Meg ami lemaradt a koncert óta. xD Egy hete kábé? Igen, pont egy hete írtam utoljára - ejj, de rég jártam errefelé. xD

Nos, hölgyek és urak - ha jár erre olyan - hol is kezdjem...? Mondjuk, ott, ahol abbahagytam múlt szombaton, mert bizony azon a szombaton nem cask koncert volt. ^^

Aznap este 10-re meg lettem hívva Rosie-drágám jóvoltából a nálunk állomásozó lengyel cserediákok búcsúbulijára - Walk the Line Party, Livingroom - és kurva jó volt. Felvettem azt a felsőmet, amit szülinapomra kaptam - a fekete, csónaknyakú, alul feszülő, denevérujjas szépséget - a karikafülbevalómat, azt a tükrös nykaláncot, amit Évitől kaptam, egy farmert, meg a wetern-csizmámat, és mentem is... volna, ha fater nem találja ki, hogy ő akar engem elvinni. Hát, ez van...

Illetve örültem neki, nem kell lejárnom a lábam, hanem csak beülök az autóba, és kiszállok. xD (Ha nagy leszek, limuzinnal fognak szállítani, mint híres rocksztárt. <3 Jó, álmodik a nyomor, nem kel rocksztárnak lennem, elég a színész. xD)

És mivel fél órával előbb odaértünk, mondtam faternak, hogy körözzön egy kicsit - úgyhogy átkocsikáztunk Budára, megnéztük a Citadelláról a kilátást, és úgy mentünk vissza, s tízkor kiszálltam a Livingroom előtt, s alig találtam meg Rosie-t. xD De meglett, meg észrevettem egy Afit is - először meg sem ismertem, csak láttam, hogy mosolyog, meg integet, visszaintegettem, s akkor esett le, hogy bakker, ez az Afi! (Nagyon csini volt!)

Ácsorogtunk egy keveset, dumáltunk, gyűltünk - szemeztem pár ismertlen sráccal xD - és vettem jegyet. 500 pénz... Be akartam vasalni fateron, de nagyi megelőzte a szándékomat, és ő adott pénzt másnap. xD (Meg a kétszáz pénz ruhatárat is. xD Istenem, faterom korában bezzeg nem voltak belépődíjak! Borzasztóóóóóó. xD)

Szóóóval, bementünk aztán, és eleinte igencsak halott volt a hangulat - fel kellett oldódni, na. xD Lehet, ha ittam volna, gyorsabban ment volna, de kíméltem magam az alkoholok fogyasztásától. (Nem csak, mert kiskorú vagyok, hanem mert hajlamos vagyok inni. És inkább otthon iszom az én finom kis Cassisomat, mintsem idegen helyen valami löttyöt - ráadásul fater jött értem éjfélkor, s kellemetlen lett volna félig részegen kitámolyogni elé. xD)

Ellenben, ha nem is alkohollal, de pusztítottam az egészségemet - dohányoztam. (Fater bazzeg, hogy tudtad te azt a szart szívni?! XDDD) Igen kérem, elszívtam életem első szál, mentolos, vékony szálú cigarettáját - hát... Többet nem fogok, az biztos. xD Ollllyan blee volt. Forró, érdes, és inkább füst íze volt, mint mentol. (És mindig le akartam nyelni, mint a vizipipafüstöt. xD) Szóval gyerekek, ne dohányozzatok, mert szar. =P A vizipipa sokkal jobb. =D 

De csak azért, mert annak hideg a füstje, nincs benne kátrány, és a nikotintartalma 0,05%... (Csilla ellenben váltig állítja, hgoy tüdőrákot fogok kapni a vizipipázástól. xD) Pedig a vizipipafüst csak ízesített széndioxid, semmi több. Kátrány nincs benne, mert az egész ,,dohány" egy valamilyen ízzel megspékelt gezemice - ami ragad, tapad, és alig lehet rábírni, hogy a kerámiában maradjon. xD Szóval, egészségesebb, mint a cigaretta. xD (És jobban kiüti az embert. =D Sajnos az emberi szervezet nem széndioxiddal működik. xD)

Khm, szóval, dohány téma túltárgyalva. Illetve, azért se cigizzetek, mert utána olyan gusztustalan szaga lesz a hajatoknak, ruhátoknak, hogy még. Amikor hazaértem, első dolgom az volt, hogy a felsőmet kiraktam az erkélyre szellőzni. (Ha a hajamat le tudtam volna venni, azt is kiraktam volna. xD)

So, a cigarettázás után lézengtünk Rosieval s a nővérével - Zsoca - s mondogattam, hgoy táncolni kéne, táncolni kéne, de nem akartak, mert senki nem táncolt. xD Aztán megtaláltam pár osztálytársam is: Kata, Dóri, Anita, Domi, Rebi, Panna, Kamcsi, Niki, Márk, Levi, Zsófi... Asszem ennyi. Na meg én. (Nem utolsó sorban. xD) S találkoztam Feri-senseijel is. x3 (Meg a volt osztályával. xD)

Aztán ahogy megteltek a termek - a végére már alig lehetett mozdulni xD - elkezdtünk táncolni - sokkal jobban ment, mint a White Partyn. Fejlődőképes vagyok. (Avagy csak előjönnek a kiskori táncolós beidegződések - keresztlépés, csípőkörzés, stb...)

És olyan 11 táján valahogy már elég oldott volt a hangulat, s asszem a V.I.P. teremben táncoltunk csomóan - Rosiék, Rebe, Panna akiket ismertem közülük, meg néha Feri-sensei is feltűnt - s egy csapat srác ott táncolt mellettünk - egyikükkel elég huzamos ideig szemeztem, na, ő nagyon csini volt x3 - és lehet, érzékeny a telepátiára, mert egyszercsak feltűnt mögöttem, s úgy táncoltunk... Aztán szembefordított magával, s alig bírtam ki vigyorgás nélkül, amikor az osztálytársaim arcára pillantottam. xD (Tök vicces volt... xD)

Aztán újra háttal álltam neki - ilyen közelből nem semmi felsőteste volt...! - s már nem is tudom, hogy keveredett mögém az egyik haverja - ő se volt rossz... - s vele is táncoltam, lassút is. (Kegyetlenül taperolt, s háromszor nyomta le a nyelvét a torkomon. x) )

És egy jó perces csók után volt pofája lelépni! xD Borzasztóóóóó. xD No segond, evvan kérem. Táncoltam még Feri-senseijel is - nem, vele nem lassúztam. xD 

Aztán éjfélkor, mint a mesebeli Hamupipőke, leléptem. (A csizmám rajtam maradt, mielőtt kérdezitek. xD)

Nno, ez volt szombaton. Vasárnap úgy ébredtem, mint akivel hatszor mosták fel a padlót. És képes voltam reggel megírni a házimat, ebben az állapotban is. xD Aztán hétfőn kuuuurvára nem volt kedvem iskolába menni. De bementem, és meg is fáztam. (Ha nem mentem volna, nem fáztam volna meg. xD)

És innentől a hét maradék négy napján inkább a túlélésre játszottam, mint az értelmes hozzászólásokra - fizikán viszont aktivizáltam magam, ami nagy szó, mert sík hülye vagyok belőle! De most értem az erőket, meg a munkavégzést. xD Végre valami, ami megy. XD

És ezen kívül semmi érdekes nem történt velem. Hétfőn írtam angol szódogát. Kedden írtam töri kisTZ-t, négyes lett. Szerdán majdnem írtam németből. Csütörtökön az angol tanár aljas módon megviccelt minket - bejött, fapofával, mondta, hogy vegyen mindenki elő egy lapot, szódoga. Elvette Dani füzetét, és már dktálta is a hat szót, én meg csak néztem, mint Rozi a moziban, alig fogtam fel, mit akar most, be se jelentette, pedig be szokta. De ötösre tudtam minden szót. xD Ettől függetlenül éreztem, hogy itten valami nem stimmel, s jól éreztem. Amint becsapta a szótárt, elvigyorodott, hogy: ,,April's Fool!" Úúúúúú, annyira... xD Ááááá. xD Péter Dávid hatalmas arc. xD (És van egy farmerja, amiben nagyon jól fest hátulról - khm, de ezt nem én mondtam. xD)

Aztááán... Délután mentem gitárra, s meg lett beszélve a vizsgaanyagom, meg kaptam egy tündéri darabot is, amit már imádok - hát m,ég ha le tudnám játszani. xD Úgy értem úgy, hogy nem akadok meg sehol. xD

A Bach meg fejből... Grrrr... Utálom azt a darabot, utálom, utálom, utálom! >.<* Amúgy, ezeket játszom: 

Lauro - El Negrito
Bach - Menüett
Carcassi - Etüd
S egy Tercetüd, aminek nem tudom a szerzőjét. ^^"

Apropó, gitár. Dicséret lett a szólóm. Hát, evvan. (Amúgy, három ember kapott kiemelt nívót - Haraszti, Kristóf, meg a Noel... Úúúúú... Inkább nem mondok semmit.) És a Zenekar meg... NÍVÓDÍJ! Felháborító! Ennél jobban játszottunk! Grrrrr. Ráadásul mindenki azt mondta, hogy rohadt jó volt a zenekar, és ha azt nézzük, hogy a próbán törölni akartuk a programot... Ráadásul a többi zenekarvezető is, Kálmán bácsi is - aki egyébként jótól rossztól függetlenül mondja meg a véleményét mindenkiek - azt mondta, hogy tök jók voltunk!

(Egyébként, a zsűri egy zongoratanárból - Zeneakadémiai, zsűrielnök - egy csellistából s egy tubásból állt... A vicc az, hogy kb. 25 ember ment szerdán a Gálahangversenyre a kiemeltnívódíjjal... A fele zongorista volt... Két vonósnégyes... Hát, nem is tudom... Inkább nem fűzök hozzá semmit. xP)

Mindegy, jók voltunk és kész. Legalább volt egy szabad szerda esténk. XP

Éééééés asszem ennyi történt csütörtökön. Haza Melcsivel mentem, s találkoztunk Rékával - volt sulitárs, most Trefortos - ő hegedűóráról ment vissza. (Ő is egyetértett egyébként a zsűrivel kapcsolatos véleményünkkel. xDDDD Meg hogy ilyen fapofa zsűri se volt még döntés elé állítva. xD) Aztán hazatértem, és döglöttem, illetve rajzoltam. Új sztoriötletem van! De nem írom le, mert... Mert majd meglátjátok. xD (Igen, Tune, az, amihez a póknevet kerestem. xD)

Pénteken levelet írtam Nee-sannak. Meg rajzoltam neki egy édes Ai-chibit. ^^ húsvétinyuszi szerelésben. xD Eszméletlen édes lett. xD (És a P.U.-nak, aki egyébként a Pokol Ura, is tetszik Enma Ai húsvétinyuszi jelmeze. xD Meg is fütyüli. xD)

Meg küldtem neki egy csibekulcstartót. Egy gyöngyözőskönyvet. egy Pokol-emlémás medált. És kapott egy szép képeslapot. ^^ Aminek megvételével 690 Ft-tal támogattam a Dawn-kóros gyerekek húsvéti ajándékát. (Legyen egy jó húsvétja valakinek - legalább a pénzkéregető illetőenk ha másnak nem is...)

Feladtam a postán, és sétafikáltam egy jót, Metallicát hallgatva közben, mert ugye a legközelebbi posta is vagy Mátyásföldön, vagy Szentmihályon van, s akkor már legyalogoltam Szentmihályra, miért is ne, úgyis szép idő volt. xD (S a kedves postásbánál sikerült sorba állnom. x3 Tök rendes, és mindig bókol a hölgyeknek. xD [Nem, nem azért álltam az ő ablakához, csak véletlenül. xD])

Meg kaptam negyitól ezer pénzt. =D Tök jó, szépen lassan összegyűlik a conjegyre való. xD (Ha vásárolni nem is fogok, legalább az meglesz. xD) Amúgy, február óta spórolok, hogy Conjegy, Conjegy, adj isten pár souvenir - mangááááát nekeeeeem! - de egyelőre csak fogy a pénzem, szóval... xD (Fateron viszont be fogom hajtani a szülinapi mangáimat... Mert karácsonyra is ígért nekem mangát, meg szülinapomra is. És hatezer pénz, négy darab általam is áhított manga, és az egynapos jegy árából ezer pénzt levásárolhatok - ami egy FMA DVD leszen... xD)

Szóóóval, akkor az úgy négy manga, meg egy DVD... Láássuk... Hellsing 5-6, az feltétlenül kell, kell, kell, Alucard-sama nélkülözhetetlen a polcomról! Aztááán... NANA 5. Feltétlen. (A hatos kijött már? Mert ha igen, akkor lemondok a Chrno Crusade 2-ről, és NANA 6 jön velem haza. xD) Igen, én így tervezgetek előre. xD (Édes istenem, csak gyűljön össze a pénzike rááááááá... (Tune-t még kétszer el kell vinnem moziba. Vagy csak egyszer? Nem tudom már. xD Bakker, nyáron dolgozni fogok, és kész, nem érdekel, nekem pénz kell, vagy bankot rabolok! XD)

Egyébként, mióta feltöltöttem a rajzaimat, egy csomó új alkotásom is van... XD (Ez az éles témaváltás úgy jött, hogy lepillantottam az előttem virító Gilbertemre. Gilbert amúgy, Puroisen, Poroszország a Hetaliából. xD És irtó édes! x3 van egy csibéje is, s mivel őt Gilbertnek hívják, a csibét Gilbirdnek. =D Cseppet sem egoista a szentem egyébként. Csak többnyire ,,csodálatos személyem"-ként emlegeti önmagát. xD)

S ha már itt tartunk, fel is teszem azt a képet, amit lemásoltam róla! x3

Szerintem eszméletlenül aranyos! x3 És olyan kis húsvétos - már csak a hatalmasra nőtt Gilbird miatt is. xD

Apropó, Hetalia! Végignéztem! x3 Ige kérem szépen, mind az 52 epizódot végigizgultam a kedvenc kis országaimért, És rájöttem, hogy Dánia és Poroszország eszméletlenül mutatnak együtt. (Fanartokon legalább is. xD De most gonosz leszek, nem teszek fel... Na jó, nem leszek gonosz, felteszek. xD Lehet engem szeretni. xD)

Hát... Én gilbert helyében egy ekkora balta alatt nem biztos, hogy így vigyorognék, de pont ezért imádom Puroisent, mert képes így vigyorogni hasonló helyzetekben. xD

(Amúgy Dániát mindig baltával ábrázolják... Ez valami attribútum, vagy mi a szösz? Nem is hallottam még híres dán baltáról... - Műveletlen vagyok, tudom. xD)

Apropó, mielőtt valaki leszólja megint a rajztudásomat - mint amaz nagyérdemű, akit nem nevezek nevén, mert nem csinálok neki reklámot XD - közölném, hogy ezek FanArtok, nem én csináltam őket. xD

Anglia, Poroszország és Dánia. *nosebleed* Azért ez... ejnye, Gilbert! XD (Mindenesetre, Igirisut se sűrűn láttam még ilyen vigyorral... hmmmm.)

Erre mondja valaki azt, hogy nem überszexi... Assziszem sürgősen frissíteni kell a doujinshiket... (Eddig csupa US/UK és FR/UK-s van... Asszem van egy TorukoXGirisha is, bár nem biztos... xD)

Mindegy, nekem kell olyan doujin, amiben EZ ITT benne van. Alul, fölül, elöl, hátul, bárhol, csak legyen benne. Vagy benne legyenek... (Khm, jó, abbahagyom a félreérthető utalásokat. xD De kérdem, ki nem ért velem egyet? XD)

Most szóljon, vagy hallgasson örökre. Gil kezében is eszméletlenül fest a gitár... (Hmmm, Rosie! Gil itt tök Nath-es, úgyhogy úgy nézzed! XD A vörös szem még stimmel is! XD Csak Nathaniel drága fekete hajú. Amúgy, azt tudod, hogy a Nathaniel azt jelenti ,,isten ajándéka"? ^w^ Devan vegye megtiszteltetésnek, hogy az a démoni Bon Scott-fattyú imádja. XD)

(Elnézést a szerepbeli üzengetésért, csak ez kikívánkozott. xD)

Ha már a rocknál tartunk, Igirisu és Amerika is jól festenek rocksztárként... xD 

Oké, másodszor látok Anglián ilyen vigyort - és be kell valljam őszintén, hogy rohadt jól áll neki. x3

A tetoválásokért meg külön jár a pirospont - bár Amerika is látszódna szemből... *szipp*

A Puroisent el tudom olvasni! A többit el tudom olvasni, de már nem értem. xD Illetve van még, amit egyáltalán nem tudok se elolvasni, emgérteni meg aztán pláne... xD

De itt Igirisu a seme, ami engem nem kicsit meglep. (Nem mintha baaaaj lenne, csak szokatlan. xD)

Ettől függetlenül, szerintetek is kutyafül az, ami Puroisen fejecskéjén van - és amit anglia olyan aljasulé huzigál? Mert másra nem nagyon tudok gondolni, de akkor Igirisunek miért nincs mondjuk cicafüle? XD

Awwwwwwwwwww... Ez is olyan édes kép... A ,,nagyok": Római Birodalom és Germánia, Róma picinyei pedig Észak-Itália, Dél-Itália és Franciaország (Spanyolországgal mi van?!), Germánia utódai pedig Poroszország és Németország.

(Egyébként, a két legelső párosítás is kedveske a szivecskémnek... És elnézést kérek a yaoifan ömlengésért, amivel "tovább szemetelem a világhálót". xD)

Erről beszéltem. (Asszem velük is pihen egy doujin valahol a gépecskémen... Igen, és amiatt szerettem meg ezt a párost. xD)

Ellenben Fanfiction.net-en nincs velük olyan igazi yaoisztori. *szipp* Pedig érdekelne! (Tudom, írjak én. xD De én nem tudok yaoit írni, illetve, ha meg is próbálkozom vele, kibahosszú lesz, mert az istennek se tudom úgy megfogalmazni, hogy ne legyen hosszú a ,,lényeg". xD)

Tessék, zárásként - mert már hosszú lett a bejegyzés, és még infoprezit kell csináljak - íme, szerény hazánk, ha fiú lenne. (Óóóó, bakker, az alkotó miért nem fiúnak rajzolta Magyarországot, miért?! XDDD Bár, akkor nem lehetne yaoifan... illetve... Khm!)

Szóóóval, mindegy, a lényeg, hogy szerény hazánk fiúként is, meg lányként is csini. ^^

(Úgy őszintén mondja meg nekem valaki, a Hetaliában van egyáltalán olyan szereplő, aki nem csini?! XDDD)

Nnnnna, kedveseim, én lépek, mint orábban említettem volt infóprezit kell csinálnom a 3. generációs gépekről, és nem ártana lecsekkolni az Artof the Night új weblapját - mert költöztek. Úgyhogy, bye-bye! ^w^

Címkék: gitár koncert suli képek anime napló f yaoi 9. eötvös hetalia

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr211891882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss Rose 2010.04.03. 18:03:27

Hm... azon a képen valóban megakadt a szemem, és amikor megláttam az üzenetet alatta... XD Bevallom, Nathanielt kissé rosszabbnak képzeltem. ^^ De oké, mostantól... hát khm. Na. XD

Tune-chan 2010.04.03. 19:14:48

Tadeshi... ejnye! Azért... egy totál vadidegen csávóval smárolni... Jó, oké, ez a mai világ, de belőled nem néztem ki. >.<" (Biztos azért pattogok ennyire mert nekem még nem csattant el az első csókom. Lehet én is megtenném egy buliban. Nna jó, velem úgyse táncolna helyes srác...)
A képek... Hallod, amin Gilbert rocksztár, ott... lilás a szeme, nem vörös! Most vagy én vagyok, vagy te színvak, édesem. xD
Amúgy még csak egyszer viszel moziba, de gyűlik a másik 7-2, ha jól rémlik.
Más most... asszem nincs.

Tadeshi 2010.04.03. 19:19:14

@Miss Rose: Rosszabbnak? Mármint kinézetileg rosszabbnak?! Úúúúú... xD

@Tune-chan: Senki nem nézte volna ki belőlem. ^^" S igen, sokban közrejátszik, hogy már megkaptam az első csókomat, innentől kezdve már azt csókolok meg, akit akarok. xD
Színvak? Az én vagyok. xD Igen, tényleg lilás, most, hogy mondod... xD
Jééézusom... Bankot rabolok, nincs mese. xD

Miss Rose 2010.04.04. 20:49:47

@Tadeshi: S ha belegondolok, hogy nekem viszont az első csókom volt... ^^

Kishi 2010.04.05. 22:37:07

Kommentelek, légy boldog.
Cigi: nos, szerintem akiben van legalább egy kevés önbecsülés, nem dohányzik csak azért, mert olyan közegben van. S ha többet nem fogsz, akkor kétségkívül fölösleges lenne majd megkínálnom téged Djarum Black-kel =P
Buli: egy kissé engem is meglepett, hogy csak úgy smárolsz mással, de te dolgod. /az már más kérdés, hogy Kishi, ha törik, ha szakad, nem fog igazodni a mai világ etikai, erkölcsi, és morális dekadenciájához./
Ami az eredményeket illeti... hát, nemtudom. Szerintem az sokkal fontosabb, hogy élveztétek az előadást, mint az, hogy más mit gondol róla. Mert ez a sárdobálás, hogy "igenis jobbak voltunk" egy szinten minősíti, hogy hoppá, talán mégse...
A Hetáliás képekhez meg annyit, hogy szerintem nemhogy lilás, inkább liláspinkes kevert színű a szeme. S amelyiken az a fekete, égésnyom szerű minta van a mellkasán az illetőnek... nekem akaratlan Ichimaru Gin jutott eszembe, s ha ránézek, még most isXD
A Hungary-bishi pedig istenien néz ki.
Nos, mások blogjának végigszemetelése a sznobságommal - OFF.

Tadeshi 2010.04.06. 13:38:35

@Kishi: Boldog vagyok. =)
Úgy igazából nem a társaság miatt bólintottam rá... Csak ki akartam próbálni - tudjam, hogy milyen, mert addig nem mondunk valamiről véleményt, amíg nem tudjuk milyen. (Igen, többes számban. xD)
Hát ö... Felelőtlen volnék? (Igen. xD) Nem tudom, talán azért, mert volt bennem egyfajta ,,most-az-egyszer-azt-csinálok-amit-akarok" hangulat...
Utálom, ha alul minősítenek - nem csak engem, rajtam kívül volt még ott 28 ember... És a dicséretnél szerintem jobbak voltunk, de hát istenem, ha a zsűri így, hát rendben, nem tudunk belekötni. (Mert ugye az, hogy mi volt a szar, senki nem mondja meg.)
Oké, vegyek szemüveget, tudom. xD S az nem égésnyom, hanem az a madár, ami Poroszország zászlaján virít - szerintem sólyom, de nem biztos...
(Ichimaru Gin wa dare? O.o Avass be, mert nem tudom. =D)
(Most már szerintem állandó lesz, hogy a ,,tovább szemetelem a világhálót" mondatrész szerepel a bejegyzésekben. xD Meg a kommentekben. XD)

Tune-chan 2010.04.06. 17:59:39

@Tadeshi: Igen, szállóigévé vált a szemetelés. x'D
És bocsánat, hgoy beleszólok - Kishi, remélem te sem haragszol meg érte - de Ichimaru Gin egy igazán hot bishi a Bleachből. gúgli szörcs: Ichimaru Gin! Lessed meg!
És most, hogy mondta Kishi, tényleg... Tényleg olyan. xD

Kishi 2010.04.06. 21:21:41

@Tune-chan: Hot bizony. Szexi, rókaképű, és gonosz. Kell ennél több? /és kb. ennyiben merül ki a Blícs-ismeretemXD/ És ugye, hogy olyan?!
@Tadeshi: végül is, tetudod. de cigi és cigi között is van különbség. legalábbis remélem, hogy a DB jobb lesz, mint a Főnix voltXD
Nem felelőtlenség. Mai értelemben véve nem, gondolom. S ki tudja, én mit tettem volna adott szituációban.
Ahány ember, annyi ízlés. Másnak lehet, hogy mégsem voltatok olyan jók. Egyébként is, ez egy részrehajló, korrupt világ. Bárki bármit is mond.
nekem tök mindegy, mi az, ha ez megnyugtat, számomra az első dolog, ami eszembe ötlött, az a Holló nemtomhányból a holló alakú vérfolt voltXD
S nemtudom, szerintem az általam hagyott, nem építő jellegű megjegyzések, melyekből süt a sznobságom, igenis szemétnek minősülXD

Tadeshi 2010.04.10. 13:54:28

@Tune-chan: Wakatta, máris meglesem. ^^

@Kishi: Drukkolok, hogy jobb legyen. xD
Nem építő jellegű? XD Kritérium volt bármikor is az építő jelleg? Én már annak is örülök, ha valaki hozzá tud szólni a véleményemhez. ^^ Úgyhogy nem szemét. =P
süti beállítások módosítása