Véééégre!

 2010.02.26. 19:45

Igen, minden véééégre! XD Végre vége, végre elkezdődött, végre itt vagyok, végre végre. xD

Először is, kezdeném a hét nagy eredményével: végre hétvége. Igen, értékrendemben jelenleg ez tölti be a legfontosabb szerepet. Fhu. Már... Hosszú volt ez a hét. Tegnap tiszta péntek érzetem volt, és sajnáltam is, hogy még nincs péntek. xD (Ma pölö elmaradhatott volna a földrajz... -.-" )

Egyébként, csak, hogy agyonra szivassák a diákokat, újrakezdődik a dolgozat-dömping. Éljen...! *zászlót lenget, lanyha lelkesedéssel* Jövő héten lássuk... Hétfőn írok Újszövetség TZ-t irodalomból. Kedden német TZ és föci TZ. Szerdán angol doga. Pénteken irodalom fogalomdoga... Hűűű, pazar. (Ha a fizika tanár csütörtökre betesz egy fizikadogát felmondok... xD)

Jah, s négyes lett a kémiám. x3 (Kurva fogalmak. Rohadt élet, ha csak számolás lett volna...! XD) Örültem neki. Jobb, mint az alsóhatáros hármas! XD Úgyhogy megérte javítót írni. Pont. =P Ettől függetlenül az összes tanár kapja be. xD

De! Jövő héten egész tűrhető hetünk lesz. ^^ Hétfőn az ötödik-hatodik-hetedik óra elmarad. =D (Ofő szóbeliztat, ezért nem ér rá. ^w^ És mivel vele lenne az utolsó előtti töri és az utolsó ofő, elmaradnak. xD Az ötödik órában levő kémia meg... a tanárúr nem lesz bent - nem is baj!) Hjah... Boldog vagyok. xD Olyan jó érzés lesz hétfőn előbb hazaérni. xD

Khm. Mit akartam még? Oh, tudom már. Asszem mától látható neten az Excel-tézém eredménye. Basszus, nincs kedvem felmászni E-naplóra... xD Akkor nem nézzük meg. xD Jah, tudom már! Ma emgtanultam rovásírni. ^^ Igen, kémia előtt megkaptam Rosietól a Székely-magyar rovásírás ábécéjét, és kémián - dolgozatjavítás címszóval xD - azt másolgattam. És szövegeket gyártottam. (Leírtam a Halotti beszéd és könyörgést rovásírással. xD Jó, csak az elejét. ,,Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk. Isá por és homou vogymuk." És rohadt jól néz kiii! x3)

És rájöttem, hogy a katakana táblázatot is be kéne vágni végre. Rosie azt tanulgatja most. Én a hiraganával kezdtem. xD (Egyébként, már egy csomó mindent le tudok katakanázni. Főként a Hetalia-s országneveket. xDDDD Igazság szerint, csak és amiatt vágtam bele. xD Mert ugye bár Igirisu-t meg Suisut és Amerikat nomeg Furansut nem írhatom hiraganával, nemde? XD)

No... Mit akarok... Megvan. Bazi szarul ment a gitár... >.<* Komolyan. Ilyen béna régen voltam. (Pontosítsunk: talán soha.) Egy hétig nem gyakoroltam, vegyük figyelembe. xD Tune erre rá is vágta HÉv várás közben, hogy ,,Persze, nem vagy te Yoroi, Nate, se Dante...!" XD Hát, nem. xD Pedig Dante szívesen lennék... (Oké, én játszom, de na. xD) Meg Yoroi is, persze. Nate... Ő Tune karaktere. xD (Bááááár... xD)

Tunenal könyvcseréltünk. Visszaadtam neki a Sántha Attila veseskötetet - ami azóta már az én polcomon is fellelhető (50 Ft, nyenyenyenye-nye-nye! XD) - és adtam neki Alkimistát - Michael Scott tollából - és az Elf Csillagot. Margaret Weis & Tracy Hickman mű. (És OMG. Beleszerettem Paithanba, ez van. xD) (Egyébként, rendszeresen előfordul, hogy a Weis&Hickman páros tolláól eredő könyvekből kiszemelek magamnak egy tetszetős hímegyedet. Nem mintha egyéb könyvekből nem tenném meg, de na. xD A Raistlin Lányából Dalamarba estem bele, aki egy [spoilerwarning!] sötételf, és száműzték a hazájából, mert feketemágiát használt.

Csak azért, mert ha valaki elkezdi a Dragonlance sorozatot - aminek a Raistlin Lánya egyébként valahol a közepén helyezkedik el xD - akkor ne legyen számára nagy törés egy ilyen hír megtudása. xD Egyébként, a Dragonlance sorozat egy olyan... 100 évet felölelő történetet mesél el. És én ebből a 100 éves időszakból belekezdtem valahol aaaa... közepe felé... xD És néha csak néztem, hogy miért nem értem néha, mire akar utalni. xD

No, eltértem. Szóval, az Elf Csillag is egy sorozat része - méghozzá a Halálkapu sorozat második tagja (most se sikerült az első kötetet megtalálni... xD) - és két kötetet bír magában. Az első kötet végére érve közöltem, hogy nekem kell a második. KELL!!! (El KELL jutnom a Valhalla Páholyba. xD Sürgősen... xD Hmmm, lássuk csak... Kodály Körönd... Hmm... Hétfőn úgyis hamarabb mehetek el... De ááá, ott tuti, hgoy drága. =P Mert a Könyvudvarban legalább csak 150 pénz volt. xD Be kéne nézni, hogy nincs-e meg esetleg a második kötet. xD)

Ezeket adtam Tunenak. Ő meg adott nekem Dramacon 1-2-3. mangákat - az egyes köteteten már át is rágtam magam, de visszafogom a kíváncsiságomat, mert hagyni kell a történetet néha, hogy izgalmasabb legyen. xD És kaptam még Leslie L. Lawrence-től a Fekete Özvegy I-II. H_jááá, már alig várom! x3 Egyszer csak eljutok odáig. xD

Hmmm, ha már könyveknél tartunk. Valamikor hazahoztam a tantermünkbeli négy hatalmas könyvszekrényből egy könyvet - igen, mivel magyar szaktanterem oda vannak felhalmozva azok a könyvek, amik a könyvtárba már nem fértek be. Igen, mi azokat szabadon vihetjük. xD Sőt, Bacsó tanárúr még bíztatott is, hogy vigyük, mert vannak jók - szerintem azokat már elvitték előttünk... xD 

De! sikerült találnom egy érdekeset: Lengyel József műve, az Ézsau mondja... című kiskötet, és egyelőre tök érdekes. =D Nem mondom, hogy kedvencem lesz, de nem rossz. (Van egy másik is, amit kinéztem, csak már elfelejtettem a címét. xD Egyébként egy valag szovjet írótól van benne regény - nem egy meg is van... - és némejik egész jól is néz ki. (Vajon ha elvinnék egy raklapnyit, és eladnám őket antikváriumba... Hmmmmmmmmm... Ez elgondolkodtatóóóó... Lehet, hogy így fogom növelni a zsebpénzemet. xD)

Jesszusom... Hulla vagyok. Asszem lépek blogról. (Szerepezni akarok. xD) Úgyhogy, bye-bye! ^^

Címkék: gitár könyv suli fáradtság napló f 9. eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr881793092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tune-chan 2010.02.26. 20:32:18

Ha szerepezni akarsz, ne zsarolj. xD :P És ne vágd a fejemhez a HÉV megállójában, hogy utálsz. :P xD Még akkor sem, ha csak azért vágod hozzám, mert beszóltam. :P
Khm, de nem ezért kommentelek. Nem... csak. xD
Szóval egy sorozat második részét adtad oda. Na széééép, hogy fogom ezt én érteni akkor?! xD Mint ahogy te az LLL könyvet. xD Mert ott is van visszautalás az előző történetre (is. De csak azt ismertem, mert keveset olvastam még tőle. Sajnos... De igyekszem. xD)
Most jut eszembe, nekem még olvasnivalóm van itthon, a Harakiri. Úúúú, franc. xD Egy időre megint el vagyok halmozva, nem vadászhatok más prédára. xD (Felesleges Zsófi fülét rágnom, hogy hozzon nekem Böszörményi könyveket... Franc... xD)
Ha te lennél Yoroi vagy Dante (esetleg Nate, de az n way! :P xD) akkor szinte biztosra veszem, hogy nem barátkoznál velem. xD

Tadeshi 2010.02.26. 20:35:57

@Tune-chan: Nem zsarolás volt. alku-ajánlat. xD (Nagy a különbség! XD) És szoktam néha csak úgy dobálózni ilyenekkel. ^^" Engedd el a füled mellett, avagy egyiken be, másikon ki. xD
Igen! XD Amúgy, nem utalgat annyit vissza előző kötetre. Sőt, szinte semmit nem utalgat. xD (Konkrétan elmondja néha, hogy mik voltak az előző kötetben. xD)
Mindenki Harakirit olvas? Te, Kishi, Csilla... Én csak azért SEM fogok. xD
Miből gondolod? XD (Bár, akkor talán most nem blogolnék, hanem világ körüli turnén lennék éééén, mint ördögi gitáros, oh yeah! XD)

Tune-chan 2010.02.26. 20:42:30

@Tadeshi: Alku az, hogy "ha szerepezünk, írsz erelt?" Nem, ez közel sem. Ez már a zsarolás kategória - csak mert én erelt akarok, hogy majd eljussunk oda, hogy kettesben marad a két delikvens és... Heh, nehogy azt hidd, hogy a két srácra gondolok! Nate-re és Kate-re. :P xD (Na jó, nem igaz, csak ez most kellett. xD)
Tehetek arról, hogy megláttam a polcon? Kishi meg már mikor befejezte. xD Én meg még el se kezdtem. Már most látom, hogy az olvasnivaló választás olyan lesz, hogy kirakom magam elé a sok olvasandó kötetet, majd lehunyt szemmel pörgök párat, majd amelyikben elbotlok, na azt olvasom. xD
Csak, mert egy olyan menő pali, akit körüldonganak a nők, nem keresné egy olyan kis senki társaságát, mint én. :P

Tadeshi 2010.02.26. 20:47:44

@Tune-chan: Te meg megtévesztesz engem, na és ez?! XD
Neeem, dehogy. Nekem így elmondások alapján nem jött be. xD
Hmmm, ez egy jó taktika. xD Csak azért maradj egyben, oké?XD
Oh... Miből gondolod? (Ha fiú lennék, nem is tudom, milyen csajokra buknék... öö... hű... ebbe még így sose gondoltam bele. xD [Pedig bele kéne kezdeni, mert Cain majd *spoileeeeeeeeeeeer*])
süti beállítások módosítása