Omedeto Merii Kurisumasu!! x3

 2009.12.25. 15:30

Vagyishogy Boldog Karácsonyt! ^^

Omedeto Merii Kurisumasu
Minna de Merii Kurisumasu
Tanoshiku Merii Kurisumasu
Oiwai shimashou!

Ez volt a We Wish You a Merry Christmas japánul. xD Lehiraganázzam? Megteszem... xD

おめでとうメリークリスマス
みんなでメリークリスマス
たのしくメリークリスマス
おいわいしましょう

Sőt, mivel benne vagyok, be is teszem ide a videót. ^^

Tegnap ezzel fárasztottam szegény Kishit, Tunet és Estyt. xD Meg asszem Adri is kapott belőle. xD (Meg még pár linkből, amit most nem teszek fel, mert egyedül ők olvassák a blogomat - meg még pár ember - és ők már látták. xD)

Szóóóval, mindenkinek kellemes üneppeket! ^^ (Leszámítva, hgoy esik az eső, olvad a hó és 15 fok van... -.-" December közepén azért ez egy kicsit gáz... xD)

Hmmm... Idén tök jó cuccokat kaptam! x3 Két Fejős Éva könyvet (Csajok, Eper reggelire) és ha naaaagyon nagyon szépen kérem, akkor szülinapra talán megkapom A mexikóit. ^^ Egyébként, az Eper reggelire-ben már a harmadik fejezetnél járok. xD 

Aminek még veszettül örültem az a kabát, amit nagyiéktől kaptam, meg a sál, meg a harisnyák, s a western-csizmám! x3 Nomeg, ki ne hagyjam: jegyek a Vígszínházba, A Padlás c. előadásra! x3 És páááhoooolybaaaaa!! X3 Tök jóóóó! x3

És amit ma kaptam meg, Kamilla nagyitól (Évi anyukája): Porcelánbabááááááát! x3 Olyan gyönyörűűű! *.* (És már alig fért fel a többi mellé. xD Ő a 10. babácskám! x3) Kék szemű és hosszú, göndör fekete haja van, fehér, felvilágosodáskorabeli ruhában van, amihez járt egy fehér, tollas kalap! x3 És olyan csiniiii! (Emilia lett a neve. xD De csak azért, mert a Cainos sztoriban... Ujujj, basszus, az még fent sincs. xD Najó, akkor nem lövöm le, hogy miért. xD)

Tennék fel róla képeket is, de nincs fotómasinám. (Szülinapra azt kértem. xD)

Addig is, ma döntöttem úgy, hogy családnevet is adok a babácskáimnak... xD A végeredmény: francia-baba: Millefuelle Monet. (A festő után kapta. xD) A cseh-baba: Sophie Hyrnek. (No kérem, hát, ez hogy is jött? Bartimaeus-trilógia, second kötet. xD A cseh Hyrnek család nevéről. =P) Az angol-baba: Mary Holmes. (Ugye nem kell említenem a kedves Sherlock Holmes barátunkat? XD Eredetileg az S. Peare-t akartam neki... xD S, mint Shakes, és akkor lehetett volna Mary Shakes Peare. xD De nem, Willy-bácsi neve túlon túl híres. xD)

A svájci baba: Heidi Rheine. (A Rajna folyóról, ami Svájcon folyik át, és gyönyörű vízesése is van ott. ^^) A magyar baba: Munkácsy Erzsébet. (Igen, igen, Munkácsy Mihály után. xD Az Erzsébet meg tipikus magyar név. xD Bár, megfordult a fejemben a Héderváry Erzsébet is, ugyanis a Hetalia: Axis Powers c. animében úgy hívják Magyarországot! x3 De Munkácsy lett. xD) Az orsztrák-baba: Michelle Klimt. (Gustav Klimt után. Feltűnt, hogy egy csomó babát festők után enveztem el? XD Ha lesz egy holland babám, a családneve van Gogh lesz. xDDD Vagy van Helsing. =P A Drakula kedvéért. xD)

A görög baba: Niké Portokhalos. (A portokhali narancsot jelent, ebből jön a családnév. A Bazinagy Görög Lagziban pölö a főszereplő csaj családneve is - Tula Portohkalosz. Veszett jó film, nézzétek meg. XD)

És Niké után jönnek azok a babák, amiket Kamilla nagyitól kaptam. Első egy viktoriánus ruhát viselő, vörösesszőke hölgyemény, névszerint Claudia Roberts. (Röhögj csak Lucám, röhögj csak! XD Te vagy az egyetlen, aki sejtheti, hogy miért pont Roberts! XD De csak annyit elárulok: gondolkodtam a Blaster-en is. =P De az már túúúl feltűnő lett volna. xD)

Őutánna jöve egy... hm... én véleményem szerint ez az 1890-es évek 1900-as évek elejei pesti ruhaviseletet hordó illető jön, akit továbbra se tudok beazonosítani nemileg... xD Ő Nicole vagy Nicolas Stroud. ^^ (Igen, angol. És igen, Jonathan Stroud után. ^^) (Amúgy, ma Kamilla nagyi mondta, hogy elvileg csak lány babákat gyártanak, szóval feltehetően Nicole/Nicolas lány. ^^)

És vééégül, Emilia, aki a Bronte családnevet kapta. ^^ (Igeeeeeen, Emily Bronte után. xD)

Szóval, ez lett volna a babagyűjteményem. xD (Ha valaki nagyon szeretne, és tetemes összeget hajlandó rám költeni, akkor ez egy jó tipp. xD És nemzetiségi öltözék szerint is gyűjtöm őket. Ami jelenleg nagy vágyam: egy japán gésa. Olyan, amilyet még Siófokon láttam. Táncolva van megalkotva, és volt legyezős, dobos, fuvolás és esernyős is! És egyszerűen... Csodaszép volt...)

Hmmm... Miről írjak még? XD Öcsikém ma levert egy díszt a fáról. Szerencsére egybemaradt. xD Borzalmas. xD Fél órát szöszököltem azzal, hogy feldekoráljam a fenyőt! XD (Ó szép fenyő... Ó, műfenyő... xD) Apám tekerte fel az izzósort meg tette a tetejére a csúcsdíszt. (Mondán, hogy én úgyse érem fel... -.-* Nem lettem ideges, egy cseppet semmmmm... Khm.) Aztán a boát, és a gömböket én aggattam rá. xD De idén olyan szép vörös gömböket vettek apámék! O.o (Nem, nem veszünk minden évben új díszeket, de azokat meg kellett venni! Annyira széééépek voltak! x3)

Noh, jajj! Lucával tegnap előtt karácsonyoztunk. xD És kaptam egy ááállatcukker woodoobabát! x3 (Jah, igen, azokat is gyűjtöm... Csak... James és Jack leestek... *szipp* Úgyhogy, most kettő van, Saya és Akuma.) Aka-Onii, a Vörös Démon a neve. xD (Ebből kifolyólag neveztem el Akumának. xD) És valami állatcuki! x3 Máris teszek be róla képet. xD

Nah, ő az. ^^ (Luca mesélte, hogy amikor a bátyja meglátta, kijelentette, hgoy ilyen neki is kell. xD Terjesztem a woodoo babák igéjét. xD)

(S mellékesen megjegyzem, hogy ezek a drága kis woodoo babácskák meg is ihlettek. ^^ Már csak erő kellene, hogy le tudjam írni a sztorit. xD És a Zenedobozt be kéne fejeznem. =P De ha már így benne vagyunk, a sztori, amit szerintem már a kedves ovlasóközönségnek kifejtettem, legalább is a nagyrészének a Woodoo Witch címre hallgat, és a főszereplője Lulu Moonflow. Így már tuti rémlik. xD Ha hozzáteszem, hogy őfensége egy tsundere boszorkány, akkor meg már kétség sem férhet hozzá, hogy kiről van szó. xD Amennyiben igen, szégyelljétek össze meg vissza magatokat. xD)

Nah, tehát, ő Akuma. ^^

Most jövök rá, hogy eredetileg mi miatt is másztem fel blogra... xD Be akartam másolni alkotmányomat. xD (Nem, nem alapítottam államot, ez másfajta alkotmány, na. xD Bááár, még hetedikben elhatároztam, hogy hadsereget toborzok, és világuralomra török... Najó, asszem most abbahagyom, még mielőtt kitörne belőlem a diktátor... xD Der Diktator, illetve nálam die Diktatorin. xD)

Khm, szóval, az egyik legyen az, amit még 20-án alkottam, epigramma. (És totál büszke vagyok magamra, mert nem megy az időmértékes verselés, ez viszont egy halálpontos hexameter és pentameter sorból álló disztichon. <3 És mint humános, állíthatom, hogy a rövid, disztichonnal írt vers az epigramma, tehát, az. xD)

Álmatagon szelem útját bolgyó gondolatimnak
Ihletem, jöjj ide hát, várom a csókodat ám!

Nah, ez volna az. xD Nem rímel, tudom, de ha mondjuk így vesszük, hogy a második sor fele és vége, akkor rímel, és a, b, b a rímképlete. xD (És csak, hogy hencegjek a humános szakon tanult cuccokkal, mondom, hogy a második sor egy különleges pentameter sor, mégpedig azért, mert így megy, hogy tá-ti-ti-tá-ti-ti-tá (vessző) tá-ti-ti-tá-ti-ti-tá. Vagyis, két Hémiepesz-kolónból áll. ^^ <3 (Ilyenkor olyan büszke vagyok magamra, hogy vágom Bacsó verstani cuccait. xD)

S akkor lássuk a következő versemet, ami hosszabb, és köze nincs az időmértékeléshez. xD Szótagszámjáték van benne inkább. 4-5-6 szótagos sorokkal méghozzá. (Bazzeg, mennyit görcsöltem rajta, hogy kijöjjenek a szótagok. xD) No, lássátok. ^^

Csillagkirály

Király, ki lám
Csak most lett, mi már
Régóta lenni akart,
Arany hajú,
Szeme mint azúr,
De mind csak űrt takart.

Fenséges és
Elbűvölő szép
Külseje nem volt más:
Álca, látszat,
Csodás káprázat,
Lássátok, ki volt hát!

Akarata
És kívánsága
Egyszerű volt: ,,Minden!
Azt akarom
Hogy minden barom
Nekem hozzon kincset!"

Népe élte
Nem érdekelte
Arany s ezüst inkább.
Nem nyugodott
Míg meg nem kapott
Mindent, amit kívánt.

Ám egy éjen
Ült az erkélyen
S felnézett az égre:
Ezer csillag
S még több villant
Reá, le a mélybe.

Ámult-bámult,
Kicsiny királyunk
Elképedve állott.
,,Legfényesebb
Bizony, az ott fent,
Kell!" pont arra vágyott.

Vigyázz, király,
Vigyázz, mit kívánsz,
A végén megkapod,
Itt az óra,
Hogy most valóra
Váljék kívánságod!

Legfényesebb
Csillag az égen
Fénylett egyre jobban,
Nőttön-nőve,
Közel repülve
Hullócsillag robbant.

Vár állott, most
Kőhalom, ott hol
A kapzsi király állt.
Ő kő alatt
S vére egyre csak
Ömlik, tócsában áll.

Majd a csillag
Hopssza! Elillan,
Száll vissza az égbe,
S elmeséli,
Hogy Miként végzi
Kapzsi ember élte.

Nah, milyen? ^^ A Metallica - King Nothing c. számát hallgatva ötlött eszembe. xD (Mellesleg, nagyon remélem, hogy az egyik sorról beugrik nektek a Himnusz... xD)

És akkor most lássuk az utolsót, ami a tegnapi nap termése volt, és Ősöknek adtam karácsonyra. ^^

Jövedelmem nekem nincsen,
Tehetségem minden kincsem,
Hallgassátok szeretettel,
Angyalkátok mint énekel.

[Insert Csendes éj... Azt nem sikerült beletenni, mert sózlt a TV... xD]

Ajándékom ez lett volna,
Tudom, nem sok, de nincs jobb módja,
Hogy egy angyal így varázsolt
Családjának szép karácsonyt!

Azért úgy lett volna az igazi, ha az instrukció helyére mehetett volna a Csendes éj... xD De nem jött össze... xD (Ezért utálom én a televíziót. xD)

Nah, hát... Ennyi lenne mára... (És most esik le, hogy a nap során felmerült bizonyos vallási társalgás is de most... Najó, kitárgyalom. xD)

Szóval, a lényeg az, hogy tegnap este éjfélig néztem egy dokumentumfilmet Jézus élete - Ami a Bibliából kimaradt címmel. Szó volt benne arról, hogy miként halhatott meg Jézus, hogy milyen lehetett a gyerekkora - mert ugye arról a röpke harminc évről, amíg jézus megszületett majd megkeresztelkedett nem esett valami sok szó a Bibliában... Úgy is mondhatnánk, hogy semmilyen szó nem esett róla. Khm, node, nem ez a lényeg, hanem amikor fetarral ácsorogtunk az erkélyünkön - mit erkély... egy fél méter széles, másfél méter hosszú kilépő a ház falába ágyazva. xD - és ő bagózott, én meg fújdogáltam el a cigifüstöt elfele - pfuj, de gusztustalan büdös... miért nem inkább Djarumot szív? XD - akkor jött valahogy szóba, hogy két dokumentumfilmrészlet között a reklámban nagyban hírdették a 2012. december 21-ét. (Mindenkinek eszébe jutott a Világ Vége, és a maja holdnaptár? Helyes.)

Ekkor jutott eszembe, hogy nem fogjuk megérni a 2012-es karácsonyt. xD Mire apám megjegyezte, hogy ó, de jó, nem kell ajándékot venni! XD Node, ez csak egy kis mellékvágány, a beszélgetésünk hamar átcsapott abba, hogy én szerintem ez mekkora baromság. xD Egen. Tudjátok, én akkor fogom elhinni, hogy 2012-ben világvége lesz, ha látom. És mivel nem vagyok jós, mint Theiresziász, se jövőbe látó ezért nem látom előre, mi lesz 2012-ben.

Apám megjegyezte, hogy ezt a "világvégét" nem úgy kéne elképzelni, ahogy azt a hollywoodi kasszasiker film ábrázolja, hanem egyfajta mentális, spirituális világvégének, vagyis hogy az általunk ismert anyagi világ megszűnik, és a lelkek, akik ebben a világban éltek egy magasabb szellemi síkra lépnek át, ahol nem lesznek anyagi korlátaink. 

Felmerült bennem a kérdés, hogy ez minden léleknek kijár? Avagy ez is olyasmi, mint az Apokalipszis-elmélet, hogy csak azok juthatnak el az Ígéret Országába - a Mennybe, ha így jobban tetszik - akik valamennyire próbáltak jót tenni, úgy élni, hogy kiérdemelhessék? (Megjegyezném, hogy a ,,jó" relatív fogalom, tehát nem mindenkinek ugyanaz jelenti a jót...)

S meg is kaptam a választ, hogy ez bizony olyan, amit ki kell érdemelni, és lesznek, akik ittragadnak az anyagi porhüvelyükben.

És akkor velük mi lesz?

Ők a Földön maradnak, és addigra a Földön pokoli körülmények fognak uralkodni. (Itt jutott eszembe, hogy mintha az egyik polcon figyelő könyvnek is pont az lenne a címe, hogy 2012... xD)

És ennél a pontnál elhúztam a számat, és mondtam: hiszem, ha látom. Miért, kérdezte apám. Mondtam, hogy mert annyi ilyen feltevés van, és annyi ember állítja, hogy neki van igaza, és a másik tök hülyeségben hisz, hogy inkább nem hiszek semmiben, úgy a legbiztonságosabb. Hiszen ilyesfajta igazságot felesleges keresni is, mert úgyse találjuk meg rá a választ. Csinálhatunk milliónyi teóriát avagy variációt, lesznek, akik abban fognak hinni, de lesznek, akik teljesen mást fognak kitalálni, és abban fognak hinni. Nem véletlen, hogy a világon annyi más vallás alakult ki, mert mindenki másban hisz. Van, aki Istenben, van, aki Allahban, van aki a reinkarnációban és a Nyolclépcsős Útban, amely elvezet a Nirvánába, és még sorolhatnánk. De ezzel nincs is semmi baj.

Nem baj, hiszen ez változatossá tesz minket, és a változatosság jó dolog. ^^ Tehát, aki hisz, az higgyen, tiszta szívvel, aki nem, az meg ne. Csak ne próbálja senki se bebizonyítani azt, hogy neki van igaza, mert nincs is rá bizonyíték. xD 

Én pölö ezért sem hiszek. Meg azért, mert miért létezne Isten? Egyáltalán, hogy lett? És mi a célja velünk, emberekkel? Csak úgy spontán megalkotott minket, mert unatkozott? S hogy jutottunk pont mi emberek az eszébe? Hiszen, ha elfogadjuk, hogy ő teremtett minket, - bár én maradok Darwin elméleténél xD - akkor csak a saját képére teremthetett meg minket, mint ahogy azt a Biblia említi is. Hasonlítunk Istenre, s bár ő úgymond tökéletes, ő is lehet mérges - ld. Noé és a 40 napos eső... vagy Sodoma és Gomorra... - de nem ő teremtett minket bűnösnek, hanem a Sátán - legalább is a Biblia így írja.

De... Ácsi, ha Isten megbocsát nekünk, akkor miért nem bocsátotta meg azt is, hogy Éva evett a Tudás fájáról, és Ádámnak is adott belőle? ^^" Na, mindegy, nem ez a lényeg, arra akartam kilyukadni, hogy Isten hasonlít ránk, vagy mi rá, a sorrend tök nyolc. xD 

És akkor apám tett egy kijelentést, amit mintha olvastam is volna futólag valahol - talán a 2012 c. könyvben? mintha belelapoztam volna még anno... xD - hogy akár mi is lehetnénk istenek. Hát, khm, mi tagadás... Erős kijelentés, de van benne helytállás. Mi is tudunk életet teremteni, és el is tudjuk venni azt. Lassacskán tudjuk befolyásolni az időjárást, egyesek tudnak gondolatot olvasni és akár még a közeli jövőt is meg tudják jósolni, de ahhoz már tényleg tehetség kell... xD Tehát, tulajdonképpen mi is különbözteti meg tőlünk Istent? Valljuk be, semmi.

Tehát, részei vagyunk istennek, és ha elgondolunk bizonyos felvetéseket, akkor rájöhetünk arra, hogy a lelkünk a Földön azért van, hogy megismerje önmagát, aztán visszatérjen Istenhez. De kérem szépen, Istennek miféle felindulásból jött az, hogy a részeit - mert végülis a mi lelkünk az ő része - leküldje tapasztalódni a Földre, hogy aztán vissztérjenek hozzá? Csak tudnám, ha létezik, akkor miféle tervei vannak velünk... (Én hajlok arra, hogy csak unatkozik, és szórakozik velünk... xD)

Nos, tehát, a nyíltan maradt kérdésem: Mit akar Isten? Erre én választ akarok kapni, ha beledöglök is. xD Talán a legjobb lenne Őt megkérdezni róla... De sajnos, még nem volt szerencsém találkozni vele. Ez kifejezetten érdekes, mert millió emberről hallani, akik találkoztak vele, vagy legalább a fiával. Ha létezik ez az Isten-fickó, akkor én is találkozni akarok vele. xD Tudni akarom a gondolatait. =P (Nah, most lehet rám mondani, hogy nagyra vágyó vagyok. xD)

Ezek után, mivel én még nem találkoztam Istennel, merem kijelenteni, hogy nincs. Ezt sajnos, senki nem tudja nekem megcáfolni. Mint ahogy én se tudom megcáfolni azt, hogy létezik. Maradjunk abban a kompromisszumban, hogy aki hisz benne, annak létezik, aki nem hisz benne, annak nem. Hiszen nincs bizonyíték se erre, se arra.

Ájáj, jól elszálltam a filozofálásba... xD Segond. xD Végre kiírtam magamból. xD (Ezek után mondja valaki, hogy nem vagyok kő ateista. xD)

Hát... Asszem ez egy istenesen hosszú bejegyzés lett. XDDDD Úgyhogy, én mára le is lövöm magam, remélem, jót ovlastatok ma is. xD Bye-bye! ^^ És boldog karácsonyt! x3

Címkék: vers karácsony ajándék napló filozofálás

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr711622410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishi 2009.12.25. 23:12:16

Nos, mivel én is szoktam ilyeneken gondolkodni, hajlandó vagyok megosztani egykettőt nézeteimből.

Először is... Ha megnézed, noha minden vallás másmilyen, legalapabb kövében egyezik a többségük. Egy külső erő van ránk hatással, aminek elfogadásával a legoptimálisabb állapotot érhetjük el. Tehát a vallások, ha úgy nézzük, más és más utak, ugyanarra a helyre. S hogy az ember egy segédet, vagy többet kér, illetve hogy nevezi, már szíve joga. Mert minden út Rómába vezet, de mi választjuk meg, hogy melyikre lépünk - mind mással van kikövezve, s más a rajta strázsáló kísérő is.
Aztán... a világvége számomra tuti nem ilyesmi. Én a 2012-es világvégét, ha feltételezem, hogy lesz, úgy vélem, inkább az emberi dekadencia egy határpontja. Amit én a technikára és az emberi viselkedésformákra vezetnék vissza, de nem teszem, mert túl hosszú lenne.
Majd ugye isten és ember. Először is, nekem megvan a magam választotta Isten-motívumom. De ettől elhatárolódva is véleményt tudok formálni. Miszerint ha van isten, akkor az ember - és skizó transzvesztita. Csak... térigényét tekintve nagyobb. /Egy történetötletem alapja például a teremtéstörténet újrajátszása. Ahol Isten egy bolond professzor, aki egy elszigetelt mini világot hoz létre, ahol újra lejátsza a teremtéstörténetet. Csak mert hatalmában áll. (Ihletve: Kaori Yuki - Camelot Garden című műve alapján.)/
Majd a Jézusos dokumentumfilm kapcsán... én azt ma kétszer is láttamXD S én már vagy négy éve tudom, hogy Jézus kérte Júdást az árulásra! Mert az sokkal emberibb.
Ami a gondolatolvasást és a jóslást illeti... nem hiszek ezekben, mint spirituális tevékenységekben. Előbbihez elég egy alapos személyismeret és reakcióismeret, míg utóbbihoz jó kombinatorikai képesség kellhet. Mert a legtöbb ember kiszámítható, s manipulálható. Szerintem.
És mára befogom a virtuális számat, mert a végén féktelenül teleszemetelem a blogodat az elmeképeimmelXD

Tune-chan 2009.12.26. 11:17:00

@Kishi: Szerintem nem szemét, amit ideírtál, de nem az én blogom, szóval, lehet, csöndben kéne maradnom. xD

Mindenkinek megvan ezzel a témával kapcsolatban a véleménye... Én szerintem az ateisták táborát erősítem.
Mert én nem hiszek Istenben. Szerintem nincs is semmiféle magasabb rendű entitás, ez az egész csak azért lett kitalálva, hogy a sok barmot -átlag ember-, kiknek követniük kell valamit, azok kövessenek valamit. Mert, az ember eléggé elveszett, ha nem tud követni semmit. Mindenki követ valamit, te is, törpikém, Kishi is, én is, de mindenki: ez lehet vallás, álom, példakép, akinek a nyomdokaiba kívánunk lépni, satöbbi. Kell valami, ami megmutatja az utat. S ha valaki nem elég kreatív, akkor kell valami, amit tömegesen lehet követni... mint például a vallás.
Nekem ez lenne ezzel kapcsolatban a véredényem. Isten, ha létezik is, akkor csak is nagyon unatkozó, s mellékesen gonosz pszichopata lehet. De ebbe most ne menjünk bele. xD

A doksifilmbe én is spontán belepillantottam, kapcsolgatva az adók között. És rájöttem, hogy egyszer rég, mintha láttam már volna... Csak mert a keresztre feszítős-fejtegetős rész nagyon ismerős volt. xD Sajnos csak annyit láttam belőle, hogy ott haldokol. Máskor talán az elejét is látom.
Nem érdekel különösebben a kereszténység, de azért vannak érdekes dolgok Jézus életében. Meg motívumok, meg jó történetötletek. Csak valamiért nem csipázom a Bibliát.

Na, ennyit erről. Most akkor... más. (Bocs, hogy ennyit írok, most ki kell írnom magamból a gondolataimat, különben felrobbanok. xD Lehet, előbb az én blogomra kellett volna mennem...?)
A versed rohadtul tetszett. Ha majd kimegy bármilyen novellás/verses/novellás-verses köteted, kérek egy dedikált példányt, az elsők között. "Az én cseresznyémnek" címezve. xD Mert asszem annak neveztél a múltkor. xD
Az epigrammád meg... te mindig az Ihleted után ácsingózol? xD Az enyém bezzeg sportot űz a felspanolásomból, persze akkor, mikor nincs a közelemben írószerszám/írói felület. xD
Mi volt még... Jah, a woodoo babák azok frenetikusak, csakhogy az egyik f-betűs jelzővel éljek. xD Imádom őket én is, sajna nekem csak egy van/volt, szegény Dracula így is elég megviselt, múltkor le is esett, azóta a táskámban gubbaszt, szomorúan, bedepizve, roncsságán.

A babáidat meg egyszer tüzetesen átvizsgálom, s megpróbálok rájönni, miért csipázod őket ennyire. xD

Na, mostra leütöm itt magam, bocs, ha túl sok lettem volna, és ha eléggé... használhatatlan, amit írtam. xD Tune lelép!

Tadeshi 2009.12.26. 17:59:54

@Kishi: Köszönöm a nézetmegosztást. ^^ Azt az írásodat, illetve a Kaori Yuki mangát mutasd meg! Érdekel! x3 (Apropó! Tudtátok, hogy van olyan lánynév, hogy Manga? =D)
És egy véleményen vagyok Tune-channal, miszerint a véleményed kifejtése nem szemét. =P Sőt, senkinek se szemét a véleménye, csak annak, akinek én mondom azt. xD (Legalább is az én blogomon. xD)

@Tune-chan: Hm, igaz lehet... Mondjuk, ha én hiszek valamiben is, akkor az csak és kizárólag olyan dolog lehet, amiről tudom, hogy létezik. xD
Dedikált példányt fogsz kapni a műveimből, ha egyszer - álmodik a nyomor... - kiadják őket. ^^ S igen, Cseresznye-chan lettél. xD Örülök, hogy tetszik a Csillagkirály. x3 Már egy ideje agyaltam ezen a témán, és amikor karácsonykor spontán bekapcsoltam a King Nothing-et, megszületett. xD Bár, eredetileg novella akart lenni, de jobb, hogy vers lett. ^^
És igen, ácsingózok utána, mert a szemét dögje cseszik megjelenni! XD Csak akkor méltóztatik belibbenni az ablakomon, ha alszom. És hiába rajzolom le, és írok neki verset, nem érdekli... (Bár, meglehet, hogy egy felhőcskéről elégedetten vigyorog, és az egója feljebb röppen egy bolygót... xD)
Igeeeeen, Akuma-chan meg aztán tényleg állatin néz ki! x3 És van Dracula-woodoo-babád?! De jóóó! x3 Én is akarok egyet! x3
Oké, nézegesd őket. ^^ S nem tudom, mit imádok rajtuk annyira - talán azt, hogy örökök, mozdulatlanok és szépek. A ruhájuk, a szemük, a hajuk, és hogy mindegyik más. ^^
Nem használhatatlan, amit írtál! Sőt, én örülök, ha ilyen tetemes mennyiségű kommentek érkeznek szerénytelen blogomra! XD

Tune-chan 2009.12.26. 20:11:05

@Tadeshi: Így versként sokkal jobb lett... :D Mostanában a Szabó P. Szilveszteres kötetem után úgy is nagy verses hangulatban vagyok. xD S ki fogják adni ám, bizony, én tudom! Mert az enyémeket is ki fogják! :D
És ne irigyeld tőlem szegény Draculát, nagyon megviselt már. :P
Amúgy, szerintem ha nem akarnád, nem foglalkoznál az ihleteddel ennyire, jönne magától. Fordított pszichológia, nálam bevált! xD

Tadeshi 2009.12.27. 12:57:00

@Tune-chan: Neked legyen igazad! x3 Minden követ megmozgatok érte. xD
Nem irigylem, csak én is akarok egyet. xD
Hm, kipróbálom... Ihlet, reszkess ott fenn a felhőcskéden, mert hamarosan kénytelen leszel alászállani nekem. xD
süti beállítások módosítása