Könyvlista

 2010.05.30. 18:27

Kaptam egy ímélt, bizonyos húdemekkora árkedvezményekkel minden könyv iránt. Na mondtam, meglessük, mert miért is ne. (Úgyse fér már sehova sem egy könyvem se, de nembaaaaj! Majd stócokba rakom őket a padlón, aztán mindenki hasraeshet bennük. xD)

Hát, kérem szépen, elegánsan eltátottam a számat néhány könyvajánlaton! De halál komolyan, olyanokat találtam, hogy csak néztem, és pislogtam mint bocibaba az új kapura. (A baribaba fordítása borjú, azoknak akik nem értenék a nyelvújtásomat. xD) Szóval! Először is, rányomakodtam tegnap este - fél tizenegy tájt... - az okkultista könyvekre - démonokat akarok, süzkségem van a leírásaikra, hogy tudjak íííírni! xD - és találtam pár gyöngyszemet:

Alice K. Turner: A pokol története, 990 Ft.

Igen,  jól látjátok. (Hogy eredetileg mennyi, ne kérdezze senki, mert nem emlékszem. xD És lusta vagyok megnyitni újra.)

Kéri András: A vudu, 500 Ft

Lulu... *szipp* Annak sincs még befejezve sem az első része... xD Kicsit gáz, csak. xD (Node, ugye, a vudu is kéne, mert ha Lulu vuduspecialista, nem árt tudni néhány dolgot. Nem mintha nem tudnék elget a emgíráshoz, de hátha tartogat még más érdekességet is...)

Michael Scott: A halottidéző, 840 Ft

Azt hittem, lehidalok! Két éve vinnyogok azért a rohadt kötetért! És kétezer akárhányszáz pénzbe kerül, és most csak...! Kjáááháááá, nekem az kell! (Az alkimista folytatása egyébként. xD Tune, hgoy haladsz? *vészjósló tekintet*)

Yliaster Daleth: Demonomicon

Árat azért nem írok ki, mert sajna háromezer pénz fölött helyezkedik el... ejnye. Bár, mit is vártam, hisz egy komplett démonlexikonról van szó. =D (Igen, kérem, aki keres az talál, pontosan ez a könyv kell nekem! Démonok, de nem csak azok, hanem szellemek, tündérek, törpék és egyéb mágikus lényeg enciklopédiája, ami nem mellékesen tartlmaz démonidézőszövegeket is. Zseniális...! Ez kell nekem. Legalább is, ahhoz, hogy megírhassam, amit akarok, erre szükségem van. xD)

Kurt Dieder: Mágia és Okkultizmus a III. Birodalomban, 500 Ft

Ötszáz pénzért?! Simán. =D De komolyan! (Ki az, akinek még rajtam kívül eszébe jutott az FMA Movie? Na-na-na? *.*)

Dacre Stoker: Drakula, az élőhalott, 2967 Ft

WTF? Drakula gróf strikes back? O.o És tényleg! És komolyan az! Alig hittem el. =D (Csak ennyiért... xD)

Szóóval, ezeket néztem ki. (Meg a Darren Shan könyveket is,  de azokat Rosie veszi, én meg kölcsönkapom, és olvasom. xD)

Amúgy... Egy kicsit nagyon ráálltam a démonolós könyvekre... Ejjnye! Kéne nekem valami más is. xD Rejtő Jenő esetleg. Jajj, el is felejtettem! 

Vettem magamnak Truancy-t. x3 Könyvudvarban, pénteken. Rosie is velemjött, csak ő Kölyökmúzsát akart venni, de már elfogyott... (Rosie, kéred kölcösn az enyémet? Csak hamar olvasd ki. xD) HElyette vett Drakulát - én már mikor kivégeztem xD - és egy bizonyos Szégyentelen c. könyvet. (Meleg srácika a főszereplő, alig várom, hogy megkaparintsam tőle. =D)

Jah, és igen, Rejtő Jenőt is kaptam pénteken, amikor elkísértem ősöket Au-chanba. x3 500 pénz volt, és elhappoltama  legvastagabbat, szal... xD De előtte Truancy.

9. fejezetnél járok, 136. oldalon. És eddig, amit siekrült belőle olvasnom, az hű. A Város, az Iskolarendszer, hát basszuskulcs! Zseniális! (Amúgy, van a hátuljában ízelítő a Battle Royal-ból, és ajánlva is van, úgyhogy... Húúú, csak egyszer kaparintsam meg!!)

Jah, igen, van egy jópár könyv, amiket még el akarok olvasni. =D (És van egy ötletem, hogy szerezzek rájuk pénzt. xD Örsön az aluljáróban mindig egy rakat könyvet árul egy őszszakállas bácsika, és a multkor láttam nála Rejtő Jenőtől A Láthatatlan Légiót. (De kár, hgoy már ovlastam. D= ) És mondta, hgoy szokott lenni más is, és olcsóbban adja, mint a többi könyvet. Arra gondoltam, hogy pár könyvet, amik nagoyn foglalják a helyet a szekrényemen - és holt biztos, hogy az életbe nem fogom őket elolvasni sose! (Pl.: Tűzpiros üveggömb, Gyorsan szállj fel a buszra!, Halál és drágakő, és még sorolhatnám...) - azokat becserélem valamelyik jó könyvükre/ha nincs olyan, amiben érdekelt vagyok, eladom, és az árukból veszek magamnak könyvet. x3 Remek terv, vagy remek terv?

Oh, és holnap hétfő, hogyaza...! *nyiff, és elterül az asztalon* Ez a hét olyan jó volt, hogy volt egy Pünkösd-hétfő... xD Csak négy napot kellett sulibamenni. (Truancy-s példa, ott csak vasárnap van szabadnapjuk... *megborzong*)

Hjááá... Amúgy, tegnap remek volt a gödöllői koncertezés. x3 Délelőtt, amikor a zenekarok egmyánska játszottak, ott elbasztuk, de a délutáni Gálahangversenyen kurvajók voltunk. x3 (ÉS a németek! Na hát az hű... O.o A grazi Gitárzenekarhoz képest mondjuk nem olyan nagy szám, de azért... Mi akarjuk megunkat zenekarnak nevezni azok mellett? XD Hát... Nevetséges. xD)

Amúgy, keresgéltem YouTube-on néhány koncerten is elhangzott műre, és mit találtam emg?! A Rumba Flamencát... És bakker, 12 éves kisgyerekek játszották a második szólamot! O.o én voltam 15, amikor egyáltalán megkaptam a harmadik szólamomat... xD (Oké, mondjuk Németország ide elég messze van, és a német zeneoktatást ne akarjuk összehasonlítani a magyarral, de na! XD)

Egyébként, vettem magamnak egy kistáskát, ötszáz pénzért. Fekete, és fehérrel kottából sziluettezett gitárok vannak rajta. x3 És tündéri! Imádom. =D Meg kaptam hozzá könyvjelzőket is. xD (Ennyire lerí rólam, hogy sokat olvasok? XD)

Meg kibeszéltük a többiekkel, hogy jövőre mi a teendő. (Három órás diskurzus volt, nem írnám le a mibenlétét. xD)

És... Mitisakartammég? Jaaa! A Versem! x3 Írtam egyet. ^^ Még csütörtökön, HÉV-en hazafele menet. (Mert lekéstem az éppen indulót,a  következő meg csak 10 perc múlva indult, hát addig kidühöngtem magam a rímek keresgélésébel. xD NA, íme:

Tanár úrnak

,,Ne féljetek, gyors lesz!"
Ja, olyan gyors, mint az a perc,
Amikor az órán felelsz.
Ez palira vesz...

,,Csak pár szót szólnék..."
Hogyne, egy röpke beszédet,
Félórácskát csak, szerényet.
De belevágnék!

,,Mi van még hátra...?"
Hogy nekikezdjünk már végre,
S a szövegnek legyen vége.
Mindenki várja!

És mondja, mondja,
A világért se állna le!
Ha azt mondanám: ,,Fogja be!"
Megharagudna?

Milyen? ^^ (Az ölelkező rím az irónia kedvéért van. xD)

Egyébként, más: mostnaában nagyon furcsákat álmodok. (A mareggeli pölö egy történet alapját adta, köszönöm neki! XD) De a csütörtök reggeli...

Arra emlékszem, hogy egy templomban voltam, az oltáron feküttem, kicsit széttárt karokkal, lehunyt szemekkel. És valaki - hímnemű egyed - arcon puszilt, végigsimított a testemen, és a fülembe suttogva ,,Theodosius"-nak szólított. (tánanéztem BehidTheName-en, és a Theodosius a ,,theos" és ,,dosis" szavakból áll össze, és "istennek adományozott"-at jelent. (Mármint, hogy álmomban... én... istennek...? Nanem. xD) Mindenesetre, érdekes egy álom volt - azta is emlékszem a hímnemű egyed hangjára. Olyan... lágy, mindent tudó, sejtelmes, túlvilági volt.

Elmeséltem faternak, nagiynak, de ők köbö annyit értettek belőle, mint én. xD el kéne menni valami álomfejtőhöz - vagy lekapni a polcról az álmoskönyvet... de hogy találnám meg benne? XD

Hát... így átnyálazva... Elég semmitmondó. =D Segond, amúgy is csak egy álom volt, és azok ritkán szoktak valóra válni. (Sajnos.)

Nu, de én megyek, mert még készítenem kell angolból valami szir-szart... -.-"

Bye-bye! ^w^

Címkék: vers gitár könyv koncert napló álmok

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr292042806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása