Music Box of Time

 2014.05.16. 12:36

Üdv! Még mielőtt a Luka-hét ötödik dalát közkinccsé tenném, hadd írjam le, mit írt mára nekem a Moly.hu-s szerencsesütim. Idézném: "NE ESS PÁNIKBA!" x'DDD (Az idézet Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak című művéből van. x'D) Slusszpoén: túléltem a japán vizsgámat! X'D (Végre, újabb alkalmat húzhatok ki a "vizsga-listáról"!)

Fhu, gyerekek... Hát, nem tudom, mit csináltam volna Tune segítsége nélkül - magamtól nem hiszem, hogy képes lettem volna normálisan összeszedni a gondolataimat, hogy minden szövegemet megírjam... De végre túl vagyok rajta, túléltem, úgyhogy jej, ennek - meg annak, hogy már csak hét vizsgámat kell túlélnem x'D - örömére, itt is a következő dal, amit nagyon-nagyon szeretek Lukától. x3

Voilá. És itt érdekes mód nem olyan mély a hangja, mint általában szokott lenni - bár szerintem nagyon jól áll neki ez is. x3 (A zenedoboz dallamát meg imádom. *.*)

Nna, ennyi mára. Még ezer millió dolgom van - és még kell tanulnom a hétfői meg keddi vizsgáimra x"D - úgyhogy megyek is.

Adieu!

Címkék: zene vocaloid megurine luka

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr836172793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessias 2014.05.16. 18:00:30

Ez gyönyörű*.* És már fel is került a "zenedoboz"-bakancslistámra (mert olyanom is van... (..) :D

Tadeshi 2014.05.16. 20:48:33

@Alessias: Ha ezt egyszer megcsinálod zenedobozban, kapásból kettőt csinálj, megfizetem! *.*
süti beállítások módosítása