Shakkou no Jouou

 2014.09.03. 07:23

Szépséges jó reggelt! Ilyen korán is rég volt már poszt...

De ma megyek TO-ra ügyintézni - hehehe - és kilenckor nyitnak, úgyhogy oda megyek kilencre - hátha csak ezren lesznek előttem a kétezer helyett, és hátha nap végére végzek. (De legyünk optimisták, ha egy ember áll előttem, akkor csak fél órát kell ácsorognom, és bejutok. xD)

És nem, ehhez nem kellett volna fél hétkor kelnem, elég lett volna fél nyolckor, de kezdenem kellett valamit a hajzatommal már, mert egyszerűen vállalhatatlan volt. És ennek okán, ha már felkeltem korán, hát posztolok most zenét, hogy örüljetek. ^^ (Meg mert hajnalban elfelejtettem. x'D)

Voilá. Ez most ilyen latinos-salsás-táncos-spanyol feliratos szám - mert amikor megtaláltam, egyszerűen annyira dallamos volt, hogy beleette magát a fülembe. xD Remélem, nektek is tetszik, és eddig élvezitek a Meiko-hetet. ^^ 

Úgyhogy ennyi mára, kívánjatok sok szerencsét a TO-hoz, már megyek is~

Adieu!

Címkék: zene vocaloid meiko

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr596661023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása