarok. xD Ősök itthon voltak, én meg ugye el voltam tiltva - egészen mostig xD - és gondoltam, akkor nekiesek a cuccaimnak, és összehoztam pár beállítást. (A gyatra címekért elnézést kérek, előre is. xD)

Ocean Dream lett a címe. Eredetileg ananászt akartam tenni a kiskosárba, meg banánt, de egyik se volt itthon. (Naná, pont akkor nincs kéznél gyümölcs, amikor kéne. xD) Úgyhogy kiwit, citromot és meggyet tettem bele.

A kisgitárt még valamelyik fellépésünkkor kaptam...

A nyaklánc - gyöngyös, illetve a fogacskás - nem szorul magyarázatra, mint ahgoy a kagylós karkötő sem, meg a sok kagyló - legalább is remélem. xD

A kis tekis füstölőtartó meg Kishitől szülinapra ajándék. ^^

És jééé, méretcsökkentéssel micsoda javulást lehet elérni. xD (Amúgy, 1,3 MP-s kamerája van a telómnak, szóval ahhoz mérten nézzétek a képi minőséget. xD [Nem ártana már egy profi gép... vagy legalább egy olyan, aminek nagyobb felbontása van, és jobb minőségű képet csinál, van rajta makró, és... jó, leálltam. xD])

Kicsit üres, tudom. Majd ha lesz PS-em - most lusta vagyok telepítgetni xD - írok rá valamit. x3

Ja, címe...

Az nincs. xD 

Amúgy, volt már ennek egy előzmény-képe, amit viszont kurvára elbasztam, mert este, olvasólámpa fényénél csináltam. (Így igaz, nem is fogom feltenni. xD Vagy... najó, mégis - had röhögjetek egy jót. xD)

 

És itt még más a boríték. Meg mint látjátok, ott van rajta a zsebórám is.

Szóval, lényeg a lényeg, szar lett. xD 

Nem akartam felrakni, de hát na, meggyőzött a másik énem, hogy rakjam csak fel.

(Mellesleg, szerintetek hogyha fáltoztatgatok rajtuk Ps-ben egy kicsit, árnyékolok, meg feljavítom a fényviszonnyokat, lehet belőlük jobb képet kihozni? ^^)

Vörös Abszint.

Jó, tudom, elcsépelt cím. xD (Majd ha lesz olyan kötetem, ami a hasonló címmel mgáldott vers címét viseli, akkor ez lesz a borítója. x3)

Amúgy, ennél a háttéranyag redőire vagyok cefetül büszke. Mert azok jók lettek - az üveg mögé ugyan be kellett nyomnom egy párnát, hogy úgy gyűrődjön, ahogy én akarom, de megérte. xD Jah, igen, a két vörös anyag függönyök - voltak. Valaha, előző életükben. xD Azóta a szekrényben porosodnak, és várják, hogy valamit kezdjek velük. Szép anyagok, meg kell hagnyi... Úgyhogy, ha egyszer lesz varrógépem... Álmodik a nyomor. xD)

Ez mintha jobb lenne... Egek, szerintetek melyik lett jobb? XD 

(Kétség kívül, ez jobb lenne borítónak, mert ez állítva vala, a másik meg fektetve... És basszuskulcs, tükröződöm a poháron! O.O Hogy az a magasságos! xD)

Jó, khm, mint már korábban is mondtam, elnézést a kép életlenségéért.

(Az is vicces, hogy a telefonomon vagy 1,3MP a felbontás, vagy VGA, és a VGA-val tudok zoomolni. xD)

Nnnna, szóóóval, igen. Amúgy, az ott a créme de Cassisom, az előtérben elvő kis tálka meg borkóstoló. És mire azt a poharat kihalásztam a bárszekrényből...!

Asian Corner.

Összeszedtem az összes keleties cuccomat, beraktam őket abba a sarokba, ahol a bambuszaim leledzenek - elnézést, hogy ennyire eldőlnek felül, csak egészen idáig más szökben voltak, és arra dőltek, amerről kapták a napfényt.

Nnnno, a bambuszokat egyébként ballagásomra kaptam.

Az a kis piros lelógó ité Ázsia Centeres szerzemény - osztogatták, hát elkaptam egyet. xD

A zászlót még...Bakker, még Oszitól kaptam karácsonyra, húzáskor, általánosban. xD

Ott a daruma, amit J-Kult Fest-en csináltam. A kis kincsesláda - egyébként ékszertartóként funkcionál, és olyankor nyitvavan xD - Beától - nnikém - szülinapi ajándék. Ryuu-kedves - a sárkány xD - Nikitől - hjajh... - szülinapi ajándék. A kis dobozka meg eredetileg boros doboz volt, de én elkommunizáltam, ráírtam a Tündét japán jelekkel - Tounde xD - meg pár jelecskét is. Illetve, ottvannak a kedvenc sárkányos fülbevalóim...

És a bambuszon ott libeg a ,,Tadeshi" katakanával - SakuraCon-os emlék...

Kép ugyanaz, csak máshova került a kincsesláda. xD

Nagy különbség, mi? xD

Amúgy, a zászló eredetileg az ajtómon lóg. A piros lifegő és a Tadeshi-felirat meg a paraatáblámon. xD Egyébként minden más a helyén maradt.

És rájöttem, hogy egy szál cérnával milyen könyű rábírni a bambuszokat, hogy egyenesen maradjanak, és ne dőljenek el. xD 

Zseniális felfedezés, mi? XD Egyébként, a cserép, amiben vannak, nem fülddel van megtöltve, hanem víztől megnövő gyöngyökkel.

Levitől kaptam őket... Bakker, túl sok emlék, túl sok emlék!!! XDDD

Pocketwatch.

Ez lett a leggázabb. xD 

De hát istenem, ilyen is kell. Nem lehet mindig minden király... xD

Csak nálam. =P

Nnnna, asszem ennyit fotózgattam - persze van még egy pár, ugyanezekből, más szögből fotózva, de ezek lettek a legjobbak - szerintem.

Fhú, eltartott egy darabig amúgy, mire mindig mindent beállítottam úgy, ahogy én akartam. xD

(Ha lenne festőállványom, lefestettem volna őket. Komolyan. Ecsetem, temperám van - olajfesték kéne nekem...! - már csak vászon kéne, meg ugye az állvány. xD És mindig a szívem szakad meg, amikor a Lidl-újságban látok négy-öt ezerért, nekem meg nincs pénzem rá, nagyinak meg hiába rágom a fülét. xD)

Khm, akkor most már. Rajzolgattam még régebben, és most azokat akarom megmutatni a népnek. xD 

Ez egy Enma Ai akart lenni.

(Kommentbe jelezze becsülettel, aki felismerte! XD)

Hát... Nem lett rossz, olyan nagyon... Csak feleannyira szar, mintha kétszer annyira lenne. xD

Amúgy, kinek esik le, hogy itt a színekkel akartam babrálni? XD

(Csak mert a Jigoku Shoujo-s képek zömében van valamilyen színekkelvaló játszadozás, és erre akartam rámenni. A tetoválás és a középpontokból induló, halványodó bőrszínezés hagy maga után valami erre törekvő nyomot? XD)

Nnna, mindegy. A hátteret egyébként vízfestékkel csináltam, mert a) ceruzával évekig tartott volna és b) azzal legalább sikerült úgy, hgoy folyamatos legyen a színezés. xD

A haja visoznt jó lett. xDDD A fekete, amit nee-santól kaptam - neki ment a rajz, egéybként - reekül funkcionál. x3 (Őtőle kapok egy csomó ceruzát amúgy. x3 És van mire használnom, higyjétek el. xD Feketéből sosem elég. Ha az ember szép, telt, rikító feketét akar, ami nem hibádzik sehol, akkor rá kell nyomnia a papírra, teli erőből. És az bizony igénybe veszi a ceruzát - meg a rajzolót is XD - és hamar elfogy.)

Ez jobb lett - noha még csak vázlat.

De a végtagok úgy mennek, ahogy én akartam, és az az ité, amire Ai támaszkodik, az egy katana. Ren. ^^

Hú, hogy mennyit baszakodtam a gyűrődésekkel! Meg a hajjal... Öröm lesz kiszínezni. xD 

Már csak az ujjait és a ruha lentebbi részét kell jobban meghúzni, aztán tussal kihúzom, és nekiesek a színesekkel.

(Kéne nekem bőrszín ceruza. Sürgősen. xD Csak mert ami van, az nagyon nagyon fogyatkozik. xD)

Noha újabban inkább grafikázok, azért szeretek színesben is alkotni. xD

Nnnnnya, asszem rajzolgatásról ennyit. Más.

Holnap utazooooom! x3 Kultúrtörténeti táborba, az én drága osztlyommal, meg még jópár fővel, Franciaországba. x3 (Nyááá, alig várom! Második utam lesz oda, és kjaaaaan... Onnan van amúgy, a fentebbi képeken látott mártogatós tollam is. xD)

Hja, szóval, igen. <3 (Ugyan most nem hozhatok Cassis-utánpótlást, de túlélem. xD Ha nagy leszek, úgyis oda utazhatok, ahova akarok, és majd akkor, muháháháááá. xD Amúgy, tervezem, hogy körbemotorozom Európát, és közben gyűjteményt csinálok a jobb graffitykről. Csak mert ugye azokat is szeressem - tavaly nyáron egy csomó vázlatot firkáltam, majd egyszer előkeresem őket - és legutóbb, amikor mentünk nyaralni ősökkel göröghonba, na, hát ott aztán legeltettem a szememet a falfirkákon!)

Hjaaaaa, tervek, tervek. Ejnye. Mióta álmodozok én ennyit? (Mondjuk, óvodás, nem is! Pelenkás korom óta. xD Egen. Titkolom, de van egy szentimentális, álmodozós énem is - csak ritkán jön elő, de akkor nagyon.)

Nnnna, tyű, hosszú lett már a bejegyzés. xD És én szerintem megyek, mert még el kell raknom a cuccaimat, amiket végre kivasaltam. Úúúúgyhogy, bye-bye! ^^ Chuu~! (Egészen jövő szombatig. xD)

Címkék: franciaország rajz képek napló nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr732093598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tune-chan 2010.06.19. 19:14:20

Nna, jó, lásd, kegyes vagyok.
Mire lepötyögöm, tuti valaki már hozzászólt, de sebaj. xD Nyitásnak: botránkozom. Hogy min?
"És van mire használnom, higyjétek el."
Ha nem látod, mi bántja a szememet, akkor SZEMÜVEG! És a helesírásszótárral csapkdolak emg, mikor legközelebb összefutunk. Ezért harapok, meg a muszájért egyedül. xD
A képek... Az első veszettül bejön, a tengerparti feeling nagyon ott van. :D Mondjuk a banán tényleg hiányzik, de üsse macska.
A második... határozottan szebb a prototípusánál, bár szerintem oda is mehetett volna az óra, és máris nem üres.
A negyedik és az ötödik... Vezsettül tetszik az a függöny-maradvány. Ha majd... esetleg... később sem lesz felhasználva, és véletlen nekem már lenne egy Sirius J. Lawrencem... csórhanték belőle ruhánakvalónak a kis drágámnak? Már el is képzeltem a kompozíciót és OMG. Szultánom, Siriusom, szeretleeeek...! (Már olyanokban gondolkodom, mi esz ha meglesz. Ajaj, nagyon beteg vagyok. És sóvárgós... és mióta vele álmodtam csak napról napra rosszabb lesz. xD)
A keletisek... Neked is csak két bambuszod van?! (Jó, neke már három, mert az egyikről letörött a nagy hajtás és kigyökereztettük, de... de na.) És kevés a japós cuccod, és a kincsesládika mióta keleti?! Ami még érvágás, a "Tounde" még véletlen sem Tünde, max franciául, a japánok Tóndének ejtenék, komolyan.
És tőlem komolyan nem kaptál még semmit, ami fotóznivaló? Ejnye, ez ellen tenni kell. xD (Tengernyi pénzt ide...!)

Az Aik meg... Ha jól megnézem az első tényleg ő, a színek tetszenek. A háttér, ha nem mondod, fel se tűnik, hogy festett...
A második meg... Az ő? Ööö... Oké. Ha nem mondod... Jobban jártunk volna. Hajrá a színezéshez... De rég rajzoltam, istenkém... xD

Tadeshi 2010.06.19. 20:00:17

@Tune-chan: Jééé, és tényleg... ^^" Ehöm, említettem már, hogy általánosban, negyedikben helyesírási versenyt nyertem? XDDDD
Örülök, hogy bejön a tengerpartos képecske - igen, banánnal tényleg jobb lenne *sigh* De majd legközelebb - jobb géppel. xD
Rá akartam írni valami szép szöveget, de kifogyott a töltőtollam. XDDD Természetesen pótpatron meg nincs. -.-" Úgyhogy, amjd ha lesz Ps-em, ráfirkálok valami szépet. x3
Igeeeen, én is imádom azt a függönyt. xD És persze. ^^ Hogyha marad belőle, miután kezelésbe vettem, biztosan neked adom. ^^ És sztem tuti fog belőle maradni. xD
(Én is fantáziálgattam már Cainnal... *deep, lovely sigh* Ha meglesz, bemutatjuk egymásnak őket? XD)
Igen, csak kettő. xD De megvannak kettecskén. ^^ Tudom, hogy kevés van! XD És azért számít keletinek, mert kanjik vannak rádomborítva - csak nem látszanak, mert szar a minősége a képnek. xD S jó, jó. Amúgy is elbasztam a ráírt szöveget, úgyhogy annak már tökmindegy. xD
És ezek szerint, még nem. xD (De ha kapok tőled egy Asust, őt jó sok szögből lefotózom neked/meg magamnak. x3)

Komolyan tetszik az első?! O.o Dejóóóóó! x3 Úgy örülök. ^^
És a második nem? XD Érdekes. xD S köszönöm. ^^

Fhu, hosszú lett, és ezer hálám érte! XD Chuu~!

Miss Rose 2010.06.20. 08:29:01

@Tadeshi: Nos, nekem is az első Ai tetszik jobban. XD Mondjuk lehet, hogy ebben szerepet játszanak a színek, amiket én rögtön kifigyeltem, amilyen kis hungarista vagyok - mert lássuk be, a piros és a zöld dominál, de van ott fehér is... ^^ Nem tudnék olyat rajzolni, amilyen a második, de szerintem is az a gyengébb... na, majd ha kiszínezed! XD
Ázsia-sarkodat szerintem hagyd békén, ne rendezd vissza! =P
Nekem a Vörös Abszint No. 1 tetszik jobban. Amikor feltetted a kérdést, kapásból rávágtam. Csak mondjuk lehetne közelebbről. De a beállítás ott jobban tetszik.
Ocean Dream... adja a hangulatot, kár, hogy utálom a napot! XD /Vazz, és rímel.../
A tolladért irigyellek. Szerintem nem is olyan üres...
Viszont azt hadd mondjam, hogy a zsebórás tényleg egy kicsit gyenge /á, ne ölj meg! XD/. De a háttéranyag tényleg nagyon szép. ^^

Na, mostanra már Franciaországban vagy - vagy úton -, de azért még biggyesztek ide egy "Jó utat!"-ot (van ennek így értelme? Jó utatot... XD).

Tadeshi 2010.06.20. 11:03:15

@Miss Rose: Höhö, kis hungarista. xD És komolyan az lett a jobb? O.o (Na, majd ha kiszínezem a másikat! XD)
Muszáj volt visszarendezni, mert nem férnék el máshogy. xD (Ha látnád, hgoy a mellette levő asztalra mi mindent pakoltam! XD Alig bírtam úgy fotózni, hogy ne lógjon bele! XD)
Hmm, büszke vagyok magamra. ^^
Itt költészkedsz nekem. xDAmúgy jah, nekem is bejön - a banáááán, a banáááán!! >.<*
Az a toll hét eurómba fájt. xD És Franciahonból van az is. =P
Nem, dehogy, szerintem is ultragáz. xD Élőben sokkal jobb. =P S a függöny gyönyörű, valóban. ^^

Majd kettőkor indulok - gondoltam még benézek. XDDD És lám, milyen okos dolog volt! XD
(Aztán ha visszajöttem, Dravennel lehet adni Theonak. x3 Olllyan jó jelenetet képzeltem el a kis féldémonomnak. x3)
Köfönöm, élvezni fogom. ^^ Chuu~! ^w^

Miss Rose 2010.06.20. 14:35:54

@Tadeshi: Hm-hm... szegény Dye-nak előre fáj a szíve, még mindig vonzódik a drága kis Dravenhez. ^^ Majd avass be az elképzelésedbe, akkor jobban ki tudom dolgozni. XD

Tadeshi 2010.06.27. 19:39:52

@Miss Rose: Oké, majd beavatlak. xD Reszkess...! *sátáni kacaj* xD
süti beállítások módosítása