BORDER

 2014.06.18. 14:30

Üdv~ Jöttem a napi zenével - meg talán mesélek is egy kicsit, öcsi most elvan az xBox-al. x'D

No, mint tudjátok, tegnap öcsivel elmentünk kacsát etetni. Van egy kispatak itt Babenhausenben, ami úgy csordogál a kertek végében, ami mellett megy egy kis ösvény - Titkos Út =P - és átvisz rajta egy szép hidacska, a patak meg tele van halakkal meg kacsákkal. Bár eleinte nem láttunk kacsákat, úgyhogy átmentünk a hídon és elsétáltunk még egy kicsit, egészen addig, amíg nem jött szembe velünk egy lezárt híd, mint magánterület, a túloldalán még több túraösvénykével. Úgyhogy kénytelenek voltunk visszafordulni, de addigra már jöttek kacsák. x3 Úgyhogy etetgettük őket a hídról - és remélem, nem voltam vak, és nem volt sehol kirakva tábla, hogy ne etessük az állatokat x'D - egészen addig, amíg az egyik kacsát pofán nem csapta egy hal, és ette el előle a kenyeret. xD Aztán hazamentünk, és miután az ősök is hazaértek, fater rávett, hogy állítsam be az xBox kinekt-szenzorját. Nem nagyon jött össze... ^^" (Kicsit öregnek érzem magam ehhez a technológiához... x'D Meg nem akkora élmény nekem... A szenzor folyamatosan elveszíti a jelet, és olyankor kiugrik a játékból, újra felismer, betölt, estébé, estébé... Szóval ez a kinektes játék akkor lesz igazán ütős élmény, hogyha olyan lesz, mint a Ready Player One-ban. De akkor aztááán...! *.*)

Utána viszont öcsi mondta, hogy játsszunk a Batman-es LEGO-s játékával, rendes kontrollerrel - és gyerekek, én végigvittem az első pályát, és annyira megtetszett nekem ez a sztori, hogy hazamegyek, és esküszöm megnézem mindhárom filmet. xD (Vagy beszerzem a képregényeket. xD) Szóval ja, öcsi is rákattant, folyamatosan vinnyog, hogy vigyem tovább - mert természetesen azt csinálja, amit én csináltam kicsinek unoka-nii-channal, hogy ő játszott, én meg néztem xD - (és persze most is egyfolytában azt hallgatom, hogy "kész vagy már, kész vagy már, gyere, játsszál mááááár!") úgyhogy remekül elvagyok. xD Nna, és akkor a zene!

Az első encore-szám. ^^

Tádá~ Remélem, nektek is tetszik. ^^ Ééés akkor a szöveg:

Who wants a border?

Before your outstretched palm
A voice that longs for hope and
The wind of a foreign country tells you
"Grasp freedom and the power to live!"

The motivation to present your words
And eardrums that will receive the answer
Pierce the paralyzed sensation and shape a new landscape

In the colors of your eyes
What I've seen is that there's a differences in each and every one
By coming into contact and understanding one another
We grasp an even deeper meaning

War&Peace
Beyond oceans
Beyond countries
Looking up to countless cities
What can we do?

The exchanged words are now inscribed in song
Resound to all the living things in this world
Smash the wall before your eyes, run through it
Go beyond words and send a melody on the wind

Words seeking help and your own immature ability
The desire to be able to change something becomes the nourishment of tomorrow

War&Peace
Starvation, conflict, and discrimination
How can you love repeating it day after day?
This is the depicted reality

Destroy the borderline

How long will we cut down life, continue screaming
Until we're able to change something with a song?
If we can't even protect what's irreplaceable
There's no way our hopes will be realized

Flashing your life
At the very least, what's something you think
Flashing your life
Can I do that for you right now?

Tessék. ^^ De most már muszáj mennem, mert öcsi nem bír továbbjutni Man-Bat-tel. x'D

Adieu!

Címkék: zene játék németország nyaralás dalszöveg őrültségek kisöcsém girugämesh

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr116341089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2014.06.18. 21:49:12

Micsoda agresszív halak vannak odaát Németországban... :D Kacsát etetni jóóóó dolog~ :) A Batman-filmek megnézését pedig csak javasolni tudom, szerintem érdemes :) És milyen érzés, hogy most te vagy a nagy és védelmező példakép? :) A zenét illetően pedig elismerésem, ez most tényleg nagyon jó X3

Tadeshi 2014.06.19. 07:12:23

@Alouette: Örülök, hogy tetszik. ^^
Amúgy, láttam már én azokat a filmeket... Régen. Kegyetlenül régen. xD Azt se tudom, hány éves voltam, de csak nagyon halvány emlékképeim vannak néhány filmbéli jelenetről. xD (Rébusz karaktere ebből egészen élénken él bennem, meg persze Joker...!)
Hát... nem tudom, milyen érzés... x'D Egész jó, mert elég nagy hatással bírok lenni így öcsire, és tudom terelgetni, alakítgatni az ízlésvilágát, mert általában az van, hogy amit én csinálok, azt ő is csinálja, így csak annyit kell mondanom, hogy elmegyek fogatmosni, és már jön ő is. x'D (Meg szereti az animéket, az AC/DC-t, a GNR-t, odavan a kultúráért, szeret rajzolni, meggyőztem, hogy a lányoknak, de főként nekem nagyon bejön, ha egy fiú tud táncolni, és hogy udvariasnak lenni jó dolog - szóval ha apámék is ügyesek, és számít neki valamit majd az én véleményem később is, akkor nem lesz hülye nagykorában. ...Mondjuk azért sajnos a rossz szokásaimat is átveszi - konkrétan azért nem eszi meg a joghurtban a gyümölcsdarabkákat, mert én sem eszem meg 20 éves létemre. x'D) De azért amikor épp valami mással foglalkozom, és nem vele, hanem teszem azt Évinek segítek, vagy beszélgetek szüleimmel, ő meg játszik, akkor is ez megy, hogy "gyere már, nem tudom megcsinálni, csináld meg, győzd le a főgonoszt!!", és nem azt mondom, hogy kibírhatatlan, csak néha kicsit idegesítő. x'D De belefééér...!
Szóval, valami ilyesmi érzés nagytestvérnek lenni. x'D Bocs a hosszas fejtegetésért. ^^"

.Ellu 2014.06.19. 08:44:00

@Tadeshi: nekem megvannak a batman-filmek, ha nem lettek még kitörölve, kell? régi is, új is, vagy 6-7 rész

Tadeshi 2014.06.20. 09:22:44

@.Ellu: Úúúú, nagyon örülnék nekik! *.* Köszönöm! ^^ Majd valamikor egyeztetünk még ezügyben. xD

Alouette 2014.06.20. 10:25:26

@Tadeshi: Nem haragszom a fejtegetésért, éppen azért kérdeztem, mert érdekelt ^^ Köztünk az öcsémmel sajnos kicsi a korkülönbség, így nevelő hatással igazán sosem tudtam lenni rá. De majd most, a két unokahúggal... :)

.Ellu 2014.06.20. 11:25:22

@Tadeshi: Jó, majd acceggy pendrájvot, émmeg odadom
süti beállítások módosítása