Hát szép napot~ Hoztam egy ráadást - amitől reményeim szerint hanyatt fogtok esni. x3

És nem is szövegelek tovább, ez a dal magáért beszél...

Én... Első. Hallásra. Belezúgtam. Nem tudom, hogy Kaoling mit művelt Mikuval, de ismét sikerült bebizonyítania, hogy egy géniusz - ez a dal egyszerűen...! Nem, képtelen vagyok szavakba önteni... És, ha ez esetleg még nem volna elég, ahhoz, hogy leessetek a székről, megmutatnám ebből a csak-ének verziót.

...Gyerekek, ha én még egyszer szidni merem Miku-t, linkeljétek be kommentbe ezt a számot. Komolyan.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy Kaoling képes volt belőle ilyen hangzást kihozni - és bakker, lélegzik...!! Levegőt vesz a sorok elején, és sóhajt, és remegteti a hangját! Oké-oké, program meg minden, de basszus, ez a legigényesebb és leggyönyörűbb vocaloid-dal, amit valaha hallottam - zenével és zene nélkül is! A hideg futkos a hátamon, és könnyek gyűlnek a szemembe minden egyes hallgatásnál...

És azt hiszitek, nem tudom tovább fokozni - de tévedtek. x) Emlékeztek Lily-re, ugye? Hogyne emlékeznétek rá - a Soleil és a Kami no Namae ni Ochirumono után nem lehet elfelejteni a hangját... Hát képzeljétek, ezt a dalt is feldolgozta. x)

(...Én azt hiszem, megtaláltam 96neko után a kedvenc utaitémet... x'D) Ugye, milyen gyönyörű? *_*

Tűvé tettem ezért a számért az internetet, úgy hallgassátok! (Anno fenn volt YouTube-on, és sose bocsátom meg magamnak, hogy akkor nem töltöttem le. >< Szóval aki megszerzi nekem ezt a dalt, azt meghívom egy kávéra/teára/forrócsokira/koktélra/sörre, csak könyörgöm, valaki töltse le, és juttassa el hozzám. x'D)

Hjajh... Ennyi mára, és azt hiszem, hivatalosan is sikerült lezárnom a Miku-hetet (+ egy napot) és sikerült elbűvöljelek titeket ezzel a gyöngyszemmel. ^^ És ritkán buzdítok erre embereket, de hallgassatok Hatsune Miku-t! (És osszátok meg velem a hallgatható számait. xD)

Adieu!

 

Címkék: zene vocaloid hatsune miku utaite

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr476861537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selia 2014.11.04. 20:41:26

Nem ismerem Lily-t, és a niconico feltöltései úgy látszik privátak, de legalábbis nem hozzáférhetők. Mindenesetre ezen az albumon találod meg a dalt:
Artist : ALSTROeMERIA
Album : この世で一番愛しい記憶
romajival: (Kono Yo de Ichiban Itoshii Kioku)

Bocsi, letöltés linket nem szeretek kiposztolni sehová, de szólj ha nem találod meg.
Bár szerintem menni fog ;)

Tadeshi 2014.11.04. 21:02:24

@selia: Rajta leszek, köszönöm! x3
Teát, kávét, forrócsokit, sört vagy koktélt? =D

selia 2014.11.04. 21:22:51

Nem vagyok Pesti, de köszönöm szépen az ajánlatot :) Gondolatban koccintok veled :)
Szólj ha nem sikerül megtalálni az albumot. Kicsit lemaradtam a Miku hétről de utólag megnézem a bejegyzéseket, köszi értük~

Tadeshi 2014.11.04. 22:15:57

@selia: *virtuális pohárkoccintás*
Sikerült megtalálni, bár volt egy kis meccsem vele, hogy lejöjjön - de most megvan, és megvan a dal is, és még mindig mesés~
Még egyszer köszönöm. ^^

Tadeshi 2014.11.05. 23:14:31

@.Ellu: Őőő... Köszi - de nem jöttem rá, hogy ez hogy kapcsolódik ide... x'D
süti beállítások módosítása