Felminert és Elsetetra

 2014.05.18. 13:37

Uff! Tanulnom kéne bár, mert holnap két vizsgám is lesz, és kedden még egy japcsikulcsi is (akik ennek a szókapcsolatnak a láttán legurultak a székről a röhögéstől, azoknak kiírom hosszan is: japán kultúra és társadalom =P) úgyhogy... ma még gyorsan megmutatom a kedvenc dalpáromat Lukától. x3

Igen, dalpár, és mindkettőt ő énekli, és... És hát nekem meg kellett néznem ötször-hatszor mindkettőt, angol fordításos dalszöveggel, hogy megértsem a történetet. De már első hallásra beleszerettem ezekbe a dalokba. *.* Nem tudom megmondani, miért. Valahogy... Van bennük valami, ami megfogott. Arról nem is beszélve, mennyire megihletett Elsetetra és Felminert története... (Ha egyszer túlélem a vizsgaidőszakot, talán, mondom, talán, előfordulhat, hogy újra klaviatúra elé ülök, és megpróbálok alkotni... Amit már nem is tudom, mikor tettem utoljára...) De szóval, íme:

Ajánlott egy párszor újranézni, egyébként. ^^" De ugye, milyen szép? *.* (És még mindig imádom ezeket a made-up language dalokat. x3) Szóval, ő volt Elsetetra.

Ő pedig a testvére, Felminert. (Bocsi a pici szövegért, nagyítsátok ki, hátha úgy jobb - bár így is van benne egy rész, ahol konkrétan még a made-up szöveg japán fordítását se lehet elolvasni, úgyhogy azzal a fordító meg se próbálkozott. x'D) De ugye, milyen szép ez is? *.* (Nem tagadom, nekem Felminert dala jön be jobban Megint csak nem tudom, miért, de 1:55 és 2:40 között valami... hátborzongatóan gyönyörű...)

(Remélem, azért össze tudjátok rakni ti is a sztorit, nekem jó sokáig tartott. x'D Ha valakinek valami nem tiszta, szívesen kifejtem kommentben. x'D És csak legyek túl a vizsgákon, nekiesek ezeknek, és csinálok magyar fordítást. Bár, előtte inkább befejezem a megkezdett To Aru Uta Utai Ningyo no Kiroku-t... x'D)

És... Asszem véget ért a Megurine Luka hét... =S Borzasztó. >< (Ki legyen a következő vocaloid? x'D Én Meiko-ra gondoltam. x3) ...Na, de most már tényleg megyek tanulni... x'D

Adieu!

Címkék: zene vocaloid megurine luka

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr456179110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása