Paru Nya

 2014.09.12. 14:21

Szép jó reggelt~ Így kettő körül. xD

Tudjátok, baromi ügyes kislány voltam, és sikerült úgy összeválogatnom az óráimat, hogy pénteken szabadnapjaim legyenek - és eredetileg úgy terveztem, hogy ezeken a szép szabadnapokon dolgozni fogok... De ma nem jött össze. ^^" Úgyhogy aludtam helyette - és ezért csak most kaptok zenét. xD

És egyúttal rájöttem arra is, hogy mi hiányzott eddig a Meiko-hétből: Meikotól nem találtam made-up nyelven íródott dalt! O.o Döbbenet, igaz? De! Semmi gond, ez a dolog sem fog kimaradni, lévén Kaitonak van egy igen epicnek hangzó made-up nyelven írt dala~ Ez pedig a Paru Nya. x3

Tárá~ Ugye milyen menő? *.* (Jó, epicségében a Pane Dhiriát nem übereli - azt nem lehet XD - de azért egy fantasy-anime endingjeként/betétdalaként el tudnám képzelni. x3) Remélem, nektek is tetszik. ^^ (Bár, bevallom őszintén, néhol eléggé gépiesnek hangzik az éneke - valószínűleg mert nem tudja rendesen kimondani a szavakat - de én még képes vagyok elvonatkoztatni tőle, még úgy is, hogy néha eléggé fület szúr. Szóval gomen, ha valaki emiatt nem tudja élvezni. ^^")

Na, de mára ennyi belőlem. (Lassan a Kaito-hétnek is vége lesz... És bár lenne ötletem a folytatásra, de szerintem legközelebb zenéket már csak őszi szünetben kaptok - nem akarok senkit se untatni. xD)

Adieu!

Címkék: zene vocaloid kaito

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr206692217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

selia 2014.09.13. 11:04:23

Nagyon jó volt a Kaito hét, köszi szépen a dalokat, nagyon jó volt mindegyik!! Kaito az egyik kedvenc vocaloidom :) Szerintem is nagyon jól állnak neki ezek a tradicionális dalok. A Paru nya pedig különösen szép.
Nagyon szeretem pl. a Susano wo-nak ezt az új, feljavított változatát: www.youtube.com/watch?v=C8yLfWnWlLA

Tadeshi 2014.09.13. 11:37:08

@selia: Köszönöm a kommentet, örülök, hogy tetszettek - holnap még linkelek egyet (ami szerintem messze kenterbe fogja verni az összeset, de biztos vagyok benne, hogy te is ismered. =D)
A Susano wo-t ismertem már - de ez a szimfonikus verzió eszméletlen...!! *_* Jézusom, én ezt eddig miért nem találtam meg?! XD Köszönöm a linket~

Tune-chan 2014.09.14. 15:20:18

Tadeshi, amúgy kapjad be.XD Én épp gombát növesztenék az előző szám miatt, erre jön egy ilyen szám, ami csak néhol bántja a fülemet XD És még hangszerelésében is közel áll a szívemhez. Nem veszel rá, hogy vocaloidot hallgassak...! -nemn mintha most nem azt csinálnámXD- (*YouTube felcsap, "utattemita"* - természetesen ez sincs, miért nem lepődök meg XD viszont találtam Akaito verziót, aki mintha kicsit mélyebb lenne... - nem értek hozzá, ha az természetes, hogy ő mélyebb, ne kövezzetek meg ^^")

Tadeshi 2014.09.14. 19:10:49

@Tune-chan: Elnézést kérek, amiért meggátollak a gombatermesztésben. x'D De örülök, hogy bejön, és csak néhol sért fület! =D (Ez dicséretes előrelépés. ^^)
És egen, sajnos ez egy kevéssé ismert szám - mint a Water Clown xD - és gondolom, még senkinek nem jutott eszébe utattemitát csinálni belőle... (Pedig ez a dal is emberi hang után kiált! XD)
Éééééés igen, Akaito a mélyebb hangú Shion-testvér. =D (Illetve általában egy mélyre hangolt Kaito-ból lehet megkapni Akaito-t. xD) És az ő verziója is nagyon jó. x3
süti beállítások módosítása